Scudo Sports

İnceleme Jordanred Bisiklet Forması

Tam benim uzmanlık alanım hafif ve katlayıp arka cebe sokuşturmak istiyorsanız sora, çok sıcak tutsun su geçirmesin diyorsanız decathlon.
özellikle performans amaçlı yol bisikleti sürüşleri yapıyorsanız sora, ben yaz kış bisikleti ulaşım amaçlı kullanıyorum performans derdim yok sıcak tutsun ve yüksek görünürlüğü olsun diyorsanız decathlon.
Decathlonun havalandırması zayıf performans odaklı sürüşler yapıyorsanız teri dışarı atmıyor ve içi sürekli ıslak kalıyor ve katladığınız zaman soradan daha büyük bir boyuta sahip öyle forma arka cebine sokmak felan zor. Ama artısı rüzgarı ve yağmuru geçirmiyor ayrıca üzerindeki fosfor ve reflektörleri gece gündüz çok uzaktan fark edilmenizi sağlıyor

Hava soğuk da olsa bir yerden sonra terliyorum her ne kadar çok performanslı sürüş ve tırmanışlar yapmasam da. Decathlon'un soğuğu kesmesi iyi diyorsunuz, sabahın insanın içine işleyen soğuğunu kesmesi açısından Sora da Decathlon kadar başarılı ise Sora'dan yana kullanacağım tercihimi.

Scudo
Hava soğuk da olsa bir yerden sonra terliyorum her ne kadar çok performanslı sürüş ve tırmanışlar yapmasam da. Decathlon'un soğuğu kesmesi iyi diyorsunuz, sabahın insanın içine işleyen soğuğunu kesmesi açısından Sora da Decathlon kadar başarılı ise Sora'dan yana kullanacağım tercihimi.
Daha derinlemesi bir inceleme yapmak gerekirse, sora tarzı sporcu ürünlerinin güzelliği ısı yalıtımı yaparken bir yandanda havalandırma sağlamsıdır bu ürünleri değerli kılan zaten bu özellik, ama o havalandırmanın sağlanması ve terin dışarı atılması için tüm giyimizin ona uygun olması gerekir içinize ona göre bir içlik ve yine aynı özellikte bir forma giymeniz gerekirki bu ısı ve sıvı transferi sağlansın, vücudunuz ürettiği ısı içerde kalsın sıvı dışarı çıksın. Katmanlar arasında minicik bir pamuklu yapı olduğu an tüm sıvı orada birikiyor. Bu arada o incecik ürünlerin siz temponuzu nabzınızı yükseltmediğiniz sürece bir ısıtma etkisi olmadığı için sizi asla sıcak tutmaz. Örnek ben kışın bisikletle işe giderken üzerime bir kaz tüyü hafif bir mont giyerim evden çıktığım vücut ısım neyse işe gidene kadar onu korurum. Kışın antreman yapacaksam katlayınca bel çantama girebilecek bir kaz tüyü yeleğim var evden çıkıp vücut sıcaklığım biraz yükselene kadar onu giyerim antremana başlamadan onu çıkarırım molalarda ve antreman sonrası tekrar giyerim.

• Beğen
Tepkiler: specific
Aldığım formalardan birinin fermuarı bozuldu. Bu firmanın ürünlerini tasarım olarak beğeniyordum ama kalitesi çok iyi değil maalesef.

@murat serbet fermuarları cidden sıkıntılı. kendilerine de özellikle belirttim ama sallamadılar. ilk formamı fermuar yüzünden yeniden yapmak zorunda kalmışlardı. karlarından 2 tl feragat edip daha kaliteli bir fermuar kullanamıyorlar. bozulan fermaurlarımı kendim değiştim.

• Beğen
Tepkiler: :DDD
@makaram Az önce aradılar ve bozulan fermuarı değiştirmek istediklerini söylediler. Firmanın bu ilgili tavrı çok olumlu gerçekten. Attığım mesaja 10 dakika içinde dönmeleri de ayrı güzel. Takdir ettim kendilerini.

• Beğen
Tepkiler: Hami Bulut
@murat serbet bana da öyle olmuştu ama forma aynı fermuarla geri gelmişti :D ama iyi oldu, özel üretim olduğu için bir tane daha yapıp göndermişlerdi. ötekinin fermuarını da kendim değiştirmiştim. sonradan gelenin de bu yaz sonu bozuldu fermuarı. onu da değiştim. bundan sonra fermuarsız sipariş vereceğim :D boşuna zahmet etmesinler

• Beğen
Tepkiler: Hami Bulut
@makaram Bana sadece fermuarı değiştireceklerini söylediler. Formayı göndereceğim yarın. Yani formanın yenisini göndermiyorlar. Onu yapsalar Daha da güzel olurdu :))

Ayrıntıları güzel jondanred'in.

09.01.2020 Tarihinde verdiğim spariş bu gün elime geçti yarın 150 km turda giyip deneyeceğim izlenimleri aktarırım
IMG-20200124-WA0020.jpg
IMG-20200124-WA0016 (2).jpg

Dosyalar

• IMG-20200124-WA0016.jpg
    IMG-20200124-WA0016.jpg
    117 KB · Okunma: 18
Son düzenleme:
Kış ayları bize soğuğu iyice hissettirmesiyle birlikte yaz kış bisiklete binen biri olarak kışlık kıyafet, kışlık giyim ihtiyacımız en üst düzeyde oluyor.

