Scudo Sports

Kaliteli ürün, rakipsiz fiyat, ücretsiz kargo, 100% memnuniyet!

@Berksan

Bu ürünü satın aldım. Mesajla siyah renk istediğimi belirttim siyah gönderdiler.

Scudo
Müşterilerin taleplerine yönelik değişikliklerin yapılmasından ziyade, ürün promosyonlarının yapıldığı bir konu olacağını düşünüyordum, haklı çıktığımı görüyorum. :) Ortalama bir bisikletçinin elinde bulunandan daha fazla ürün çeşidine ve stoğuna sahipsiniz, dünyanın her yerinden bisiklet malzemeleri için günde binlerce sipariş alıyorsunuz ama "ürün çeşidi az" gerekçesiyle alt kategorilendirme yapmayıp, arama yaparak ürün bulunmasını tavsiye ediyorsunuz. Bu da bana, birçok konuda yaptırım gücünüzün olmadığı izlenimini veriyor.

Şu ana kadar gelen taleplere olumlu cevap verdiğinize şahit olmadım. Umarım sadece ürün tanıtımıyla sınırlı kalmaz bu konu ve "bisiklet" odaklı bir iletişim aracı olarak devam eder.

@ahmetcan44

Ahmet Bey atladiginiz o kadar cok nokta var ki hangisine cevap verecegimi bilemedim.

Oncelikle ticari bir firma oldugumuzu ve faaliyet alanimizin bisiklet ve aksesuarlari olmadigini hatirlatirim, kaldi ki bu kategori asil faaliyet gosterdigimiz teknoloji alaninda bahse bile konu olmaz, yine de bisiklet severlerle bulustuk, cunku sadece bisiklet kategorisinde degil tum kategorilerde karsilik gorme istegi icerisindeyiz, cunku bisikletciler olarak genc, dinamik ve kulturlu bir kesime hitap ettigimizi dusunuyoruz.

Her mantikli teklife elestiriye ve oneriye acik oldugumuzu bilmenizi isterim ancak bu demek degildir ki gelecek her oneri uygulamaya konacaktir. Ornegin gelen onerileri dikkate alarak gectigimiz haftalarda ek posta secenekleri ve paypalden baska kredi karti ile odeme imkanlarini kullanima sunduk. Urun filtreleme secenegi de gelecek planlarimiz arasindadir.

Ayrica soruyorum bildiginiz kac yurtdisi alisveris sitesinin Turkiye'de temsilciligi var? Su an bir cok forum ve platformda Turk kullanicilarimizla bulusmus durumdayiz ve kendilerini cok uzak sandiklari yurt disi alisveris ile tanistiriyoruz.

Elbette bu yatirimlari sirf musterilerimizden gelen yorumlari toplamak ve fikir almak icin yapmadik, anlayisiniz icin tesekkur ederiz.

Sadece bisiklet için satış yapmadığınızı görebiliyorum fakat kendiniz de belirttiniz, ilk sayfadaki banner'lara tıklandığında, direkt olarak bisiklet bölümüne açılıyormuş. Demek ki Bisiklet Forum'da bulunma amacınız öncelikle bisiklet camiası. Birden fazla üyeden aynı anda gelen çok basit önerileri geçiştirmenize anlam veremediğimi belirttim. Ne güzel, temsilcilik yapıyorsunuz ama ben bu temsilciliğin pratikte faydasını görmedikten sonra ne yapayım ki? Önerilerin hepsine "ileride inşallah" diyorsunuz, ben ilgili birimlere "geri dönüş" olarak iletmenizi beklerdim. Ben de inşallah diyeyim madem. :)

Ürün tanıtımlarınızı yapacaksınız elbette fakat bir güzellik olarak burada saat indiriminizle birlikte, bir adet de bisiklet aksesuarı indirimi görmek bizleri mutlu eder. Her gün bazı ürünlere %50 indirim demiyorum ama makul aralıklarla, cazip indirimler bekleriz bisiklet kullanıcıları olarak. Nihayetinde sizinle aynı konsepte sahip bir sürü site var, siparişi hepsinden verebiliyoruz. Bize özel teklifleriniz tercih sebebi olacaktır.

Yapıcı olmaya çalışıyorum, umarım kırmıyorumdur.

