Merhaba arkadaşlar aranıza kartal cevizli den katılyor um. sizleri takip ederek bir şeyler öğrenebileceğimi tahmin ediyorum..her keze dikatli ve sağlıklı sürüşler dilerim ...
Hoşgeldiniz. Kartal'dan katılan çok da bir araya gelen yok sanırım. Bir ara yine forumdan Batuhan Aksoy ile tanıştık. Onda da benim bisiklet sakata geldi sonra ben hasta oldum onun yurtdışından müşterisi geldi derken hep yalnız turladım. Forumda Kartal'dan 20'ye yakın belki daha fazla arkadaş var lakin herkes free... Umarım bir araya gelinebilir...
Hayırlı olsun. delta bisiklette bumodelde gözüm kalmıştı kullandıkça deneyimlerinizi ve bisikletle ilgili olumlu olumsuz yönlerini içeren bir incelemede yazarsanız konu dahada güzel olur.
Sağol dostum..
Dün biraz denedim ama yağmura yakalandım şimdilik pek fazla bişi söyleyemeyeceğim haftsonu da kullanıp daha detaylı bilgi vermeye çalışırım..
Ama şunu söyleyebilirim Düz maşa Quick Speed 2 2014 modeli istedim aslında kadro boyu yüksek geldi yoksa onu alacaktım..
Dün binerken iyi ki düz maşa almamışım dedim yani yoksa bu yollarda yazık olurdu
Dostum cumartesi günü 70 km'lik bi gezinti yaptım ve bisikletle ilgili şunları söyleyebilirim...
Oldukça hafif ve hızlı, rahat bir kullanımı var yomuyor, kolaylıkla kontrol edebiliyosunuz, yokuşlarda zorlamıyor, vites ve fren için ince ayarlar yapılmadı 1 ay sonra yapılacak ama ona rağmen tepkiler, vites geçişleri ve fren sistemi gayet başarılı..
Olumsuz olarak söyleyebileceğim tek şey üzerindeki schwalbe sammy slick lastikler.. Yol tutuşu düşük bana güven vermedi o konuda ve eve 100 metre kala siftahı yaptık lastiği patlattık tam dişin olduğu kısımdan nasıl becerdiyse cam batmış ve iç lastik 3 yerden patlamış.. Bu olay da lastikler hakkındaki olumsuz düşüncemi perçinledi, en kısa sürede yeni bir set lastik alıp ki schwalbe marathon plus düşünüyorum bunları yedekte bekleticem..
Şimdilik söyleyeceklerim bu kadar sizin sormak istediğiniz şeyler varsa edindiğim tecrübe dahilinde cevaplamaya çalışırım )
@Muhammet Artan
Muhammet bey ,schwalbe alacaksınız marathon plus değil racer modelini alın.Daha hızlı ve hafif. En kötü şartlarda bile patlak yaşamadım. Tavsiye ederim.
@Soner Közen
Dostum ben sinir oluyorum böyle patlak vs işlerine.. O gün evin yakınında değil de başka bi yerde patlasa lastik dımdızlak kaldım ortada ki yağmur da yağıyodu..
İyice bi araştırıp ona göre karar vericem zaten tavsiyeniz için de ayrıca teşekkür ederim.. Tabi iki lastiğe ve diğer alternatiflere de bakabileceğim bi yer olursa süper olur.. İnternette bir sürü site ilan vs var ama bakmadan almam
Dostlar şimdilik lastik olayını askıya aldım.. Decathlondan patlak önleyici lastik bandı aldım.. Sıkıntı yaşamazsam şimdiki lastikler biraz hırpalanana kadar bu şekilde devam edicem
Merhaba ben Muhammed,
İstanbul Kartal'da ikamet ediyorum çocukluğumdan beri bisiklet kullanıyorum. Buradan aldığım tavsiye ve fikirlerle salcano ng 650 marka bisiklet aldım. Sahil yolunda kullanmayı planlıyorum. Bu arada aksesuar olarak kask almayı düşünüyorum ancak kaliteli ve hesaplı bir kask bulamadım tavsiyelerinize açığım
Merhaba arkadaşlar,evden bir an önce çıkıp polonezköy veya rotasına yolda karar verebileceğimiz ufak çaplı bir tur yapmak istiyorum,gelmek isteyen varsa beraber çıkış yapabiliriz hava kararmadan eve dönmüş olarak kendimizi ayarlarız,buluşma yeri herhangi bir yer olabilir.biriken enerji sebebi ile evde sağa sola salça olmaktayım bu gidişle birazdan bisiklet ile birlikte kapıya koyacaklar beni zaten haber bekliyorum?