Scudo Sports

Kadıköy

Scudo
Bugün dayanıklılık antrenmanına çıktım..Rüzgar hiç yardımcı olmadı,sert antrenman oldu..Antrenman dönüşü Can,Oral ve Alp le karşılaştım,soğumayı beraber yaptık..Üstüne birde aracıyla İlhan a denk geldik,nerdeyse tüm ekibi gördük..Detayları alta atıyorum ve hemen bir yere uzanıyorum :)

Mesafe : 40.5 km
Süre : 01:09:53
Toplam Süre: 01:09:53
Ort. Hız : 34.8km/h
Max. Hız : 51.5km/h
Calori : 1,063 kcal
Ort. Harcanan Güç : 227 w
Ort. Kalp Atımı : 170
Max. kalp Atımı : 177
Ort. Kadans : 91 rpm
Max. Kadans : 115 rpm
Ort. Sıcaklık : 12 °C

Barış Abi bugün doktora gittim, mr için sıra verdiler. Deliye döndüm resmen. Kadın 13 gün sonrasına MR sırası verdi , üstelik saat gece 12 de :D Bide şey diyo en erkene bizim hastane sıra veriyo. Ya şaka gibi şimdi İstanbul Devlet Hastanelerinde en kısa sürede MR çektirmek isteyen biri kafadan 2 hafta bekletiliyor. Kadına sinirli sinirli konuştıum çıktım geldim. Kafadan 2 hafta var , o da sadece MR in çekilip bakılması, tedaviyi saymıyorum bile.
Neyse ben bugün çıkacağım sahilde zorlamadan bineceğim bekleyemeyeceğim o kadar :) 1 ay içinde sorunu atlatmış olurum inşallah.

• Beğen
Tepkiler: Barış Güney
@Ozan Güner

Biliyorsun bende böbreğime 3 ayda bir mr çektiriyorum.. Verilen mr günü genelde 10-20 gün aralığında oluyor.. :) Malesef düzen bu şekilde yapacak bir şey yok.. Umarım atlatırsın kısa sürede..

• Beğen
Tepkiler: Ozan Güner
@Ozan Güner

Size verilen MR randevüsü tam 12 mi yoksa 23:50 veya 00:05 gibi küsüratlı birşey mi? Tam gece yarısının hangi güne ait olduğu biraz muğlak olduğu için resmi işlerde kullanılması genelde tercih edilmez. Tam 12 için sıra verdilerse, önceden hangi 12 oluğunu teyit etmekte fayda var, sonra "aaa sizin sıranız dündü" diye çamura yatmasınlar.

@Murat B.

19 ile 20 yi bağlayan gece diye söyledi karışıklık olmasın diye, daha önce başlarına gelmiş heralde :) Yine de uyarı için teşekkürler.

Ozan en kısa sürede sonucu alıp doğru tedaviyle bu işi atlatmanı dilerim. İnşallah herşey yolunda gider.

Bugün yarışı izlemek için arkadaşa vitessiz bisikletimle gidince yarış sonrasındada epey gezinti modunda sahilde sürdük, dönüşte ki rastlaşmalar epey keyifli oldu.

Yarın sabah 08:00 hareketle rotası buluşma yeri olan Bostancı İskele Neroda kararlaştırılacak bir tur yapmayı planladık. Bir arkadaşım gelecek, katılmak isteyenleri bekleriz. Erkenden gidip öğlen Dubai Turu 3. Etaba TV karşısında olmak için çıkış saatimizi erkene aldık. Sahil rüzgarlı olursa Narcity ve Kayışdağı rampalarına doğru yelken açabiliriz :)

Unutmadan Barış ağabey tebrikler :) Bizle takılmadım asıl aksiyonu kaçırdın :)

@Alp Gürevin

Alp yarın arayacağım seni, neler kaçırdık öğrenelim bakalım.. Bu arada yarın için keyifli sürüşler, benden pas :)

