Scudo Sports

kartepe -27 eylül -240km -darub-kudu

@sado

o.k sado günaydın adrenalin yükseliyor
bu arada yener dostum pazar gidiyoruz tarih malesef değişmiyor

kartepe bir günde 240 km

:eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek:

:boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157:

dostlarım romalılar genel istek üzerine saat tam 04.00 bostancı adalar iskelesinden hareket edeceğiz sizden ricam erken yatmanız

evet kartepeye gelecekler
1-cagan
geriye genç dostumuz cagan kaldı

ali emre dostum eminim gelecek aytekin şeref verir
haruna kapım açık volkan kesin geliyor

dağ bisikletlileri rampa grubu
darub-team

kartepe gidiş ve dönüş bisikletle
30 ağustos
2-sado geliyür-köprücük kemiği
3-kenan arpaç deli fişek
4-serdar
5-ali çalışacak ve gelecek
6-cagan gene gelmemezlik edebilir
7-volkan akboga dostum izmittendende katılabilir
onu kesin arayacağız
8-ali emre dostum gelirse sevinirim
9- cannon 9 a kapımız açık yeterki gelsin
10- aytekin erzan şeref ve de onursal konuğumuz o ne derse o olur
11-suha kesin geliyorsun mtb kirala

gidiş

kartepe- bostancıdan tuzla ordan gebze d-100 den e-80 e anadolu otoyolu boyunca herekeye gelmeden sağ yan yoldan sahil yoluna kaçış kirazlıyalı yı geçerek
hacı osmandan istanbul izmit d- 100 ü takip ederek şirintepeyi geçerek d- 100 karayolunun e-80 le birleştiği noktaya geliriz
sağdan dönerek kemal paşa caddesinden e-80 e çıkacağız ordan anadolu oto yolunu takip ederek ilk iki sağ yan yoldan girmeyerek -üçüncü sağ yan yol bizi büyük derbent tren istasyonuna götürür
istasyonun ordan sola kıvrılarak direk bağdat caddesine gireriz
yol ayrımında sağa kıvrılarak 21 km lik rampanın başlangıcına geleceğiz (maşukiyede) devamla ilk 14 km rampa çıkılacak -asfalt -sonra 7 km lik offroad çıkılacak dönüş aynı güzegahtır yaklaşık 245 km allah kolaylık versin ulu manitu bizi korusun yaradana sığındık
evet arkadaşlarım 04.00 de bostancıdan hareket avantajlı bir duruma geçtik

Scudo
@Cyclopower

dostum beni çok sevindirirsin anca beraber kanca beraber
çok iyi olur hocam aramıza şeref verirsin artı bir pankart yaptık darub diye iki defa açtık kartepede kartepeye birinci gidişimizde pankart yoktu
darub -dağ bisikletlileri yazıyor kocaman bir pankart niyetim konserlere hem bisikletimle hemde pankartımla çıkmak

Günaydın arkadaşlar...

sizleri böyle canlı görmek çok güzel...

Şimdi son programa göre hareket saatinin 04: 00 a alınmasının çok isabetli bir karar olduğunu söylemek isterim yalnız umarı bu tura katılacak arkadaşların geç yatma alışkanlıkları yoktur...
şimdi ben karşıdan o saatte nasıl orada olacağımın hesaplarını yapmam lazım cumartesi akşamlarıda gurubla programımı iptal etmem lazım sanırım cumartesi geceden gelip kamp atarım sabah A.Emre abi gelincede malzemeleri onun arabaya atarız...
ve yiyecek içecek durumunuda ayarlarız herhalde bir şekilde sanırım her yer açıktır ramazan dolayısıyla...
ben çok eğleneceğimi düşünüyorum sizlerle olmak müthiş olacak...
birde çavuş izin verirsen bir arkadaşı davet etmek istiyorum...
cevap bekliyorum...

