İlginize teşekkür ederiz, ilk alış verişlerini yapacak müşterilerimiz için indirimkonusunda da özelden ulaştıklrı takdirde yardımcı olmayı dileriz. Saygılarımızla...
Benim bir endişem yok zaten. Mevzuata göre telefon sokmak yasak. Şikayet almamanız, denetim eksikliğinden kaynaklanmıştır, hepsi bu. Posta yoluyla telefon getirmek kanuna aykırı, bilginiz olsun.
150 dolara yakın bir alışveriş yaptım. Hediyeler gönderdiler falan. Kargo oldukça kısa sürede geldi. Yurtdışı tabanlı siteler arasında en iyisi diyebilirim. (kendi görüşüm)
Bir ricam olacak : Ürün sipariş ederken suluk kafesi gibi şeylerde renk seçenekleri getilirse oldukça güzel olur.
Abdullah Bey güzel yorumlarınız için teşekkürler. Ancak bulk ürün perakende satışımızda dediğiniz sekilde rekn secenegi mumkun degil.
Paketleme ve depolamada aşamasında diğer ürünlerimizden farklılık gösterdiği için bu tür ürünlerimizi bu sebepten cok cok ucuz fiyatlara sunabiliyoruz.
Destek ve Anlayışınız için teşekkür ederiz.
Lütfen takipte kalmak için "Buyincoins.com Türkiye Facebook" sayfamızı beğenelim :in:
Türkçe hitabınız güzel. Web sayfanızın da 2 dili var. Bu dile Türkçe'yi de eklemek için çalışmalarınız var mı? Çin merkezli diğer büyük siteler başladı bu çalışmaya. Türkiye'den ürün satın alan insan sayısında muazzam bir artış var. PTT yetişemiyor artık. Bu konuyu çözerseniz, size büyük katkısı olur. İlgili departmanlara iletebilirsiniz. Başarılar...
İnceleme vidoesu yapabilmek için önce sizden o ürünü almamız gerekiyor. Bir üye 10 ürün alır da 10'unu da incelerse anca 10$ alabilecek. 10 ürün ne kadar yapıyor bunun bir sınırı yok. İhtiyacımız olmayan ürünleri alıp da inceleme yapmayacağımıza göre. Kaba saba ortalama 9-10 $'dan 10 ürün 90-100$ yapıyor. Yani ürünün fiyatı ne kadar düşükse inceleme ödül oranı o denli fazla oluyor.(%10 diyelim) Ama iş yüksek meblağlı ürünlere gelince bu tutar deve de kulak kalıyor. Yine de bedava reklam sayılır. Rakiplerinizde inceleme başına $ değil de puan sistemi mevcut ama pek verimli değil. Umarım kaliteli ürün çeşitliliğinizle son tüketiciye daha iyi hizmet verebilecek seviyeye gelirsiniz...
Sizin gibi düşünmüyoruz. Müşterimiz bir ya da iki dolara da ürün almış olabilir, bu da o ürünü kendisine hediye etmemiz demek.
Ayrıca bu kampanyamızı almış olmuş olduğunuz ve memnun kaldığınız ürünler için bir geri ödeme gibi düşünün bunun kardan başka getirisi olamaz.
Zaten katılım gönül işi kazanılacak Coins'lere ise sınır koymadık. Gerek kampanyalarımız gerekse fiyatlarımız açısından rakipsiz olduğumuzu düşünüyoruz!
Kredi kartı kullanmıyorum ve ödemelerimi Türkiye içinde EFT veya debit kart (banka/ATM kartı) ile yapıyorum. Ödemeleri TL veya herhangi bir döviz cinsinden yapabilirim. Kullandığım bankanın döviz alım-satım marjı çok düşük %1 civarı olduğundan, kur dönüşümünü bankamda yaparak döviz olarak ödemeyi tercih ederim. Ancak, kullandığım ödeme kurumu %0.5 veya altında kur dönüşüm ücreti alıyorsa, kur dönüşümünü bankam yerine aracı kurum da yapabilir. Bildiğim kadarıyla paypal %4 kur dönüşüm ücreti alıyor ki, bunu kabul etmem mümkün değil.
Netice olarak, kur dönüşümü ücreti ödemeden, Türkiye içi ödeme kanallarıyla buyincoins'den alışveriş yapmak mümkün müdür, yoksa kredi kartı veya paypal gibi bir aracı kullanma mecburiyeti var mıdır?
Abdullah Bey, öncelikle alakanız için teşekkür ederiz.
Sitemiz öncelikli olarak PayPal ödeme seçeneği kullanmaktadır. Ayrıca belirttiğiniz kesinti PayPal işlem ücreti olarak satıcı tarafından yani Buyincoins'ten tahsil edilir. Bu yüzden size kargo ücreti gibi ya da ürün ücretinden başka farklar cıkmaz. PayPal'in kur donusum ücreti ise belirttiğiniz oranda yuksek degildir. Hatta bankanızın kur donusumunu tercih ederseniz cok daha hesaplı sekilde odemenizi gerceklestirmis olursunuz. Bunun dışında nakit ödeme kabul etmiyoruz.
Ancak sizin durumunuz için ön ödemeli (prepaid) kartlar uygun olabilir. Son zamanlarda oldukca yaygınlasmıs durumdalar. Normal bir marketten dahi satın alıp PayPal sistemine kaydedip kullanabilirsiniz.
Yardımcı olabileceğim başka bir husus varsa lütfen belirtin.