Scudo Sports

kartepe -27 eylül -240km -darub-kudu

@kudu

Abi sonsuz özür dilerim.Seni üzmek veya mutsuz edecek konulara değinmek istemezdim.:eek: Ama sen ismin gibi hala ayaktasın ve güçlüsün.Her şey bizim için abi.Ne yapalım biz de babasız büyüdük.Ama her haline şükürler olsun.
Biz de bura da senin ailen gibi olmaya ve paylaşmaya çalışıyoruz.
Umarım katgımız oluyordur.Saygıların en büyüğü ve güzeli sana olsun abi..
İyi forumlar.

Scudo
Çavuş selam Tolgacığımın ( Tolga Gürgün ) mesajını okudum senden kaçtımı acaba tepkin yok evet Tolga gelemiyor sizi bilmem ama bu beni çok üzdü umarım son anda bir değişiklik olur ve bizimle olma fırsatını yakalar bizde onun aramızda olmasından onur duyarız ama herşey kısmetle kendimi hatırlıyorumda bir çok tura çeşitli aksiliklerden dolayı katılamamıştım Tolgacığım sıkma canını sen işlerini hallet seninle ikimiz sahsa münasır özel bir tur bile yaparız umarım işlerin yolunda gider...

Kartepe kadrosuna :
Arkadaşlar öncelikle hepinizi selamlar turunuzun başarılı sorunsuz geçmesini dilerim...
Çavuş şuana kadar tenik ve kişisel bir sıkıntı yok çok küçük sağlık ve teknik olumsuzluklarda yarın akşama kadar giderilecek şimdiden extra nefes egzersizlerime başladım heyecanımın yatışması zaman alacak beni sadece gerekli uykuyu alamayacağım biraz düşündürüyor ama idare edceğiz...
Bu akşamki rüzgarın hızı ve yönüne bakarak konuşmam gerekirse işimiz zorlaşacağa benziyor bence çıkış saatine sadık kalıp çıkışı fazla geciktirmeyelim malum rüzgar çıkana kadar nekadar yol alabilirsek kar kardır..
iyi geceler...

@Tolga Gürgün

o.k dostum

30 ağustos
2-sado
3-kenan arpaç
4-serdar
5-ali
6-cagan
7-volkan akboga
8-ali emre
9- harun
10- aytekin erzan
11-suha
12-porter 3434
13-okan
14 hakan durmuş
15-koray karaman
16-fatih-

kontenjan 20 kişiliktir

evet arkadaşlarım 04.00 de bostancıdan hareket avantajlı bir duruma geçtik
10 dakika bekleme toleransı
rota 42. sayfada porter 3434 dostumuzun verdiği linktedir

önemlidir

dostlarım hepimiz maşukiyeden kartepeye çıkacağız şimdi ilk 14 km durmadan çıkmak isteyenler durmadan çıksınlar
kuzu yaylasına önce varanlar soluklanabilir yolu aşağıda tarif ettim lütfen dikkatlice okuyun ben en arkada kalan arkadaşları bekleyeceğim
ordan sonrası çok önemlidir kuzu yaylasından sonraki yol -
1-ilk sağa girmeyin -solda izmit tabelasından sola sapın
2-ilerde yol ayrımı gelecek sağa sapmayın kaybolursunuz o yol sizi otele çıkartır
3-üçüncü yol ayrımında dikkat sağa sapacaksınız sol yola girmeyin kaybolursunuz kayalıklı offroad yolu takip ederek 1640 a çıkacaksınız
gazanız mübarek olsun zirve soğuk olabilir aşağı inip ateş yakabiliriz en fazla yarım saat takılmaca yemek ve ihtiyaç molası

darub -team

@kudu

ooo kudret hocam koray dostumda sizin birliğe katılmış. kadro yine muhteşem. büyük güne sayılı günler kaldı. yolunuz açık olsun hocam.

• Beğen
Tepkiler: Koray Karaman
Tur SÜPERRR!!! ORGANİZASYON SÜPERRR! AMAÇ SÜPERR! KADRO SÜPERR! Hal böyle olunca insan ister istemez heyecanlanıyor. Tura katılarak destek olamadığım için en azından farklı bir şekilde desteğimi uzaklardan sizlere verebilmek adına küçük bir magazine hazırladım :D Umarım beğenirsiniz.