• Beğen
Tepkiler: Cyclopower
@Aytekin Erzan

özelden mesaj larımı aldın gelince senle bir özel konuşacağım burda değil özeldende konuşabiliriz ama konuşmassan da önemli değil senle bu pazar epey konuşacaklarım var başkaları bilmeyecek bir arkadaşın gelebilir başımın üstünde yeri var özelden yazdığım mesajları iyi düşün tekrar etmek istemiyorum dernek hakkında o.k anladın durumu bu gezi aynı zamanda tcdd nin almış olduğu karara tepkidir gönül isterdiki arkamda dernek olsun lafla peynir ekmek yürümüyor bu gezi tamamıyla protesto gezisidir yük vagonlarının kaldırılmasını protesto edeceğiz evet senin anlayacağın bu olay hassas bir olay
hürriyet gazetesini aradım muhabir arkadaş ilgilendi sağolsun bakalım ne olacak durumlar bunlar aytekin senin le özel çokkkkkkkkkkkkkk konuşacaklarım var

kartepe bir günde 240 km

dostlarım romalılar genel istek üzerine saat tam 04.00 bostancı adalar iskelesinden hareket edeceğiz sizden ricam erken yatmanız

1-cagan

ali emre dostum eminim gelecek aytekin şeref verir
haruna kapım açık volkan kesin geliyor

darub-team

30 ağustos
2-sado geliyür-köprücük kemiği
3-kenan arpaç deli fişek
4-serdar
5-ali çalışacak ve gelecek
7-volkan akboga dostum izmittendende katılabilir
onu kesin arayacağız
8-ali emre dostum gelirse sevinirim
9- cannon 9 a kapımız açık yeterki gelsin
10- aytekin erzan şeref ve de onursal konuğumuz o ne derse o olur bir arkadaşını getirebilir
11-suha kesin geliyorsun mtb kirala

gidiş

kartepe- bostancıdan tuzla ordan gebze d-100 den e-80 e anadolu otoyolu boyunca herekeye gelmeden sağ yan yoldan sahil yoluna kaçış kirazlıyalı yı geçerek
hacı osmandan istanbul izmit d- 100 ü takip ederek şirintepeyi geçerek d- 100 karayolunun e-80 le birleştiği noktaya geliriz
sağdan dönerek kemal paşa caddesinden e-80 e çıkacağız ordan anadolu oto yolunu takip ederek ilk iki sağ yan yoldan girmeyerek -üçüncü sağ yan yol bizi büyük derbent tren istasyonuna götürür
yol ayrımında sağa kıvrılarak 21 km lik rampanın başlangıcına geleceğiz (maşukiyede) devamla ilk 14 km rampa çıkılacak -asfalt -sonra 7 km lik offroad çıkılacak dönüş aynı güzegahtır yaklaşık 245 km allah kolaylık versin ulu manitu bizi korusun yaradana sığındık

bd derneği üyelerinden sezginhan arkadaşımızın başınada benzer bir olay gelmiş dernek sitesindeki yazısıdır affına sığınarak sizlerle paylaşıyorum:eek:
merhaba arkadaşlar ;

sevgili dostum berk ile beraber 9 ağustos 2009 tarihinde , saat 19 : 00 sularında bisikletli olduğumuz için sirkeci tren garına alınmadık . benim yapım gereği , tcdd personeli ile laf dalaşına girdim . çünkü ; bunu keyfi yapıyor gibi geldi bana , personel günlük gösterisini yapıp bize cakasını sattıktan sonra , turnikelere asılan , zor görülecek bir boyutta ve yerde asılı olan yazıyı bize gösterdi . fotoğrafını çekip yayın yaptığım blogtan kendimce duyurdum . fotoğrafa (link) bakabilirsiniz . asılan bu yazı , bisikletlilerin rahatça görüp okuyabileceği bir yerde olsa , belkide tatsız hiçbirşey yaşanmayacak . ağzında sigarası ,(sigara içilmez tabelası da hemen yanında ama o içebilirmiş ) pis bıyıkları ve dişleri sigara yüzünden tuvalet taşına dönmüş biri , yok gardaşım yassak . dön gerü , diye çıkıştığında ister istemez keyfi yapıyor gibi algılıyorsunuz. ayrıca ; akbilinde kontürün yoksa artık metrobüslere bile binemiyoruz . akbiliniz mutlaka dolu olacakmış . gece yarısı ben akbili nereden doldurucam . bitmeseymiş . hey yavrum hey , bana diyorlar ki küfürbazmışım. ah onlar sadece duyduklarınız , bir de duyamadıklarınızı bilseniz

