Scudo Sports

kartepe -27 eylül -240km -darub-kudu

@Sefa Yıldız

şimdi-bazen organizasyonları yazarken büyük küçük harfler kullanıyorum şimdiki gibi

cevap verirken bunuda kullanıyorum her vakit büyük harf olmuyor
benim anladığım sadece şu şekilde yazılmaması
örnek
NASILSIN NE ALEMDESİN GİBİ
birde
BU gün biR ŞEyler yapaLIM
bu örneklerin yanlış olduğunu zannediyorum

örnek küçük harfleri bazen şöyle yazıyorum ama hoşuma gidiyor

nasılsın
bunlar dikkat edersen küçük harf

neyse şimdi ali emre dostum yazabilir benim ondan istediğim üst üste dört adet aynı kişiden mesaj atılmaması ali dostum mesajlarını serpiştirebilir veya bana mesaj atabilir
artı birde
ben arkalarda tur hakkında bilgilendirmek ve katılımcıları gaza getirmek için üst üste getirmemeye çalışıyorum mesajlarımı bazen kaçmış olabilir forumdan özür dilerim

Scudo
Kudret abicim amacımız senın yada kimin ne yazdığı değil.Yolda olan bir insanın şuan ki durumunu öğrenmektedir...Uzun yola çıkan bir insan bir alo ile ne kadar mutlu olduğunu yaşayan insan bilir.Bu durum seni gergin hale getirmiş sanırım..

Bizde ali emre abimize rica eder.. KÜÇÜKÇEKMECE GRUBU bölümüne yazmasını isteriz..Gerginlğe gerek yok sanırım..

• Beğen
Tepkiler: Ali Emre Akcan
@Sefa Yıldız

yahu ne gerginliği sefa dostum nerden çıkarıyorsun üst üste bir kaç kez yazanların uyarıldığı için ben ali dostuma aslında iyilik yaptım kötülük değil
birde
alıntı
emre Akcan Abimize Teşekkürler eder.
Vereceği Haberleri dakika dakikasına takip etmek isteriz...
Aytekin abi Süper ötesi bir adamsın Dağları taşları resmen Bir FÜZE Gibi delerek geçiyor adam Yürü Be PAŞAAAAAAAAA

hatalar var gördün değilmi şimdi doğru yazdın yukarda
bende merak ediyorum tabiki varacak aytekinin başarısı hepimizin başarısı
yalnız herkes onun yaptığını bir an önce yapmalıdır

@Ali Emre Akcan

dostum çok sağol evet aytekin başardı ve madalyayı kaptı hiç şaşırmadım bu bize ilham kaynağı oldu çok iyi bir derece 22. 55 de evde mükemmel bir sonuç elde etti kendisini kutlarım ayrıntıları bekliyorum

sorular
1-kaçta çıkıldı
2-ne kadar rampa maşukiyeye kadar
3-otelin solundanmı çıktın 1640 a
4-ne kadar mola
5-tam eve giriş saati
6-toplam kaç km

@Aytekin Erzan

Aytekin abi büyük tebrik ederim. Aslında hiç şaşırmadım ben. Foruma yeni girip gördüm. Bayramı iple çekiyorum. Fotoğrafları sabırsızlıkla bekliyorum.

@Aytekin Erzan

helallllllllllllllllllll
derim-298.5
vay anasını :eek: :eek: :eek: :eek: :eek:
başka emir yok helal başkada bir şey demem
en kısa zamanda resimleri koy derim
ikinci emir:D :D :D :D :D :D
bu işi senden başkası yapamazdı ben adamımı bilirim arkadaş

@cedrick41

darub madalya töreninde hazır durur şerefdir bizim için aytekinle gurur duyuyoruz

@kudu

gerçekten hakediyor burdayken 175.km idi çakı gibiydi hiç yorgunluk belirtisi yoktu!şaşırdımmm:eek:

• Beğen
Tepkiler: Aytekin Erzan
aytekin yolların yalnız kovboyudur
basar gider laf üretmez
tek başına halleder
bağımsız kişiliktir
bu yüzden severim onu

aytekinin başarısı bize ilham kaynağı olmuştur
kartepe gidiş ve dönüş bisikletle
dikkat
30 ağustos zafer bayramı dolayısıyle darub konseyi düşmana kartepeden saldıracaktır onun için öncü birlikler hazır olsun
30 ağustos
2-sado
3-kenan arpaç
4-serdar
5-ali