http://img198.imageshack.us/img198/4160/darubdeneme1.jpg

Magazine Cyclopower stüdyoları tarafından yapılmıştır :D

dostum
cyclopower gece yarısından sabaha doğru tan yeri ağrırken bile bana yazan hemde çok güzel bir anlayışla bizi destekleyen uzaklardaki dostum bahtiyar oldum ne mutlu bana bu forumda böyle güzel insanlar var maskesiz kendi gibi olabilen kompleksiz seni ölene kadar destekliyorum dostum yollarımız elbet kesişecek ve hocam ellerinden öpeceğim bana bu zorlu turda destek veren diğer dostlarımında ellerini öpeceğim bu ülkede her zaman adaletsizliklere karşı çıktım ayağa kalktım ve arkama döndüğümde beni destekleyen dostlarımı gördüm bu bana büyük bir sevinç verdi
evet bu tur protesto turudur bu iş burda bitmez üniversite konserlerine döneceğim protesto sahnede ve yanımda bisikletimle devam edecek müziğim ve bisikletim iki adet silahım ölene kadar kullanacağım mesleğim ve bisikletim yıllarca birbirleriyle uzlaştılar hem mesleğimi sevdim hem bisikleti hiç bir şey onlardan üstün olamazdı vede olamadı zaten onlar için yaşadım onlar için ölmeye talibim bu ülkede çok insan yaptığı işi sevmez gençken hayalleri vardır herkesin olmak istedikleri ama çoğu insan başaramamıştır ve alakasız işlerde mutsuz çalışmışlar vede çalışmaktalar insan ancak gerçekten sevdiği bir işi varsa mutlu olur mutluluğu yakalamış olan insanların bisiklete binmeleri başka olur mutsuz bir insanın kafası doludur sorunludur bu insan bisiklete binsede zevk alamaz ama mutsuzluğunu bir an için bisiklet unutturabilir ama gerçek yaşama döndüğünde gene aynı tablo yaşamı gerçekten ama gerçekten seven artı kendisini seven artı işini seven insanların bisiklete binmeleride başka olur bu ülkede 6 milyona yakın işsiz var onları düşünüyorum çöplerden geçinenleri -geçenlerde çöplerden plastik toplayan bir adamla konuştum ne kadar kazanıyorsun diye günde 20 ytl dedi bu adam aç ve kimse hiç bir şey yapmıyor bu insanları bu hale getirenler suçludur
bu forumu seviyorum murat reisi seviyorum uzaklardaki genç dostumu halili
seviyorum bu turu aynı zamanda bisiklet forum için yapıyorum herşey bisiklet forum için bana kolaylık sağlayan bu foruma ne kadar teşekkür etsem azdır
dostum bir gün yollar kesişecek eminim 1640 da zirvede seni anacağız kulaklarını çınlatacağız

30 ağustos
2-sado
3-kenan arpaç
4-serdar
5-ali
6-cagan
7-volkan akboga
8-ali emre
9- harun
10- aytekin erzan
11-suha
12-porter 3434
13-okan
14 hakan durmuş
15-koray karaman
16-fatih-

kontenjan 20 kişiliktir

rota aşağıdaki linktedir

önemlidir

dostlarım hepimiz maşukiyeden kartepeye çıkacağız şimdi ilk 14 km durmadan çıkmak isteyenler durmadan çıksınlar
kuzu yaylasına önce varanlar soluklanabilir yolu aşağıda tarif ettim lütfen dikkatlice okuyun ben en arkada kalan arkadaşları bekleyeceğim
2-ilerde yol ayrımı gelecek sağa sapmayın kaybolursunuz o yol sizi otele çıkartır
3-üçüncü yol ayrımında dikkat sağa sapacaksınız sol yola girmeyin kaybolursunuz kayalıklı offroad yolu takip ederek 1640 a çıkacaksınız
gazanız mübarek olsun zirve soğuk olabilir aşağı inip ateş yakabiliriz en fazla yarım saat takılmaca yemek ve ihtiyaç molası

darub -team

dostlarım
bu akşam lütfen 21.00 de yatın uykunuz olmasa bile yatın vücudunuzu dinlendirin gece yarısından sonra yatmanız sizi riske sokar
saat 03.00 de kalkın sıkı bir kahvaltı karbon hidrat yüklü yapın
saat 04.00 de lütfen herkes bostancı adalar iskelesinde olursa çok sevinirim saat 21.00 den sonra gelen mesajları okuyamıyacağım o anda uykuda olacağım saat 03.00 de cevaplandırırım bu turda en fazla bizi rüzgar ve sıcaklık zorlayacaktır özelikle rampa çıkışı sıcaklığa yakalanacağız
hepinize bol şanslar dilerim bu zorlu turda beni yalnız bırakmadığınız için size teşekkür ederim yanınıza çıkın alabilirsiniz iç lastik çok önemliidr artı tabi kask artı su artı pompa saat 04.00 de buluşmak üzere artı 10 dakika bekleme toleransı vardır fatih dostumu ve volkan dostumu kesin cepten arayacağız

