Scudo Sports

Kartal

Burada bir şeyler yazıyordu da, vazgeçtim...

• Beğen
Tepkiler: Murat B.
Scudo
hangi aydayız bugün 31 temmuz 2014 mü? benim iyice günlerim şaşırdı :)))))

• Beğen
Tepkiler: Murat B.
Bu bisiklet ile ilgileniyorum. Foto var mı? Maşa nasıl çalışıyor?

@Ahmet kasap

Dostum foruma giremedim uzun zamandır şimdi görüyorum mesajlarınızı.. Bahsettiğin konu benim de dikkatimi çekti bisikleti almadan önce ve aldıktan sonra da baktım Cannondale sitesine.. Bendeki model Quick CX2 ama donanım maşa falan Cannondale sitesindeki Quick CX1 modelindeki gibi.. Bölge farkından olabilir ya da eski modelde farklı donanım kullanılmış da olabilir tam çözemedim :)
Onun dışında 2 ay içinde bu bisikletle 1250 km yaptım yaklaşık 250 km kadar da yol bisikleti kullandım ama bu yollarda yol bisikleti gerçekten ızdırap oluyo yol bisikletini bırakıp kendi bisikletime dönüş yaptığım her seferde bunu anladım :)
3 aydır da hem yorgunluk hem de hava koşullarından dolayı kullanmıyorum sadece 1 kez kullanabildim.. Dönüşüm muhteşem olacak inşallah ne diyim :))

@T. Tezcan
Dostum foto var da yükleyemedim bi türlü kusura bakma.. Maşa kilitli ister açık ister kilitleyip kullanabiliyosun ben açık kullanıyorum çünkü hem hızı çok fazla engellemiyo hem de malum yol koşulları ama diğer maşalar nasıl bilmiyorum.. Onun dışında sormak istediğin şeyler varsa cevaplamaya çalışırım :)

merhabalar, aranıza yeni katıldım. bisikletleri sevmeme rağmen böyle bir forumu farketmem ne yazıkki geç oldu:) 3 sene önce arkadaşım ile birlikte Kartal sahilden başlayıp Kadıköye kadar düzenli olarak tur atıyorduk. benim sağlık problemlerimden ötürü bisiklete binmemem gerekti ve satmıştım. şimdi tekrardan bisiklet almaya karar verdim ve yardımınıza ihtiyacım var. aklımda şuan tek bir bisiklet var ve oda Bianchi. bisikletin özelliklerini aşağıya yazıyorum, yorumlarınızı bekliyorum.

AFX 9029 - Teknik Özellikler

Fren: SHIMANO DEORE BRM596 HİDROLİK DİSK
Jant: 29'' BIANCHI ÇİFTKAT ALÜMİNYUM 32H DİSK
Kadro: ALÜMİNYUM 1.1/8"-1.5" YARI ENTEGRE KONİK ALIN BORUSU TRIPLE BUTTED HYDROFORMED
Lastik: SCHWALBE 29x2.25 57-622 RAPID ROB
Maşa: 29" SUNTOUR SF14 XCR 32RL PM 100mm 1.1/8" 1/5" GİDONDAN KİLİTLİ
Sele: SELLE ROYAL 2066URN
Vites: SHIMANO SLX PLUS SHADOW
Vites Kolları: SHIMANO DEORE SL-M610 3X10
Krank Takımı: SHIMANO DEORE FCM612 40x30x22

https://i.hizliresim.com/99qN5Q.jpg

bu modellerde maşa konik model oluyor. konik olmayan normal modelleri tercih etsen bence daha iyi olur. çünkü maşayı değiştirmek isteyip havalı vs maşa almak istediğinde bulamıyorsun kadroya uyanı.

şuan için parça değişimi düşünmüyorum zaten ama ileride ne yapcağım belli olmaz tabi, teşekkürler :)

aynı model benim arkadaşımda var. havalı amortüsöre geçemiyor.

29 jant alti bisiklet istemiyorum, biraz kalipli ve uzun boylu olmam sebebiyle (90 kg - 183 cm) buyuk yuksek bisiklet istiyorum :)

@Mert Merev
şimdi şöyle birşey var bende 1 sene önce bisiklet aldım şuan model yükselmek istiyorumelimdeki bedava paraya gidiyor,satmaya değmiyor,yani bence bisiklet alırken en iyisini alıp uzun süre kullanmak daha avantajlı.

bisikleti satın aldım herkese teşekkürler [emoji4]

https://i.hizliresim.com/PYMnYO.jpg

Carraro sportive 225 bisikletimle hafda sonları turlara karılmak isterim tuzla, pendik, kartal, maltepe

Merhaba, aranıza yaz dönemlerinde katıldım ancak o sıralar elimdeki bisikleti toparlamaya uğraştığımdan foruma yazmadım hiç. Şuan apartmanın bodrum katında bisikletin kilitlendiği yeri hava koşulları nedeniyle su altında acaba bisiklete ne olur kadrosu sağlam kalabilirmi ? İstanbula kar yağmaya başladığı ilk günden itibaren su basmış bir şekilde kaldı bodrum katı. Bisiklete ulaşamadığım içinde orada kaldı. Bisiklet en son babamın aldığı çocukluk bisikletimdi hani böyle büyük bisiklet alırlar ya daha sonrada binersin diye öyleydi işte :D Paslı falandı baya zımpara atıldı frenlerini babam düzeltti boyasını yaptım bende mat siyah ve parlak turuncu kullanıldı. Şimdi yine böyle bir işede kalkışmak istiyorum ve acaba bu bisikletin kadrosu sağlam kalırmı? Bu arada ben Mert bu sene 19 a giriyorum üniversiteye hazırlanıyorum güzel sanatlara. Sevgiler saygılar herkese iyi akşamlar :)

Unutmuşum sormayı ucuza güzel kadro ve parça alabileceğim biryer varmı istanbulda?

Kartal icin yeni bi baslik acmak istemedim.. Buradaki mesajlar nisbeten yeni. Bisikletimi yeni aldim. Bu konuda da yeniyim. Maltepe-Kartal Sahil bu araliktan arkadaslar varsa sahilde hafta sonlari turlayabiliriz.

Ben katılırim.
isim yas nedir kardeşim.

Ulaşım sıkıntım yok arabaya koyar gelirim

Geri