@Barış Güney
Amacım da dediğin şeyi görmek. Benim kadans aralığım belli, onu düşürmem diyorum ama hiç belli olmaz. Anamur'da iki defa dağlık alana çıkış yaptık. Bir çok kez karşıma ortalama %10 eğimli rampalar geldi. 6.5 km boyunca ortalama %6.5 eğimle karşılaştım. Mesafe uzun olunca hızım bazen 7-8'lere düştü. En düşük vites aralığına indim. Buralar 39 açısından riskli, ama bir de işin diğer yönü var. Kısa rampaları daha hızlı çıkmaya başladım. %5-6 eğimli 1 km'nin altı rampalarda 20-25 ortalamayı buluyorum. Bu nedenle de büyük aynakol çıkıyorum (50 dişli) çünkü 34'te kadansım çok fazla olup beni yoruyor, ama 39 olsaydı daha iyi olurdu, 53'e almama gerek kalmazdı. Düz yolda da şunu farkettim. 50-15 viteste gidiyorum (yaklaşık 40 km hız) ve 90 kadans. Ama 90 kadans bir süre sonra yoruyor. 53-15 olsa daha iyi olacak. Özellikle önümde Atilla'yla giderken 43-44 ortalama gidebiliyorum ama Atilla 46'ya çıkınca ara açılıyor. Bunlar da kampta gördüğüm şeyler.
Bir de işin ilginç yanı, üst üste kendimi çok yormadan sürdükçe açıldım. Son iki günde grubu çektim çünkü yarışa katılacakları için dinlenmeye çekildiler. Yani bitkin düşmek yerine kendimi daha dinç görüyorum.