evet esefle okudum görüyorsunuz değilmi neden 240 km gideceğimi her ay gideceğim ve tcdd yi protesto edeceğim
çavuş steiner

tcdd ye en büyük şamarı darub verecektir

Hayvanla bisikleti eşdeğer tutmuşlar bravo doğrusu.

Neyse, anladığım kadarıyla iş yoğunluğu olan saatlerin dışındaki saatlerde bir akbil karşılığı büyük bisiklet sokuluyor. Ben tamamen yasak zannetmiştim.

@G. Akpınar

15 kişi olunca ne olacak nereye girecek onca bisikletler ya olmadı işte yük vagonlarını kaldırdılar dostum onun için her ay 240 gidilecek karda kışta kıyamette ve her ay hürriyet gazetesini arayacağım gitmeden bu cuma bir daha arayacağım hürriyeti bakalım ne olacak

DARUB FOTO

http://img507.imageshack.us/img507/3746/imgp4414.jpg

Çavuş mesajlarını aldım dikkatlicede okudum eğer istersen cumartesi buluşabiliriz ve konuşuruz...
senin haklı olduğun noktalar olabilir bişey demiyorum ama en iyisi yüz yüze konuşmak
şimdi benim sizinle gelebilmel için yaptığım fedakarlıkları görebiliyorsunuzdur umarım en önemliside kimseyi ilgilendirmez ama oruç bakalım allah afetsin dostluk ve arkadaşlığa verdiğimiz önem umarım anlaşılır....
ve şimdi arkadaşımın kim olduğunu açıklıyorum evet geçenlerde bir günde tek başına tam 450km yapmış bir arkadaş Tolga Gürüncüğüm geliyor söz vermedi ama gelmeyi çok istediğini söyledi umarım gelecek bana çok iyi moral olur sizede olacağını sanıyorum artık bende heyecanlanmaya başladım ya çavuş
sninle uzun zamandan sonra böyle alangirli bi turda görüşmek hatta pedallamak heyyyyyttttttt vaybe havaya girdimmi ne
Harun geliyo benim arkadaşım çok severim keratayı ve A.Emre Akçan onunla çevirirken en etkili pover jelmiş barmış bilmemneymiş onlar bile veremez onun verdiği enerjiyi bana ve yeni arkadaşlarla tanışma heyecanı galiba biz bayramı erken yapacağız Kartepe yolunda Allah hepimize güç kuvvet versin hayırlısı bakalım.....

• Beğen
Tepkiler: Tolga Gürgün
kartepe bir günde 240 km

1-cagan

darub-team

30 ağustos
2-sado
3-kenan arpaç
4-serdar
5-ali
7-volkan akboga
8-ali emre
9- harun
10- aytekin erzan
11-suha

12- tolga gürün

kadro süper
kontenjan 15 kişiliktir

gidiş

şafak 4 artık bu işi bitirelim 12 kişi derim

Çavuş malum ben gözlemciyim...
serbesst takılacağım ve istatistikleri tutacağım tabiki ben yayınlamam siz yayınlarsınız ben doğrularım fakat yola çıkmadan önce elbette bazı bilgileri almam lazım senden sürüş gurup halindemi yoksa serbest sürüşmü olacak yada belli bir yere kadar gurup sonra serbestmi mola sayıları ve sürelerini kim belirleyecek uyulması mecburimi gibi....