kontenjan kapanmıştır

gidiş

kartepe- bostancıdan tuzla ordan gebze d-100 den e-80 e anadolu otoyolu boyunca herekeye gelmeden sağ yan yoldan sahil yoluna kaçış kirazlıyalı yı geçerek
hacı osmandan istanbul izmit d- 100 ü takip ederek şirintepeyi geçerek d- 100 karayolunun e-80 le birleştiği noktaya geliriz
sağdan dönerek kemal paşa caddesinden e-80 e çıkacağız ordan anadolu oto yolunu takip ederek ilk iki sağ yan yoldan girmeyerek -üçüncü sağ yan yol bizi büyük derbent tren istasyonuna götürür
istasyonun ordan sola kıvrılarak direk bağdat caddesine gireriz
yol ayrımında sağa kıvrılarak 21 km lik rampanın başlangıcına geleceğiz (maşukiyede) devamla ilk 14 km rampa çıkılacak -asfalt -sonra 7 km lik offroad çıkılacak dönüş aynı güzegahtır yaklaşık 245 km allah kolaylık versin ulu manitu bizi korusun yaradana sığındık
evet arkadaşlarım 04.50 de bostancı olurlarsa daha çok sevinirim 05.00 de hareket

ali ve serdar dostum
ilk 60 km 20 ile gidilecek bu arada tabi rüzgar önden eserse hız düşürülecek 59 km aynı tempoyla
rampalarda 6-7 ile çıkacağız 21 km lik rampanın başlangıcına geleceğiz ilk 14 km yavaş tempoyla geriye kalan 7 km offroada tırmanışa gücümüz kalmalı rampalarda kopmalar olabilir zirvede buluşuruz dönüşe güç depolayın aksi takdirde düz yolda pedala basacak gücünüz kalmaz kendimizi uzun yola tam anlamıyla vermeliyiz konsantrasyon tam olmalı

KUTRET ABİ GRUBU ÇOK ÖZLEDİM EN KISA ZAMANDA ÖNÜMÜZDEKİ AY KISMET OLURSA GELİCEM ABİ SİZLERİ ÇOK SEVİYORUM TÜM PEDALŞÖRLERİ :D k.i.b. kalın sağlıcakla şimdiden iyi eğlenceler diliyorum hepinize ;)

@Sezgin ÇELİK

uleeeeeeeeeeeeeeeeeee
büyük harflerle yazmışşın çek 50 şinav çabuk :D :D :D
bizde özledik yahu

adrenalin yükseliyor amaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin
kartepe gidiş ve dönüş bisikletle
dikkat
30 ağustos zafer bayramı dolayısıyle darub konseyi düşmana kartepeden saldıracaktır onun için öncü birlikler hazır olsun
30 ağustos
2-sado
3-kenan arpaç
4-serdar
5-ali

kontenjan kapanmıştır

gidiş

kartepe- bostancıdan tuzla ordan gebze d-100 den e-80 e anadolu otoyolu boyunca herekeye gelmeden sağ yan yoldan sahil yoluna kaçış kirazlıyalı yı geçerek
hacı osmandan istanbul izmit d- 100 ü takip ederek şirintepeyi geçerek d- 100 karayolunun e-80 le birleştiği noktaya geliriz
sağdan dönerek kemal paşa caddesinden e-80 e çıkacağız ordan anadolu oto yolunu takip ederek ilk iki sağ yan yoldan girmeyerek -üçüncü sağ yan yol bizi büyük derbent tren istasyonuna götürür
istasyonun ordan sola kıvrılarak direk bağdat caddesine gireriz
yol ayrımında sağa kıvrılarak 21 km lik rampanın başlangıcına geleceğiz (maşukiyede) devamla ilk 14 km rampa çıkılacak -asfalt -sonra 7 km lik offroad çıkılacak dönüş aynı güzegahtır yaklaşık 245 km allah kolaylık versin ulu manitu bizi korusun yaradana sığındık
evet arkadaşlarım 04.50 de bostancı olurlarsa daha çok sevinirim 05.00 de hareket

ali ve serdar dostum
ilk 60 km 20 ile gidilecek bu arada tabi rüzgar önden eserse hız düşürülecek 59 km aynı tempoyla
rampalarda 6-7 ile çıkacağız 21 km lik rampanın başlangıcına geleceğiz ilk 14 km yavaş tempoyla geriye kalan 7 km offroada tırmanışa gücümüz kalmalı rampalarda kopmalar olabilir zirvede buluşuruz dönüşe güç depolayın aksi takdirde düz yolda pedala basacak gücünüz kalmaz kendimizi uzun yola tam anlamıyla vermeliyiz konsantrasyon tam olmalı

Geri