Scudo Sports

Kadro çatlağı Salcano NG303Sd

ali karagönlü

Forum Bağımlısı
Tepki
623
2009 ağustosta aldığım salcano ng303sd'nin kadrosu sele borusu tutan kısmında çatlak oluşmuş. Bu kısım garantiye girer mi? Kadro garnatisi hangi kısımlar da geçerli veya bütün kadro mu garanti dahilinde? Cevaplar için şimdiden teşekkürler. ;)

Scudo
Sınır çizgisini bir sefer geçmiştim ve ondan sonra geçmedim. bu arada kelepçeyi tutan kısmın arkasında çatlama var.

@ali karagönlü

salcano genelde kadroda garantiyi kullanıcı hatasına vermiyordur(büyük ihtimal kendi hatalarından olsa bile)ama genede bir şansını deneyin.yenisini vermiyorlarsa 2.el benim kadro var satarım :rolleyes:

• Beğen
Tepkiler: ali karagönlü
sele borusunu haddiden fazla kaldırmış iseniz bu durum kullanıcı hatasına gırer....

• Beğen
Kilonuz 80 ve altında ise hiç düşünmeden yetkili servise müracaat edin.

• Beğen
geçmiş olsun inşallah garantiye sokarlar fakat sokacaklarını hiç sanmıyorum sizden kaynaklanmasa bile kullanıcı hatası diyip işin içinden sıyrılıyorlar zaten scott trek vs. bundan ünlüler hem kaliteden hemde satış sonrası hizmetten ödün vermiyorlar . tekrar geçmiş olsun

• Beğen
Herkese cevapları için teşekkürler arkadaşlar. İnşallah garantiye girer. Zaten ben hiçbir üründe garanti görmedim. Garanti sözde var.

@ali karagönlü

ben amaç dışı kullandığım için kadroyu kırdım ancak değiştirdilerr...

bir tane servise git kadromda çatlak var değiştirilmesini istiyorum de ancak kararlı ve ciddi olman gerekiyor...
yani onlara bunun bir fabrika hatası olduğunu hissettirmen ve bu durumdan hayli rahatsız olduğunu belli etmen gerekir...

bence değiştirirler... benim değiştirdiler...

bence müşteri hizmetlerini arayın derim bu olay forumda bi arkadaşında başına gelimş:D

Geri