Scudo Sports

Kaliteli ürün, rakipsiz fiyat, ücretsiz kargo, 100% memnuniyet!

Önemli Hatırlatma!

Ürün videolarınızın başlığında "Buyincoins ya da Buyincoins.com" markasının geçmesi gerekmektedir.

Videolarınızın altına sitemizden ilgili ürün linkini eklemeyi unutmayınız.

Video forum ve site reklamı yapmak yasaktır.

Aklınıza takılan diğer detaylar için danışabilirsiniz...

Bol Şans... :)

Scudo
kargolar ortalama kaç günde elimizde olur.

Singaporepost seçimi ile daha çabuk geliyor anladığım kadarıyla, önceki mesajları şimdi gördüm.

@İsa İhsan Akdoğan

İsa Bey evet yılbaşı yoğunluğundan dolayı Chinapost oldukça yoğun şu sıralar. Az bir fark vererek Singapur postasını secerseniz 1 ay içerisinde teslim alacağınızı düşünüyoruz.

Normal şartlarda teslim süremiz 15-21 iş günüdür. İndirim ve diğer sorularınız ile alakalı özel mesaj gönderebilirsiniz. Saygılarımızla...

http://u1312.hizliresim.com/1j/4/v5q4m.jpg

Aralık Ayında YouTube Ürün İnceleme Videolarınızı Bekliyoruz!

Katılım Sınırı Yoktur!

Dilediğiniz kadar video yükleyip, kazancınızı arttırabilirsiniz!

1 Video 1 Dolar, 10 Video 10 Dolar :in:

Önemli Hatırlatma!

Ürün videolarınızın başlığında "Buyincoins ya da Buyincoins.com" markasının geçmesi gerekmektedir.

Videolarınızın altına sitemizden ilgili ürün linkini eklemeyi unutmayınız.

Video forum ve site reklamı yapmak yasaktır.

Aklınıza takılan diğer detaylar için danışabilirsiniz...

Bol Şans... :)

bisiklet kısmındaki ürünlerin fiyatları gayet uygun. Ancak ürün çeşitliliği bakımından zayıf. Umarım ilerki zamanlarda bollaşır :)

@Eyüp Furkan Gençali

Sizden gördüğümüz destek arttıkça ürün çeşidimiz de bollaşacaktır :) İlginize teşekkür ederiz...

Hergün seçtiğimiz 1 üründe mükemmel fiyatlar, stok eritiyoruz; (link)

Motorcular, Otoban Sevdalıları tamam da neden bisikletçilere de uymasın? :)

(link)

Gopro gelicekmi ve parçaları

(link) örnek vermek gerekirse fiyat olarak bildiğimiz gibi d&r en yüksek fiyatları. sadece karşılaştırma olsun diye ekledim.

çünkü bir çok bisikletli de gopro ve benzeri kameralar var, kamera bulamadım hiç sitede, eklenirse çok iyi olur.. :in:

Bugün deneme amaçlı birkaç ürün sipariş ettim..Sonuca bakacağız.. :)

@İsa İhsan Akdoğan

İsa Bey ilgiliniz için teşekkür ederiz. Aşağıdaki linkten GoPro aksesuarlarına ulaşabilirsiniz, saygılarımızla...

(link)

Şu aralar gönderimlerde gecikmeler başladı mı (yılbaşı yoğunluğu)?

@Enes Çatal

Enes Bey, gönderimlerimizde gecikme yok ancak teslim süreleri dediğiniz yoğunluğa bağlı dünya genelinde bir miktar uzadı.

selam oluşturduğum sepet tek kargoda mı gelecek ayrıca bu (link) ürünü sepete ekleyemiyorum stokta var gözüküyor.

Yusuf Bey Merhaba...

Eğer siparişinizi verdikten sonra bu isteğinizi site üzerinden mesaj olarak atarsanız dikkate alınır.

Ürün linki ile alakalı sıkıntı var, gerekli birime bilgi veriyorum, gün içerisinde lütfen yeniden deneyiniz.

Saygılarımızla...

merhaba

taobao aracısı mistertao, BiC grubuna ait sanırım...

mistertao şimdilik (link)...

paypal seçenek olacak mı? ne zaman?

cevabınız için şimdiden teşekkür ederim

@Erdinç ALTINÇEKİÇ

Tespitiniz doğru ancak Webmoney ile devam edecekler.

(link)

Kampanyalarımızdan, Promosyon, İndirim, Duyuru ve Etkinliklerimizden haberdar olmak için, beğenin ve takip edin :in:

Geri