@Ömer İlker

Ömer Bey şikayetinizi ilettim, ödemenizi kredi kartınızla mı gerçekleştirmeye çalışıyorsunuz? Tahmin ediyorum hala üzerinde çalışıldığı için kısa süreliğine bu tarz gecikmeler yaşanabiliyor, özür dileriz.

PayPal hesabınız varsa ödemenizi daha hizli ve kolay gerçekleştirebilirsiniz, saygılarımızla...

@BuyinCoinsTR

İlginiz için teşekkür ederim. Ödemelerimi Visa kredi kartı ile yapıyorum. Paypal hesabım yok. Nasıl oluşturulduğu hakkında bilgim de yok. Bilgi verecek arkadaş varsa sevinirim.

@Ömer İlker

Ömer Bey, PayPal sitesi Türkçe destek de vermekte, yönergeleri izleyerek bir kaç dakika içerisinde kolayca yeni bir hesap açabilirsiniz: www.paypal.com.tr

Ben yarın sipariş vericem , acaba yılbaşından önce elime geçer mi ?

@Ali Aşkar

Ali Bey, normal şartlarda geçmesi lazım ancak söz verip de mahçup durumda kalmak istemeyiz, malum yılbaşı yoğunluğu...

@ahmetcan44

Bannerların bisiklet kategorisine açılması, yeni kullanıcılarımızın sitemizde yabancılık çekmeden direkt ilgi alanlarına hitap edebilmek içindir.

Bence gelen yorumların geçiştirildiği konusunda da haksızlık ediyorsunuz. Fikirlerin değerlendirilip raporlanmadığını ya da geçiştirildiğini nereden çıkardınız?

Günlük indirimleri takip ettiğinizde her kategoriden ürünün günlük indirmlere dahil edildiğini zaten farkedeceksiniz. Bu başlıkta defalarca bisiklet aksesuarlarını da listeledik.

Son olarak sitemizi diğer sitelerden ayıran, müşterilerimize verdiğimiz değer, satış sonrası destek ve rakipsiz fiyatlarımızdır.

Mevcut fiyatlarımız zaten herhangi bir sitenin (isim telaffuz etmemiz etik olmaz) büyük indirim olarak lanse ettiği fiyatlarının da çokça altındadır :)

Her zaman eleştirileriniz ve önerileriniz değerlendirilir, yanlış anlaşıldıysak eğer siz kusura bakmayın. Saygılarımızla...

bugün bende sipariş verdim. ürünlerin tahmini teslim süresi yılbaşı sonrasınamı kalıyor?

@Taner Eraslan

Taner Bey yukarıda yanıtladığımız gibi normal şartlarda gelmesi umulur, ancak yılbaşını hesaba katarsak en gec yılbasından sonraki hafta içerisinde diyebiliriz.

Ancak Singaporepost air mail seceneğini secerseniz (Chinapost'un cok daha yogun oldugunu biiyoruz), kim belir belki 2 haftada da teslim alırsınız ;)

(link)

Yılbaşına Geri Sayıyoruz! Siteye Login Olun ve İlgili Kutuya Tıklayın! (Ayın kaçı ise o kutuya tıklayacaksınız!)

Her gün yeni bir indirim kuponu ve hatta paralar (Coins) kazanın! Bugün olmadıysa yarın şansınızı tekrar deneyin ;)

Kilometre saati aldım.Aynı zamanda bileklik aldım.Kullanıcı adım meryemcylnn.Aldığım ürünleri ne zamana kargolayabilirsiniz ?

@BuyinCoinsTR

Daha önce sitenizden alışveriş yapmıştım. Aldığım ürünlerin F/P oranı yüksekti. Sadece kargo süresi diğerlerine göre 1 hafta uzun idi.
Bisiklet için fiberglass bayrak direği (ortalama 150 cm) satışı olacak mı? Ya da seçenekler arasına eklenmesi düşünülüyor mu?

@Ali Ceylan

En kısa sürede :) Ortalama kargoya teslim süremiz 3 iş günüdür. Teşekkür ederiz...

@Fatih Çetin

O urunu bende ariyorum ama bulamadim hicbir yerde...

@Berksan

@Fatih Çetin

Tedarikçimizden temin edebildiğimiz vakit stoklarımıza gireriz :)

Geri