Scudo Sports

Kartal

Scudo
Merhaba arkadaşlar,

askerden yeni geldim gitmeden 2 ay önce Kron XC150 almıştım pek kullanma fırsatı bulamadım daha yeni yeni çıkıyorum sahile böyle bir forum olduğunu görüncede hemen katılmak istedim aranıza. herkese selamlar.

Hoş geldin Eren,bende Kartal da ikamet ediyorum,günlük tempolu antrenman ve uzun turlara da çıkıyoruz senide bekleriz iyi forumlar.

Merhaba eren, ben de kartaldan tek basıma bisiklete biniyordum sahilden. Bir arada beraber cıkarsak daha keyifli olur,

Merhaba arkadaşlar,antrenman niyetine akşamları tempolu olarak Kartal sahil - Üsküdar arası gidip gelmekteyim,gelmek isteyen arkadaşlar olabilir düşüncesi ile bu konu altında evden çıkmadan sahilde buluşma saat'ini bildireceğim,buluşma yeri olarak Çanakkale caddesinin sahil bitimindeki ışıklarda.son olarak,mesafe biraz uzak olduğu için gidiş ve gelişte 1 kere 1-2 dakikalık su molası veriyorum ve tempolu gidildiği için oldukça yorucu oluyor önceden bildirmek iyi olur diye düşünüyorum,sırt çantası almazsanız iyi olur,Herkese ömür boyu kazasız pedallamalar dilerim.

Bu akşam saat 18:30 malum yerde olacağım,hareket 18:35...

Arkadaşlar bu cannondale markasının her sene quıck cx 2 yada cx 3 modellerinin iki tane farklı modeli oluyor böyle bişey olabilir mi ? Ben olayı çözemedim. Bir de siz bakın:
Birinci linkteki bu konuyu açan arkadaşım bisikleti:
(link)
Bu da ismi aynı olup ama görüntüsü ve üzerindeki malzemeleri farklı olan:
(link)

Hatta Cannondale resmi sitesine girerseniz ikinci linkteki bisikleti görürsünüz.

Olayı açıklayabilecek biri var mı acaba?

Hepinize merhabalar,

Aranıza kartaldan katılıyorum bir ajansta developer olarak çalışıyorum. Bisiklette daha yeniyim sadece 2-3 kere kartal - bostancı yaptım, sahil yolunun kenarındaki kırmızı yerden gidiyorum ama lanet gelsin sahildeki cep'lere hep arabalar tam o kırmızı yolun önüne park ediyorlar içimden aile'sinni anıp sesizce geçiyorum :)

580 tl'ye beyaz Salcano NG650 27.5 aldım aldığımın ertesi günü durduk yere lastik yarıldı ama bisikletcim garantiden değiştirdi komple sağolsun.

• Beğen
Tepkiler: Karagözis
Merhaba hoşgeldiniz :) Kartal'da doğdum büyüdüm, 18 sene oturdum :) Taşınalı 2 sene oldu, şu anda okul için Antalya'dayım. Kartal'ı çok özlüyorum, sahilyolunda her ne kadar dediğiniz gibi arabalar bisiklet yoluna park etsede bisiklet için elverişli bir semt :)

@Ömer B.

Hoşbulduk,

Bende küçükken sürüyordum eskiden ayrı yol gibi birşey vardı şimdi kaldırımı genişlettiler üstüne kırmızı şerit çektiler kaldırımla ayni hizada gerçi bu bir yandan iyi pat diye kaçabiliyorsunuz kaldırıma :)

vallahi yol konuusnda sakın şikayetçi olmayın ben darıca da (kocaeli) oturuyorum şehir full yokuş. hafta sonları bisikleti arabaya atıp sizin oraya geliyorum cennet cennet.

@E.kahya

ehehe sizin o taraflara göre öyle az buçuk biliyorum oralarıda pek düz yer yok dediğiniz gibi , maltepede veledrom diye biryer buldum gayet iyi dün bi iki tur attım :)

şöyle birde videosunu buldum; (link)

Selamlar. Cocuklugumun gectigi yer Kartal. Hatta sahil yolu trafige acilmamisti henuz, 3 serit yolda keyifliydi pedallamak.. Su an ise malum, atari oyununa dondu sahilde bisiklet surmek..

Günaydın Kartal. Uzun zamandır bir hareket yok. Herkes ekibini kurdu yoluna mı gidiyor? Yoksa benim gibi vakit buldukça tek başına mı? Tanışma ve mümkünse uygun vakitlerde beraber turlayabileceğimiz organizasyonu yapacak organizatör yok mu?

bende yalnız pedallıyorum sıkıldım artık ,turlamak isteyen olursa katılırım

Selam,

Kimse yazmamış ben yazayım özel mesaj attım bakarsanız seve seve bir dahaki turlarda eşlik edebilirim

teşekkürler

Geri