Scudo Sports

Kadıköy

Scudo
@ilhan hoşboy

Vay İlhanım.. :)

Garminden ne haber.. Neticeye kavuştumu olay..

Aman abi sorma. Cep telefonu mu ne sanılmış. bir memura zimmetlenmiş. haber bekliyorum. Şansım yok...

@ilhan hoşboy

Ne kısmetsiz adamsız yahu.. Pazar günü hava güzel olursa pedallayalım İlhan.. Güzel bir rota düşün bakalım..

Olur olur, gidiş ve dönüş rotasını sana bırakıyorum o zaman..Kavağa gider ve döneriz..

• Beğen
Tepkiler: ilhan hoşboy
Ben Pazartesi sabah Alanya'ya gideceğim için katılamayacağım arkadaşlar, bisikletler Cumartesi'den yola çıkıyor, kısmet olmadı.

• Beğen
Tepkiler: Barış Güney
@Bahadır Gürel

Döndüğünde pedallarız abi sorun diil..Sen keyfine bak ;)

Arkadaşlar bu arada Barış Abi bilir işe gidip geldiğimi olay yılbaşında kesinlik kazandı resmi olarak başladım 1 ay önce. Hilti'de(Global bi İnşaat Firması) Bilgi işlem uzmanı ( IT Specalist) olarak çalışıyorum, okulum olmadığı zamanlarda haftaiçi 5 gün, okulum olduğu zamanlarda ise Pazartesi ve Cuma günleri saat sabah 8:00 akşam 5.30 arası, gerçi 5.30 u geçiyor çoğunlukla. İş yeri Ümraniye'de. Nisan'da Batı Ataşehir'e taşınacak. Salı Çarşamba Akşam 4'e kadar , Perşembe'de akşam 6'ya kadar okul var. Ha bir de ehliyete yazıldım bazı haftasonları onun ders-kursları falan olabilir. Programım bu şekilde Barış Abi biraz doluyum eskiye göre ama bisiklete yoktan zaman var ederim hele bir doktora gideyim :D . Garmin 500'e de gözümü diktim yakın zamanda alabilirim bende, bu km saatiyle anlaşamayacağız anlaşılan :)

• Beğen
@Ozan Güner

Êlindekini satarsın,hiç kullanmadın nerdeyse..Garmin için söylenecek fazla bir şey yok..Olmazsa olmaz.. :)

İlhan-Can bugün gelemediniz ama sana detayları veriyorum neleri kaçırdığınızı görün.. :) Önce Yuşa tepesine çıktık oradan Anadolu Kavağına inip geri çıktık..Oradan Bostancı geri döndük ve Emre yi uğurladık..Sonra Alp le birlikte şu gran fondoyu tamamlayalım dedik ve üstüne Tuzla yapıp, olayı +1000 irtifa 25 ortalama ile 141 km ye bağladık..Felaket bir rüzgar vardı zorlu bir tur oldu..Bir kaç resim çekmeyi ihmal etmedik.. Hırslandırayım sizi :p

(link)

(link)

(link)

Aradan Gran Fondo 2'yi çıkarttık ama 4 günlük istirahat üzerine bu mesafe ve rüzgar epey hırpalayıcı oldu. AspirinC ile yatıp kalkıyorum :) Yarın kısmet olursa pedallarız.

• Beğen
@Alp Gürevin

Bugünde rüzgar fena, yarında böyle deli eserse laylaylom yaparız artık..Boş durmaktan iyidir.. :)

@Barış Güney

Rüzgar yarın hafifleyecek, Çarşambaya pek kalmayacak gibi gözüküyor. Yarın laylaylom yapacaksanız katılmak isterim.

• Beğen
Murat yarın öğle 12.30 da dalyanda bisiklet yolunun başlangıcında buluşalım..Gezinti modunda pedallayacağız..

• Beğen
Tepkiler: Murat B.
Rüzgarlı, güzel bir turdu senin de dediğin gibi Barış ağabey, yarın Büyük Ada diyorum :) Rüzgar hafifliyor demin hava durumunda dinledim.

• Beğen
Geri