Ali yi uğurladıktan yaklaşık 20-25 km sonra tam Hereke ' ye ulaşmak üzereyken arka tekerimden gelen güm sesiyle lastiğim patladı. Patlağa yama yapmak niyetiyle tekeri söktüğümde dış lastikte 4-5 santimlik bir yarık gördüm. Yapacak bişey yoktu. Bana da dönüş yolu görünmüştü. Arkadaşları uğurladıktan sonra elimde bisiklet sabahın 7 sinde E-5 in kenarında , üzerimde tayt , kafamda kask , tekbaşıma öylece kalakaldım. Gelen geçen hayretle uzun uzun bakıyordu. O kılıkla gidip bir otobüse binmeye çekindim. Çok can sıkıcıydı. Sonra evi aradım. Arabayla gelip beni aldılar. Ekibe gelince ; saat 2 gibi Harun la konuştum. Kartepe de otelin oradaydılar. Offroad dan tepeye doğru tırmanmaya hazırlanıyorlardı. Ondan beri konuşmadım. Kıssadan hisse , böyle uzun turlarda iç lastikle beraber katlanabilir bir dış lastik de taşımak gerekiyormuş , küçük bir sırt çantası , yedek kıyafet , en azından bir eşofman altı, pansuman malzemesi felan filan. İnann bana yolun ortasında aciz kalmanın yanında , sırtta taşınan 3-5 kilonun lafı bile olmaz. Ama ne olursa olsun uzun yolun tadı bambaşka. En kısa zamanda tekrarını yapmak lazım. Tabi bu sefer tam techizat olarak...
Ali cim ,
Dert etme sağlığına birşey olmasın yeter. Tam benim önümdeyken düştün. Daha kötüsü olabilirdi. Buna da şükredelim. Kendini sakın üzme , Kartepe kaçmıyor ya , başka zaman tekrar gidilir nasıl olsa.