• Beğen
Tepkiler: Alp Gürevin
Alp yarın sabah 07.00 da yoğurtçuda buluşalım..Çok zor bir gün olacak akşamdan depolarını doldur.. :)

• Beğen
Tepkiler: Alp Gürevin
Turu Alp le birlikte tamamladık..Toplam 172km olan turumuzu molasız tamamladık..Dolayısı ile resim falan yok bu sefer.. :)

Alp harikaydın,çok çok iyiydin tebrikler..Detaylar altta;

Mesafe : 171.7 km
Süre : 7:15:35
Toplam Süre: 7:16:34
Ort. Hız : 23.7km/h
Max. Hız : 74.9km/h
Calori : 4,730 kcal
Ort. Harcanan Güç : 162 w
Ort. Kalp Atımı : 140
Max. kalp Atımı : 171
Alınan İrtifa : 2230 mt
Ort. Kadans : 80 rpm
Ort. Sıcaklık : 15 °C

@Can Teker

Can hatırlatırım sonra sana :)

@Alp Gürevin

Alp gece benim için biraz zor geçti, ayakkabı fena yapmış sağ ayak baş parmağımı.. Bir kaç gün pedallayamayacağım sanırım..

• Beğen
Tepkiler: Can Teker
Gündüz 75 km pedalladım,ağrı olmadı ayağımda..Bu arada akşama grup ile 20:45 Bostancı hareketle klasik Kaynarca turu yapılacakmış..Aksilik olmazsa katılacağım..Müsait olanlara duyurulur.. :)

@Barış Güney

Barış ben de katılacağım diye mesaj atacaktım, ama son anda aklıma geldi. Mersin dönüşü bisikleti bakıma bıraktım, Perşembe hazır olacak. Kamp sırasında nerderyse her yerinden sesler geliyordu. Denemek için de 53/39 aynakol takacaklar; iki hafta test edeceğim. Verimli bulursam aynakolu değiştirmeyi düşünüyorum.

• Beğen
Hoşgeldin Bahadır abi..Bu sıralar güzel çalıştın vallahi..
Bence 53-39 pek verimli olmayacak,zaten düşük olan kadansın dahada düşecek..Allah korusun rampalarda sakatlık olabilir dizlerde..Dizleri korumak lazım abi.. :)

@Barış Güney

Amacım da dediğin şeyi görmek. Benim kadans aralığım belli, onu düşürmem diyorum ama hiç belli olmaz. Anamur'da iki defa dağlık alana çıkış yaptık. Bir çok kez karşıma ortalama %10 eğimli rampalar geldi. 6.5 km boyunca ortalama %6.5 eğimle karşılaştım. Mesafe uzun olunca hızım bazen 7-8'lere düştü. En düşük vites aralığına indim. Buralar 39 açısından riskli, ama bir de işin diğer yönü var. Kısa rampaları daha hızlı çıkmaya başladım. %5-6 eğimli 1 km'nin altı rampalarda 20-25 ortalamayı buluyorum. Bu nedenle de büyük aynakol çıkıyorum (50 dişli) çünkü 34'te kadansım çok fazla olup beni yoruyor, ama 39 olsaydı daha iyi olurdu, 53'e almama gerek kalmazdı. Düz yolda da şunu farkettim. 50-15 viteste gidiyorum (yaklaşık 40 km hız) ve 90 kadans. Ama 90 kadans bir süre sonra yoruyor. 53-15 olsa daha iyi olacak. Özellikle önümde Atilla'yla giderken 43-44 ortalama gidebiliyorum ama Atilla 46'ya çıkınca ara açılıyor. Bunlar da kampta gördüğüm şeyler.

Bir de işin ilginç yanı, üst üste kendimi çok yormadan sürdükçe açıldım. Son iki günde grubu çektim çünkü yarışa katılacakları için dinlenmeye çekildiler. Yani bitkin düşmek yerine kendimi daha dinç görüyorum.

• Beğen
@Bahadır Gürel

Anladım maksadını..O zaman bekleyip göreceğiz sonucu..Bende merak ettim :)

Geri