Scudo Sports

Bianchi Scuderia Ferrari SF01 Super Record EPS

Scudo
Bu bisiklete bakım yapabilecek tanıdığınız bir "Yetkili servis" var mı? :D

@ExKyotoo
Benim olsa FER-MAS’tan başka yere götürmem?

• Beğen
Tepkiler: Joseph Cavalcanti
@çelikyürekli
Götürünce "Allah Allah bizim böyle modelimiz mi varmış? Neyse arkadaşlar alın bunu içeriye. Sonuçta ferrari yani bakmamız lazım." deme ihtimalleri yüksek :D

@ExKyotoo
Buna bakmazsanız Italia modelimi sanayiye götütürüm derim

Ferrariye binemedim bari bisikletine bineyim diyenler için alternatif gibi duruyor, bmw ye binemedim bari bisikletine bineyim deyipte bisiklet alanları gördü bu gözler.
Hiç Kuşkusuz elalemin alay konusu olacaktır. Alacak kişi "adama bak ferrari alacak parası yokya bisikletine ferrari yazısı yazmış" alaycı konuşmalarına maruz kalacaktır ki ben mersedes marka bisikleti ilk gördüğümde böyle düşünmüştüm.

@mehmetsunu
Onu diyecek adam, başka markaya binsen kaskınla dalga geçecek. Kask takmasan bisiklete binmenle dalga geçecek. “Başkaları” sürekli konuşur, bunu önlemeye çalışmaya bile gerek yok bence.

bizim patron ferrari hastası. bir siyah bir kırmızı ferrarisi var. ayakkabıları da pumanın ferrari serisi. az gazlasam şu bisikleti de alır mı acaba? binmezse bana kalabilir :D

Aman ha sonra yanmayalım lauda problems
Danke niki

Düşününce 10K $ nerdeyse artık. Super Record EPS'li ve bu donanımdaki özel bir bisiklet için garip gelmiyor bana fiyat.

Nerden duydun bilader? O kadarda gizli yapmistim keh keh
Ağabey bu Ferrariciler Giosculara benzemez. Bunlar bildiğin Sicilyalı. Torinoya giderken sağda gelirken solda mekanları var.

Geri