Scudo Sports

kartepe -27 eylül -240km -darub-kudu

Çavuş selam...
Lütfen listeye Hakan Durmuş ve Koray Karaman isimlerini ekleyebilirmiyiz...
benim talebelerdendirler sorumlulukları bana aittir hazır çıkıyoruz durumlarını hem kendileri hemde ben görmek istiyorum...

Scudo
@Aytekin Erzan

30 ağustos
2-sado
3-kenan arpaç
4-serdar
5-ali
6-cagan
7-volkan akboga
8-ali emre
9- harun
10- aytekin erzan
11-suha
12- tolga gürgün
13-porter 3434
14-okan
15 hakan durmuş
16-koray karaman

kontenjan 20 kişiliktir

evet dostlarım öncelikle şunu hatırlatmak istiyorum bu bir protesto sürüşüdür
1-trenlerden yük vagonları kaldırılmıştır
2-bisiklet federasyonu bisikletlilerin haklarına sahip çıkmamaktadır
her ayın son pazarı eyleme destek verecek pedalşörlerin kendi haklarına sahip çıkmalarını temenni ederim
bu tura adını yazdırmış arkadaşlara bu zorlu etapta bana destek verdikleri için çok teşekkür ederim mücadele devam edecektir
basın haberdar edilmiştir

evet arkadaşlarım 04.00 de bostancıdan hareket avantajlı bir duruma geçtik
10 dakika bekleme toleransı
rota 42. sayfada porter 3434 dostumuzun verdiği linktedir

önemlidir

dostlarım hepimiz maşukiyeden kartepeye çıkacağız şimdi ilk 14 km durmadan çıkmak isteyenler durmadan çıksınlar
kuzu yaylasına önce varanlar soluklanabilir yolu aşağıda tarif ettim lütfen dikkatlice okuyun ben en arkada kalan arkadaşları bekleyeceğim
ordan sonrası çok önemlidir kuzu yaylasından sonraki yol -
1-ilk sağa girmeyin -solda izmit tabelasından sola sapın
2-ilerde yol ayrımı gelecek sağa sapmayın kaybolursunuz o yol sizi otele çıkartır
3-üçüncü yol ayrımında dikkat sağa sapacaksınız sol yola girmeyin kaybolursunuz kayalıklı offroad yolu takip ederek 1640 a çıkacaksınız
gazanız mübarek olsun zirve soğuk olabilir aşağı inip ateş yakabiliriz en fazla yarım saat takılmaca yemek ve ihtiyaç molası

10 dakika bekleme toleransı güzel oldu malum uyku sersemi araba ile geleceğimiz için ayılma payı da kalsın

@Ali Emre Akcan

abi on dakka az benim malzemeleri senin arbaya yerleştireceğiz büyük ihtimal bence 20 dakkaya çıkaralım bunu yani sen 03:40-45 gibi malum yerde olsan iyi olur...

• Beğen
Tepkiler: Ali Emre Akcan
:boese157: alındı anlaşıldı break break telefonla görüşelim cumartesiden bostancı ispark otoparkta mülaki oluruz

• Beğen
Tepkiler: Aytekin Erzan
Selamlar,
kadro durumu nedir bilmiyorum ama sanırım bir kişiye daha yer vardır (yada kadro dışı diyelim). Kudret Abi İzmit şehir içinden ben de gruba dahil olmayı düşünüyorum. Böyle uzman bi kadroyla çıkmaktan biraz çekiniyorum ama hem tanışmak hem de sizlerle pedal sallamak istiyorum. bide gelmezsem kafayı yerim. Selamlar herkese...

@Serdar Ozuslu

hocam grupla gidildiği için sana ne söylesem yalan olur açıkçası 16 kişiyiz ne olacağını bilmiyoruz bir arkadaşın lastiği patlar bekleriz zaman kaybı olacak artı rüzgar hızımızı kesecek artı dönüşte yorulmalar olacak bunları göz önünde bulundurursan en geç 23.00 gibi bostancıda olmalıyız en geç dedim
şimdi kaba tahminler 10 dakika tolerans dedik saat tam 04.10 da hareket artı giderken evren arkadaşın yolundan gideceğiz evren arkadaş yolu çizmiş yalnız bir yerde e-80 e girmece olacak mecburen
rotayı izle sayfa 42 de porter 3434 de herekede rampalar tahmin ediyorum var birde dil ovasında artı maşukiyeden 21 km tırmanırken oldukça dik rampalarda zaman kayıplar söz konusu olabilir çünki herkesin performansı bir değil hepimiz hiç durmadan 21 km çıkabilirsek hemde 2 saatte ne ala ama olayın zorluğunu göreceksin ve bana hak vereceksin artı 14 km rampa çıkıldıktan sonra 7 km de dik offroad rampalar bizi bekliyor üstelik 100 km nin yorgunluğu üzerimizde olacak bunların hepsini değerlendirerek düşünmek lazım artı çıkarken ısı 31 derece yanacağız ve bizi fena halde zorlayacak evet rampalarda kopmalar olacak yalnız ben herkesi kuzu yaylası girişinde bekleyeceğim
sonra birlikte 1640 a çıkacağız yolu bilen performansı yüksek arkadaşları tutamam onlar çıksınlar tabi yanlarında yolu bilen olacak 2 ağustos da kartepeye tırmanışta arkada bir kişi bıraktım arkadan gelenleri onlar topladı
sonra bize yetiştiler evet durum bu

