E ergin Forum Demirbaşı Kayıt 20 Nisan 2007 Mesaj 465 Tepki 56 Şehir istanbul 4 Haziran 2007 #1 xs carbon kadroma ön vites alıcam kadro bağlantılı ön vitesler uyarmı yoksa bb montajlı vitesmi almam gerekiyor
xs carbon kadroma ön vites alıcam kadro bağlantılı ön vitesler uyarmı yoksa bb montajlı vitesmi almam gerekiyor
Hasan Çağri Forum Bağımlısı Kayıt 12 Ağustos 2006 Mesaj 4.541 Tepki 4.566 Şehir Bostancı, İstanbul Bisiklet Specialized 4 Haziran 2007 #2 valla kadro borunun çapını bilmiyorum ama yada bağlantı yerinin uygunluğunu bilmiyorum ama öğrenir bilgi veririm....
valla kadro borunun çapını bilmiyorum ama yada bağlantı yerinin uygunluğunu bilmiyorum ama öğrenir bilgi veririm....
H HaliliOzturk Forum Bağımlısı Kayıt 4 Temmuz 2005 Mesaj 7.156 Tepki 6 4 Haziran 2007 #3 Klasik bağlantılı ön vites kullanabilirsin.
Hakan Yazman Forum Bağımlısı Kayıt 31 Ekim 2004 Mesaj 3.960 Tepki 5.312 Şehir Alanya/İstanbul 5 Haziran 2007 #4 Carbon XS kadroya üstten salınımlı vitesler pek uygun değil, zira altta kadro bir hayli şişerek eğim yapıyor en doğrusu klasik alttan salınımlı vitesler uygun... Tepkiler: güray
Carbon XS kadroya üstten salınımlı vitesler pek uygun değil, zira altta kadro bir hayli şişerek eğim yapıyor en doğrusu klasik alttan salınımlı vitesler uygun...