Scudo Sports

Kaliteli ürün, rakipsiz fiyat, ücretsiz kargo, 100% memnuniyet!

10 aralıkta verdiğim sipariş (17 günde) bugün elime ulaştı..Ürünler sorunsuz sipariş ettiğim şekilde gönderilmiş..Teşekkürler..

Scudo
Youtube "tanit & kazan" kampanyamizda son gÜn bugÜn!...

Sİz vİdeonuzu yÜkleyİn, bİz coİns'lerİnİzİ :)

(link)

Yeni Yılda da Kampanya ve Promosyonlarımızdan Haberdar Olmak için Sayfamızı Beğenin :in:

(link)

son siparişimle ilgili yaptığım ödemeyle ilgili neredeyse 24 saat geçmesine rağmen hala onay bekleniyor diyor. Daha önceki siparişimde böyle birşeyle karşılaşmamıştım.

Edit: Ödeme onaylanmış.

Çin postası ile singapur postası arasındaki fark nedir? Zira singapur postası 3 küsür usd istiyordu.

@Fatih Çetin

Fatih Bey Singapur postası bir miktar daha pahalı olduğu için yoğun zamanlarda siparişleriniz bir miktar daha erken teslim edilebilir.

@BuyinCoinsTR

Teşekkürler bilgilendirme için.
Bir önceki siparişimde China shipping haricinde başka seçenek yoktu. Yaklaşık 23 günde teslim edilmişti. Bu sefer Singapore Posting'i tercih ettim. Bakalım ne kadar sürede gelecek?

@BuyinCoinsTR

bende birkaç alışveriş yapmayı düşünüyorum aklıma bir şey takıldı tüm ürünlerde ücretsiz kargo yok muydu 3$ derken?

@Cem Bayıll
China shipping hala ücretsiz.

@Fatih Çetin

Evet Singapur post kargo seçeneği ile kredi kartı ödeme seçeneklerimiz sitemizin son zamanlardaki güncellemelerinden diyebiliriz :)

@Cem Bayıll

Cem Bey, tüm ürünlerde ücretsiz kargo imkanımız var. 30 dolar üzeri ise takip kodlu kargo ücretsiz. Singapurpost ise sadece yoğun dönemlerde dilerseniz tercih edebileceğiniz bir seçenek ;)

@BuyinCoinsTR
Siparişimde Singapor Postasını seçmiştim. Fakat gelen mailde şu şekilde yazıyor.

Dear Fatih CETIN,
Your order XXXXXXXXXXXX has been dispatched via China Post.
Normally, the shipping time is 7-35 working- days, which mostly depends on the destination and Customs Clearance.
Şimdi benim siparişim China Shipping ile mi geliyor yoksa Singapur postasıyla mı? Zira ödemeyi singapur postasına göre yaptım.
Daha hızlı gelir diye singapur postasını seçmiştim. Eğer ki siparişimin bana ulaşması 35 günü bulacaksa singapur postasının bi anlamı kalmayacak.

Fatih Bey, takip kodunuzu paylaşır mısınız?

Singapur postasının Çin postasına göre fazla bir avantajı yok. Sadece daha pahalı olduğu için Çin postasına nazaran daha az tercih ediliyor ve bir miktar daha erken teslim edilebiliyor gönderiler.

Anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla...

Singapur postun teslim süresi ortalama 12-15 gün, China Post'un teslim süresi ise 30-45+ gündür. Sizce bu rakam fazla bir avantaj değilse, söylenecek birşey yok. Bekletmeye devam...

@BuyinCoinsTR

Avantajı yoksa ve ücretsiz china shipping imkanı varken alternatif olarak paralı Singapur postası seçeneği olur ki?
Şahsen ben avantajlı olduğu için Singapur postasını seçmiştim. Erken teslimat imkanı bile bir avantajdır.

Takip numarası: RF173890610SG

@Halil EROĞLU

Halil Bey, yoğunluğun olmadığı zamanlarda China Post'un da 10 günde ürün teslim ettiğine defalarca kez şahit oluyoruz.

@BuyinCoinsTR

China Post bedava olduğu için tüm şirketler tarafından bu sisteme talep çok fazla. Yani yoğun olmaması gibi bir durum söz konusu değil. Şimdi ulusal tatil de yaklaşıyor. Artık yoğunluğu ve ulaşım sürelerini siz düşünün...

@Halil EROĞLU

Tercih tabii ki müşterilerimizin ancak şu sıra Çin postasında da yoğunluk mevcut değil 15 gün içerisinde gönderilerimiz teslim edilmekte. Müşterilerimizden aldıgımız geri donusler bu yonde. Saygılarımızla...

"MOZAHJOFF" %8 indirim kuponumuzun son kullanım tarihi bugündür.

@BuyinCoinsTR

Stokta olmayan ürünün satışını yapıyorsunuz.
(link)

Diğer ihtiyaçlarımla birlikte yukarıdaki linkte bulunan ürünü sepete alıp satınalma işlemini gerçekleştirdim. Siparişim hazırlandıktan sonra dispatched bilgisiyle paketimin fotoğrafı yollanması üzerine bütün ürünlerin hazır olduğunu düşündüm. Sonrasında dikkatli baktığımda ürünlerden bir tanesinin altında resimde görüldüğü gibi takip numarasının yazmadığını fark ettim.

http://img856.imageshack.us/img856/4428/5f60.png

Bunun sebebini sorduğumda ise şu şekilde cevap aldım.

Dear Fatih CETIN,

Thank you for your message.
And sorry for the trouble.
I am so sorry for that we still did not send your item P041042 out because we have no stock. PLease kindly understand even we tried our best to maintain the stock, some condition we really cannot control. We can get stock within this week,could you please wait for that a little more time ?
Or if you really cannot wait for that. We will cancel the order and refund you,ok?
Sorry again for the trouble. Hope you can kindly understand.

Regards
Beatrice

Stokta olmayan bir ürün satışa konuyor. Hadi gözden kaçtı diyelim. Siparişin hazırlanması esnasında stokta olmadığı fark edilmesine rağmen bilgilendirme yapılmıyor.
Siparişin tamamını iptal ettirmek için nasıl bir işlem yapmam gerekiyor?

Geri