@Aytekin Erzan

şimdi giderken benim tempom 20 yi geçmeyecek rampalarda 6-7 ortalama
gençleri tutamam onlar tempolarını iyi ayarlasınlar ilerden gidenler yol ayrımlarında ve kavşaklarda beklesinler yoksa kaybolurlar ben dönüşe acaip bir şekilde enerji depolayacağım son anda hız yapacak durumda olabilmem için kendi gücümü kontrol altında tutacağım artı bunun faydasını gördüm şimdi bir kangal sucuk çantamda olacak bir de ekmek sucuk yiyeceğim başka bir şey düşünmüyorum ha tabiki su başka yemek yiyip karıştırırsam kötü olur kalori şart şimdi mola yorulanlara göre ben herkese sorarım yorulan varmı diye serbest olursa işin ucu kaçar gibi olur bence grupça hareket edelim derim birbirimizi kollayalım derim arka ben de yokuşlarda ben çok yavaş iniyorum haberiniz olsun beni maşukiyede kartepe inişde bekleyin merak etmeyin çabuk gelirim 40 la iniyorum kartepe yokuşunu
ona göre isteyen kartepe inişinde uçabilir ben nerede toplanacağımızı söyleyeceğim maşukiyede bir kavşak var 18 km tabelası var ordan çıkıp oraya inip toplanacağız birde çok önemli tavşancıla gelmeden hemen sağ yola kaçmaca derim ordan taa izmite kadar d-100 ü takip ederek izmit çıkışında mecburen e-80 den maşukiyeye anadolu otoyolundan giderek büyük derbent tren istasyonuna uzanacağız evet durum bu pazar gene yol ayrıntılarını konuşuruz grupça hareket edelim derim öne herkes geçebilir değişken periyodlu olur amma arka benim kimseye vermem bilmiş olun

yieytttttttttttttt acaip heyecanlıyım ben deliyim :D :D :D :D

1-cagan

darub-team

30 ağustos
2-sado
3-kenan arpaç
4-serdar
5-ali
7-volkan akboga
8-ali emre
9- harun
10- aytekin erzan
11-suha
12- tolga gürün

kadro süper

kontenjan 15 kişiliktir

gidiş

şafak 4 artık bu işi bitirelim 12 kişi derim

önemlidir
dostlarım hepimiz maşukiyeden kartepeye çıkacağız şimdi ilk 14 km durmadan çıkmak isteyenler durmadan çıksınlar hepimiz kuzu yaylasının girişinde toplanacağız bütün arkadaşların gelmesini bekleyeceğiz
ordan sonrası çok önemlidir
1-ilk sağa girmeyin
2-solda izmit tabelasından sola sapın
3-ilerde yol ayrımı gelecek sağa sapmayın kaybolursunuz o yol sizi otele çıkartır
4-üçüncü yol ayrımında dikkat sağa sapacaksınız sol yola girmeyin kaybolursunuz kayalıklı offroad yolu takip ederek 1640 a çıkacağız
gazanız mübarek olsun zirve soğuk olabilir aşağı inip ateş yakabiliriz en fazla yarım saat takılmaca yemek ve ihtiyaç molası

@kudu

;)
Km.20 ile mi gidiyorsun...? E o zaman ben de gelebilirim...Rampalarda da 6-7...... Bu da bana uyar...
O kadar zor değil o zaman bu güzergah....................:D

şaka ...şaka....Arkadaşım....
O kadar yolda sürekli 20 yapmak da mesele yaw...Ben viyadük köprüsünü bile ay aman of diye diye , zor çıkıyorum...bana hayal böylesi uzun yollar...:rolleyes:

Hafta sonuna kadar beslenmenize dikkat edin... Bir gece öncesi beslenmesi ile olmassssssss ........... Yollarda yamulup kalırsınız valla..:p

Aytekin kardeşim de gözlemciymiş...ooooo...helal....:)

Bugünü bitti say, kaldı dört gün...sayılı gün çabuk geçer......tüm katılımcılara kolay gelsin...............sağlıcakla kalınızzz.......
.
.