Bisikletimin son bakımlarıda tamamdır,Okan dostumla gece 03:30 da buluşup 4'e kalmadan Bostancıdyız.Evet zaman kısalmaya başladı,Kudu hocamızında dediği gibi vücut dinlenmiş,kafalar dinç olmalı.Görüşmek üzere;)

30 ağustos
2-sado
3-kenan arpaç
4-serdar
5-ali
6-cagan
7-volkan akboga
8-ali emre
9- harun
10- aytekin erzan
11-suha
12-porter 3434
13-okan
14 hakan durmuş
15-koray karaman
16-fatih-

kontenjan 20 kişiliktir

rota aşağıdaki linktedir

önemlidir

darub -team

önemlidir

--------------------------------------------------------------------------------

dostlarım
bu akşam lütfen 21.00 de yatın uykunuz olmasa bile yatın vücudunuzu dinlendirin gece yarısından sonra yatmanız sizi riske sokar
saat 03.00 de kalkın sıkı bir kahvaltı karbon hidrat yüklü yapın
saat 04.00 de lütfen herkes bostancı adalar iskelesinde olursa çok sevinirim saat 21.00 den sonra gelen mesajları okuyamıyacağım o anda uykuda olacağım saat 03.00 de cevaplandırırım bu turda en fazla bizi rüzgar ve sıcaklık zorlayacaktır özelikle rampa çıkışı sıcaklığa yakalanacağız
hepinize bol şanslar dilerim bu zorlu turda beni yalnız bırakmadığınız için size teşekkür ederim yanınıza çıkın alabilirsiniz iç lastik çok önemliidr artı tabi kask artı su artı pompa saat 04.00 de buluşmak üzere artı 10 dakika bekleme toleransı vardır fatih dostumu ve volkan dostumu kesin cepten arayacağız

https://www.bisikletforum.com/images/icons/icon4.gif kırmızı alarm kırmızı alarm

30 ağustos
2-sado
3-kenan arpaç
4-serdar
5-ali
6- volkan
7- ali emre
8 - aytekin
9 - cannon9-harun
10 -suha
11- porter3434
12 - okan
13-koray
14 --hakan
15- fatih

kontenjan 20 kişiliktir

rota aşağıdaki linktedir

önemlidir

darub -team
bir saat 20 dakika uyumuşum bir saat daha kestireyim bakalım durum ne olmuş
apaçi kudu

Tüm arkadaş ve abilerime bu güzel turda başarılar , kazasız belasız güzelce pedallamanızı dilerim

• Beğen
Tepkiler: krankmili
@kudu

Yukarıdaki satırları okuduktan sonra, bir kaç satır yazmak istedim ancak cevaben kelimeler yetersiz kalacak.. Bu yüzden bende yine kendi tarzımla size cevaben, turunuzun hemen ardından bir magazin sayfası daha tasarlayarak göndermek istiyorum. Eğer teşekkür edeceksem kelimelerin ötesinde ancak bu şekilde teşekkür edebilirim diye düşünüyorum.

Ayrıca ;
Bu ülkede; Spora, sporcuya, bilime, sanata ve insana saygı gösteren ve bu yolda hizmetlerini esirgemeyen insanları görebilmek ve bu insanlarla tanışabilmektir benim için büyük bir onurdur!!

Diğer insanların da aynı anlayışla hareket edebildiklerini görmek için başta bunu bireysel olarak uygulamak gerektiğini düşünüyorum ve bu şekilde hareket ediyorum. "İnsan ne ekerse onu" biçer hesabı :D

Saygılarımla..

• Beğen
Tepkiler: cedrick41
dostum şimdi uyandım saat 01.22 dostlarım büyük olasılıkla uyuyorlar
iki saat sonra evden çıkacağım yarın 31 derece olacak bir de rüzgar yiyeceğiz ne yapalım başa gelen çekilir
dostum dört gözle merak ediyorum yaptığın güzel işleri bu yukardaki tasarımını çokkkkkkkkkkk beğendim senin emeğin o
seni asla unutmayacağız vede muhakkak pedallayacağız dostum

@kudu

seni heyecan bastı kudret abi biraz erken uyanmışın!:)

@cedrick41

Rica ederim dostum ne demek. Yarım saat bir saat daha bir boşluk bulabilirsem bi bomba daha patlatacam sizin turun şerefine. final olsun :D :D :D

• Beğen
Tepkiler: cedrick41
Geri