Scudo Sports

Kartal

bana da haber verirseniz sevinirim içerenköyde oturuyorum bende.

Scudo
Merhaba,

Aranıza yeni katılıyorum. Adım Yusuf, yaşım 24. Kartal'da ikamet ediyorum.
Foruma katılma amacım bisikletimi toplarken sizlerle fikir alışverişi yapabilmektir. Hikayesini açacağım konuda detaylı yazacağım..

Şimdilik bu kadar, herkese iyi forumlar :)

Havaların biraz daha ısınmasını bekliyorum. Kartal'dan bayağı bir arkadaş var forumda. Lakin genelde ayrı ayrı sürüyorlar.

Basligi biraz daha guncel tutarsak guzel bi grup olusturabiliriz. Yalniz havalar biraz daha bozuk olacak gibi.

Efsane filmin efsane müziği

Bu film muzigi basligi bayagi bi canli tutar

günaydın.bence çıkar. bende cevizlide oturuyorum. bu aralar fazla yoğunum. ama arasıra da olsa sizlere eşlik etmeye çalışırım.

• Beğen
Tepkiler: H. Sert
aydos da mtb turu yapabiliriz gençler bilginiz olsun

Murat dd kardesim adim ozkan pendikdeyim bende surekli bisiklet turuna cikarim hava guzel olursa beni kimse evde tutamaz pazar bu pazar şile yoluna cikio bi kondusyin yuklemesi yapip kendimi deniyicem tam teşkilat heybeli şekilde eğer gurup cikartip beraber tura cikarsak dahada zevkli olur diye dusunuyorum sahilde hobby amacli surmesi guzel arada dogaya cikmak gerekiyo kafa dengi arkadas bulabilirsem hafta sonlari silede kampta kuracağim ramazanda zonguldağa tura cikmayi dusunuyorum selamlar...

IMG_20150407_234803.jpg makina bu..

Bisiklete gönül vermiş gerek ulaşım aracı gerekse hobi , heyif olarak kullanan bütün arkadaşlara selamlar.
Uzun süren bir seçim karmaşasından sonra nihayet karar verip (ki daha önce konu açtığım markalar harici) seçim yaparak yeni bisikletime kavuştum.
Arabadan bıkan birisi olarak başta işe gelip gitmek olmak üzere artık mümkün olduğunca yeni dostumu kullanmayı düşünüyorum. Umarım doğru bir marka seçimi yapmışımdır şimdilik her şey yolunda ve keyifli gidiyor herkese selamlar...

Dosyalar

• 20150414_183120_resized.jpg
    20150414_183120_resized.jpg
    85,5 KB · Okunma: 90
  • 20150414_183134_resized.jpg
    20150414_183134_resized.jpg
    97,8 KB · Okunma: 76
  • Beğen
Tepkiler: Starium
Hayırlı olsun iyi günlerde kazasız belasız binmenizi dilerim, Bence ürün Specialized ise zaten yanlış bir seçim yapmış olamazsınız

@experience amasör yok,disk fren yok,tekerlekler incecik ne biçim bisiklet böh :) kazasız belasız.

Hayırlı olsun. Kazasız mutlu sürüşleriniz olsun

Güle güle kullanın. Tekeriniz düz bassın.

bende kartal cevizlideyim grup bende çok isterim ama yaşım resimlere bakılırsa size göre düşük (14) bisikletimde kron xc 750

Dosyalar

• Kron_xc_750_hd_2014_(1).JPG
    Kron_xc_750_hd_2014_(1).JPG
    190,3 KB · Okunma: 40
Selamlar Yakacık tan bende makınayı almadım henuz bu hafta pazarlık yapmaya gıdıcem

Geri