Scudo Sports

Kanal İstanbul

Daha beyinlerinin çark etmesi uzun sürecek, ama zamanında çark etmeyenlerin o beyni çark ederken öyle paslanmış olacak ki, dönüşteki sürtünme, acıta acıta, kanırta kanırta ve hatta bağırta bağırta olacak.

Scudo
Kanal istanbul içimizden geçicek

• Hahaha
Tepkiler: :DDD
Dolar 0.0001 lira olursa ufak yollu güvenlikli yüzme havuzlu site parası. Ağaoğlu sevabına bedava yapar.

Polisler İstanbul'da, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin Kanal İstanbul ile ilgili astığı afişleri toplamışlar.
(link)

• Beğen
Tepkiler: firestone
Polisler İstanbul'da, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin Kanal İstanbul ile ilgili astığı afişleri toplamışlar.
(link)

Vatandaşın can güvenliğini korumaktan çok daha önemli bi görevi yerine getirmişler, zaten asli görevleri sarayın ve iktidarın emirlerini uygulamak. Trafikte görev yapanları da tuzak kurarak ceza yazıp hazineye gelir sağlar, işte bu.

Ooo, siyasete bağlamışız 😂 allah kolaylık versin, işiniz zor.

(link)
Er veya geç bu trajedi yaşanacak ama kanal yapmak daha kârlı :mad: ...

Hayırlısı ile bir başlasa artık. Askıda kanal projesi. Belki hayrına ekümenik olmak isteyen fener rum patriği yapıverir sevabına. Biz de tarihi yarım adayı, yakasına çeyrek altın misali iğneleriz. Neden olmasın?

@Ronin45 içişleri bakanlığının yaptığı açıklamada bahsedildiği gibi bölücülük yok. Devlet projesi kapsamında yürütülen bir projeye kamu kaynağı kullanarak karşı çıkılması sebebiyle müfettiş görevlendirilmiş. Kamu kaynağı kullanılmadan karşı çıkanlara herhangi bir etki yok.

İyi ya işte adam "Beldenin ve Belediyenin Hak ve Menfaatlerini Koruma" görevini kullanıp projeye karşı olduğunu anlatmış İstanbullulara .

İstanbulda 16 milyon kişi yaşıyor ve bb %100 oy ile seçilmedi. Bu yüzden kamu kaynağını istediği gibi kullanamaz.

İstanbulda 16 milyon kişi yaşıyor ve bb %100 oy ile seçilmedi. Bu yüzden kamu kaynağını istediği gibi kullanamaz.
Kamu kaynağını Ekrem İmamoğlu değil hiç kimse babasının malı gibi kullanamaz. Sizinle kamu kaynağı kullanımı kısmında hem fikirim.

İstanbul Yerine : Türkiye
16 milyon yerine 80 milyon yazarak cümleyi tekrar kurabilir misiniz???

Hani şu örtülü ödenekte harcanıp hiç hesabı sorulamayanlar var.
ya da deprem vergileri ile ilgili, “Harcanması gereken yere harcadık. Bundan sonra da bu tür şeylerin hesabını vermeye zamanımız yok"

Yahu Kanal İstanbul için milyarlar harcanacak, onun hesabını sor(a)mayanlar bu saçmalığın yapılmasına karşı harcanan paranın hesabını soruyor... "Böyyük" resmi görmüşler demek ki...

Şimdi oturup makale yazsan; okumaz. Sabahlara kadar anlatsan; dinlemez. Dinlese; anlamaz. İyisi mi boşverin salın Almanlar kıskansın bizi. Salın salın.

@Noldor inşaat mühendisliği alanında yüksek lisans yapıyorum, geçen hafta kanal İstanbul ile ilgili sunumum vardı. Bu konuları sizinle tartışacak değilim.
Kanunların verdiği yetkiyi kimin kullanıp kullanamayacağı bellidir. İbb'nin böyle bir yetkisi yok. Yetkisi olan alanda çalışsa kafi.

@Noldor inşaat mühendisliği alanında yüksek lisans yapıyorum, geçen hafta kanal İstanbul ile ilgili sunumum vardı. Bu konuları sizinle tartışacak değilim.
Kanunların verdiği yetkiyi kimin kullanıp kullanamayacağı bellidir. İbb'nin böyle bir yetkisi yok. Yetkisi olan alanda çalışsa kafi.
10 yıldır inşaat sektöründe çalışıyorum ve hayatımda bu kadar gereksiz, parayı boşa harcama planı bir proje görmedim. Evet tartışacak durumda değiliz.
İBB yetkili değil, ama bu saçmalığa karşı kamuoyu oluşturmak, şehrini korumaya çalışmak yetkileri arasında...

Ülkemizin anayasal ve yasal çerçevesi içinde vesayet denetimi, daha çok yerel hizmetleri idarenin bütünlüğüne uygun şekilde yürütmek ve halka daha iyi hizmet sunmak amacıyla merkezi yönetimin yerel yönetimler üzerinde gerçekleştirdiği yönetsel bir denetim biçimidir. Bu denetim biçimi, yerel yönetimler üzerinde gerekli ve yararlı bir şekilde uygulandığında, yerel hizmetler daha iyi gerçekleştirilecektir. Ancak ülkemizde vesayet denetimi, daha çok yerel yönetimlerin özerkliğini sınırlayacak yönde kullanılmaktadır.
Merkezi yönetimin yerel yönetimler üzerinde uyguladığı vesayet yetkisinin aslında birçok yasal dayanağı vardır. Bu çalışmanın amacı, merkezi yönetimin il özel idarelerinin ve belediyelerin organları, personeli, işlemleri ve eylemleri üzerinde gerçekleştirdiği idari vesayet yetkisini 5302 sayılı İl Özel İdaresi Kanunu ve 5393 sayılı Belediye Kanunu çerçevesinde irdelemektir. Çalışmada, yürürlükteki kanunların ilgili kısımları açıklanırken, önceki kanunlardaki düzenlemeler ile yer yer karşılaştırılmıştır. Büyükşehir belediyeleri ile köyler bu çalışmanın kapsamı dışında bırakılmıştır. Çalışmayla önce idari vesayet yetkisi ile ilgili kavramlar, sonra il özel idareleri ve belediyeler üzerinde uygulanan kanunlarda idari vesayet yetkileri açıklanmıştır.

(link)

• Beğen
Tepkiler: ghostt
10 yıldır inşaat sektöründe çalışıyorum ve hayatımda bu kadar gereksiz, parayı boşa harcama planı bir proje görmedim. Evet tartışacak durumda değiliz.
İBB yetkili değil, ama bu saçmalığa karşı kamuoyu oluşturmak, şehrini korumaya çalışmak yetkileri arasında...

20 yillik yazilimciyim gecenlerde bizim komsulara instagram kullanmayi ogrettim. Forumda neler konusulup neler konusulmayacaginiz sizinle tartisacak degilim. Konu kilit, uye ban, eller havaya.

Geri