@Derya Keçeci
Abi bu yaştan sonra bizden çok şey olmaz farkındayım ama ben zaten yıllardır kendi değerlerim ile yarışıyorum hiç benden iyilerin değerlerini incelemedim kıskanmadım hep kendi değerlerimi baz aldım üstüne koyduğum gün de mutlu oldum.Bu yarışın asıl heyecanı dereceden çok düşün bir otel dolusu yaklaşık 400 insan hepsi bisiklet sevdalısı hadi master ları geçtim o gencecik cocuklar gözlerindeki ışık altlarındaki derme çatma toplanmış bisikletler aralarındaki muhabbetlerden bir kaç örnek vereyim sen anlarsın özellikle ferdi katılan gençlerdeki heyecanı ve ışığı görmek lazım işte otelde gençler arasında konuşurlar iken duyduğum bazı ilginç cümleler
" Lan gördün mü o kırmızılı cocuğu spd pedalı bile yoktu guruptan hiç kopmadı birde spd taksa ne yapacak Allah bilir"
"abi bu jantlar cok baba jant" gösterdiği jantı bu forumda pek çok insan yolda bulsa almaz
kadans sensörünü göstererek : "abi bu ne işe yarıyor" nabız saatinden ise hiç haberi yok varlığını bile duymamış.Bozuk vites ayarları kaçık akortlar bisikletten gelen garip sesler anlatmak ile bitmez tabi bunların hepsi yarışan hızlı cocuklar masterlarda durum farklı herkesin bisikleti karizma sorunsuz

para demek ki 30 dan sonra kazanılıyor
kıssadan hisse abi o gençleri görmek sohbet etmek içlerindeki o hevesi ateşi hissetmek çok keyifli. Anadolunun ücra memleketlerinden gelmiş çok zor şartlar altında birşeyler yapmaya çalışan cocuklar.Gerçi sen meslekten ötürü alışıksın böyle şeyler görmeye ama benim meslekte genelde 20 yaş ve üzeri hayattan bezmişleri gördüğüm için

yada askerlikten dolayı bezdikleri için bu tip görüntülere hasretim kendi küçüklüğümü hissediyorum sürekli bir şeylere heves hırs azim vardı.
Klasik meselesine gelince o tip yarışlar düzenlense ben cok iyi biliyorum normal yarışlara katılmayan pek çok ultra maratoncu arkadaş var sırf kısa yarışlar tad vermiyor diye katılmayan onların pek çoğu yarış alanına inecektir.Dediğim gibi asıl güzel olan skordan ziyade geçirilen o 3-4 gün takım muhabbeti ve Türkiyenin dört yanından gelen arkadaşlar ile uzun sohbetler etmek bisiklet üzerine konuşmak hazır aklıma gelmişken Türkiyedeki yarışlarda iki cümle var çok sık duyduğunuz bunları da bu konuda paylaşmak isterim
yarıştan önce çok sık duyacağınız cümle:
"hiç antreman yapamadım antremansız katılıyorum"
yarıştan sonra :
muhakkak bir kaza yada sürtme olmuştur yarış içerisinde " o kaza tam benim önümde oldu o yuzden geri kaldım toparlayamadım"
bu iki cümle en sık duyulan cümleler

her duruma cevabı hazır toplumuz
bir sonraki yarışa da muhakkak kendi arabam ile gitmeye çalışacağım muhtemel ankara üstünden geçeceğim seni de alırım müsait olursan zamanı gelince konuşuruz.