• Beğen
Tepkiler: Aytekin Erzan
@naz34

amaninde amanin kimler gelmiş hoş gelmiş oğlum sibel hanıma bir çay ver
:D :D :D :D :D :D
evet bu geçen pazar öyle kendimizi kaptırdıkki yola yemek yemedik sonra bende şeker düştü :eek: :eek: :eek: :eek:
evet hafta sonuna kadar paso tavuk çiğeri pilav makarna yiyeceğim yolada bir kangal sucuk evet anca

@kudu

:p :p :p
Oooooooooooooo...Çayınız da pek lezzetliymiş..Hem de Bergomotlu ve karanfilliymiş..Teşekkür ederim..Çok iyi geldi...:p ........

"
hafta sonuna kadar paso tavuk çiğeri pilav makarna " mı yiyeceksin.... :D
Ondan sonra da bir yıl insanın canı istemez yaw... hahaha
.
.

Kudret bey. Aklıma gelmişken turunuzda Nokia'nın herhangi bir GPS li telefonunu kullanan varmıdır? Eğer var ise turunuzu tüm hatlarıyla kaydedip bizlerle paylaşabilirsiniz :D Merak edenler açısından çok güzel olur diye düşünüyorum. Konuyla ilgili teknik desteğe ihtiyacınız olursa ben yardımcı olabilirim. Saygılarımla

30 ağustos
2-sado
3-kenan arpaç
4-serdar
5-ali
7-volkan akboga
8-ali emre
9- harun
10- aytekin erzan
11-suha
12- tolga gürün

kadro süper

kontenjan 15 kişiliktir

gidiş

kartepe- bostancıdan tuzla ordan gebze d-100 den e-80 e anadolu otoyolu boyunca devam tavşancıldan sağ yan yola girmece - sağ yan yoldan sahil yoluna kaçış kirazlıyalı yı geçerekhacı osmandan istanbul izmit d- 100 ü takip ederek şirintepeyi geçerek d- 100 karayolunun e-80 le birleştiği noktaya geliriz

önemlidir
dostlarım hepimiz maşukiyeden kartepeye çıkacağız şimdi ilk 14 km durmadan çıkmak isteyenler durmadan çıksınlar hepimiz kuzu yaylasının girişinde toplanacağız bütün arkadaşların gelmesini bekleyeceğiz
ordan sonrası çok önemlidir
1-ilk sağa girmeyin -solda izmit tabelasından sola sapın
2-ilerde yol ayrımı gelecek sağa sapmayın kaybolursunuz o yol sizi otele çıkartır
3-üçüncü yol ayrımında dikkat sağa sapacaksınız sol yola girmeyin kaybolursunuz kayalıklı offroad yolu takip ederek 1640 a çıkacağız
gazanız mübarek olsun zirve soğuk olabilir aşağı inip ateş yakabiliriz en fazla yarım saat takılmaca yemek ve ihtiyaç molası

ben bu başını alıp gitme olayına zaten karşıyım bu veche ile hele böyle uzun turda sanki ironmanlığı ispatlamak istermiş gibi ayrı gayrı basmaya gerek yok derim ben. aytekin,tolga ve harun dostlarımında gelmesi şüphesiz bu gruba ayrı bir hava katacaktır hepside tecrübeli ve gruba artı değer katar çavuş sen aytekine karşıdan yatacak yer ayarla bence

Bnim merak eddigim, ortalama hangi Temoyu bu kadar büyük Katronan 245 km tutabilcemize? satt 4 de ordayim. Kudu Abi sat 4 de Boyrasda emliyetli oto parki bulunur mu ve de acik mi acaba?

Geri