@fatih71

hocam çabuk cep telefonunu özelden yaz çabuk çabuk biz seni izmitten arar buluşma yeri belirleriz yada maşukiyeye gel derim

30 ağustos
2-sado
3-kenan arpaç
4-serdar
5-ali
6-cagan
7-volkan akboga
8-ali emre
9- harun
10- aytekin erzan
11-suha
12- tolga gürgün
13-porter 3434
14-okan
15 hakan durmuş
16-koray karaman
17-fatih-maşukiyede buluşalım derim

kontenjan 20 kişiliktir

evet arkadaşlarım 04.00 de bostancıdan hareket avantajlı bir duruma geçtik
10 dakika bekleme toleransı
rota 42. sayfada porter 3434 dostumuzun verdiği linktedir

önemlidir

dostlarım hepimiz maşukiyeden kartepeye çıkacağız şimdi ilk 14 km durmadan çıkmak isteyenler durmadan çıksınlar
kuzu yaylasına önce varanlar soluklanabilir yolu aşağıda tarif ettim lütfen dikkatlice okuyun ben en arkada kalan arkadaşları bekleyeceğim
ordan sonrası çok önemlidir kuzu yaylasından sonraki yol -
1-ilk sağa girmeyin -solda izmit tabelasından sola sapın
2-ilerde yol ayrımı gelecek sağa sapmayın kaybolursunuz o yol sizi otele çıkartır
3-üçüncü yol ayrımında dikkat sağa sapacaksınız sol yola girmeyin kaybolursunuz kayalıklı offroad yolu takip ederek 1640 a çıkacaksınız
gazanız mübarek olsun zirve soğuk olabilir aşağı inip ateş yakabiliriz en fazla yarım saat takılmaca yemek ve ihtiyaç molası

7 km lik offroad yolun tanıtımı kartepe
http://img80.imageshack.us/img80/3494/88575561.jpg

evet önce mıcır asfalt-burda yarış bisikleti gitmez

http://img134.imageshack.us/img134/84/64355236.jpg

hafif toprak asfalt karışımı

http://img134.imageshack.us/img134/6590/48568430.jpg

en zorlayıcı kayalıklı toprak yol karışımı burda yarışla çıkmak yorucu olur evet bu yolun sonu 1640 a varır tahminim yaklaşık 3 km ya var ya yok
kuzu yaylasının girişi aşağıda burdan girerek 7 km offroad çıkılacak 1640 a varacağız

http://img40.imageshack.us/img40/329/img2408l.jpg

Kudret abi tek kelime ile...Organizasyonların "KRALISIN"Haddimze bile değil ama Süpersin abi.ALLAH sana Ailenle Hayırlı ve Sağlıklı bir yaşam nasip etsin.
Bir çok gezilerin olması dileğiyle.İyi forumlar ve Hayırlı ramazanlar.

@sadana

üstadım sağ ol aile deyince efkarlandım annemi kaybettim babayı kaybettik abla gitti iki kardeş kaldı onlar da el oldu senin anlayacağın yalnız kendi evimde yaşıyorum evet güzelide bu gibi- amma herkeze tavsiye etmem
valla dostum ağır turlar devam edecek her ay bir kartepe 240 km
3 adette orta siklet ağır tur tamamdır şimdi hedefim samanlı dağlarını takibe almak 6 eylülde ordayım sanada hayırlı ramazanlar

@kudu
Kudret abi sıkılmayacak mısınız hep Kartepe Kartepe, biraz da değişiklik lazım, bizim buralara ( Bolu) gelirseniz tam sizlik rampalar var, misal Düzce den Bolu Köroğlu Tepesine. Rakım 150 metreden 2500 metreye çıkıyor, mesafe yaklaşık 75 km, otobüs veya özel araçla düzce, gerisi pedalla güzel olur diye düşünüyorum. Road offroad, yeşil, göl, çay, hatta kayak :D ne ararsanız var. Eğer ciddi şekilde düşünürseniz konaklama vs her türlü yardımcı olurum..

@kkazim

valla bıkılacak gibi değil ki kartepe bir kere zevkini aldık ya birde bir güne sığdırabiliyoruz bu ağır turu trenle kolaydı yük vagonu vardı 30 bisiklet rahatça koyuyorduk yük vagonları kalkınca 240 km tepeceğim avrupa yakasından gelen arkadaşlar daha fazla tepecek durum bu yalnız ciddi düşünüyorum boluyu evet 2500 rakım mükemmel amma konaklamalı olay bu biraz iki güne mal olur arkadaşlarım hep çalışanlar oluyor konaklamalı onlar için zor olur

@kudu

Kudret Abi ' cim Selam ,

Pazar günü ben gelemiyorum . Başka işler çıktı . Sizlere kazasız belasız sürüşler şimdiden .

Saygılar Abicim .. En kısa zamanda görüşmek üzere .

Tolga Gürgün

• Beğen
Tepkiler: Okan71
Geri