Benim de elimde 1 adet kışlık bisiklet ceketi vardı ve başka bir ceket almak için seçenek ararken Jordanred firmasının (link) rastladım. Ürün tasarım fiyat ve renk olarak beni cezbetmişti. Üçüncü katman olarak bisiklet ceket alırken rüzgar geçirmemesini, su itmesini ve az da olsa nefes alabilmesini düşünerek 09.01.2020 tarihinde ödemeyi yapıp siparişi verdim. Ürün özel üretim olduğu için stoktan hemen tarafıma gönderilmeyecekti bunun için biraz beklemem gerekiyordu ben de sabreden derviş muradına erermiş diye düşünerek beklemeye başladım. Montum iki haftada 24.01.2020 tarihinde elime geçti.

IMG-20200124-WA0016 (2).jpg

Cekette ilk gözüme çarpan detaylar renginin canlılığı, iki adet fermuarlı cebinin olması ve kolların manşetleri oldu.

-Renk olarak ürün çok canlı tonlarda, karşıdan kesinlikle fark ediliyor, bu bisikletçiler için artı bir özellik.
-Önde 1 ve arkada 1 fermuarlı cep kullanışlı ve geniş.
-Kol manşetleri 2-3 parmak geniş olsaydı daha hoş ve kullanışlı olabilirdi.

Screenshot_20200127-092918_WhatsApp.jpgIMG-20200124-WA0020 (1).jpg

İlk izlenimlerden sonra Cumartesi günü 120 km'lik bir sürüş ile ürünü deneyecektim. Ceketi 3. katman olarak giyeceğimden beden seçimi yaparken terzi bir arkadaştan yardım almıştım ve göğüs ölçümü tabloda üst sınır olarak belirtilen 108 cm olarak ölçmüştük. Bu da ceketin vücudumu tam olarak sarması gerektiği anlamına geliyordu. Sabah kalktım ve montun altına 1 adet uzun kollu termal bir adet yine jordanred firmasının şardonlu kışlık uzun kollu formasını giyerek aynanın karşısına geçtim ürün bir tık bol duruyor hatta L beden alsam daha iyi olacağını düşünüyorum.

20200124_215505.jpg20200126_092620.jpgScreenshot_20200127-115849_WhatsApp.jpg
XL103-108cm

Neyse yola koyuldum hava 2 derece rüzgarlıydı, bir hayli soğuk ve sertti. Ceketi denemek için güzel bir gündü ceket kesinlikle rüzgar geçirmiyor 5 derece altında üşütmüyor. Mola verip bir çeşmede su içerken de su itici özelliğini test ettim ürün kolay kolay su geçirmiyor su itiş başarılı. Ancak hava ve su geçirmemesi beraberinde nefes almama sıkıntısını da yanında getiriyor. Ön ve arka fermuarların içindeki cep kısmı hava alan geçirgen bir malzemeden üretilmiş, ceplere bir şey koymayıp fermuarları açarsanız bir de tırmanışlarda ceketin ön fermuarlarını açarsanız içeriden çıkan su buharını dışarıya tahliye edebilirsiniz. Yoksa su buharı içeride kalıyor ve içinizdeki 2 katman da ıslanıyor.

Bence ürün doğru beden ile sert kış şartlarında günlük kullanım için bisiklet ile ulaşım veya gezi amaçlı biniyorsanız yeterli olacaktır.Performanslı sürerim, antrenman yapacağım derseniz içinizdeki forma ve iki katman terden ıslanır bu da 3-5 dk dan fazla mola verdiğinizde üşüme olarak size geri dönecektir. Son olarak bir kumaşa hem nefes alabilme, hem yağmur hem de rüzgar geçirmeme özelliği yükleme ne kadar başarılı olur ve fiyatı ne kadar olur onu da sizin takdirinize yorumlarınıza bırakıyorum.

Son düzenleme:
@sadi imren bey tekrar hayırlı olsun, genel olarak güzel görünüyor ancak beden ölçüsü olarak bende emin olamadım. Biraz fazla bol duruyor bende xl sipariş ettim akşam teslim alıcam.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Gökay Akçay
Kış ayları bize soğuğu iyice hissettirmesiyle birlikte yaz kış bisiklete binen biri olarak kışlık kıyafet, kışlık giyim ihtiyacımız en üst düzeyde oluyor.

Benim de elimde 1 adet kışlık bisiklet ceketi vardı ve başka bir ceket almak için seçenek ararken Jordanred firmasının (link) rastladım. Ürün tasarım fiyat ve renk olarak beni cezbetmişti. Üçüncü katman olarak bisiklet ceket alırken rüzgar geçirmemesini, su itmesini ve az da olsa nefes alabilmesini düşünerek 09.01.2020 tarihinde ödemeyi yapıp siparişi verdim. Ürün özel üretim olduğu için stoktan hemen tarafıma gönderilmeyecekti bunun için biraz beklemem gerekiyordu ben de sabreden derviş muradına erermiş diye düşünerek beklemeye başladım. Montum iki haftada 24.01.2020 tarihinde elime geçti.

217826 dosyayı görüntüle

Cekette ilk gözüme çarpan detaylar renginin canlılığı, iki adet fermuarlı cebinin olması ve kolların manşetleri oldu.

-Renk olarak ürün çok canlı tonlarda, karşıdan kesinlikle fark ediliyor, bu bisikletçiler için artı bir özellik.
-Önde 1 ve arkada 1 fermuarlı cep kullanışlı ve geniş.
-Kol manşetleri 2-3 parmak geniş olsaydı daha hoş ve kullanışlı olabilirdi.

217841 dosyayı görüntüle217843 dosyayı görüntüle

İlk izlenimlerden sonra Cumartesi günü 120 km'lik bir sürüş ile ürünü deneyecektim. Ceketi 3. katman olarak giyeceğimden beden seçimi yaparken terzi bir arkadaştan yardım almıştım ve göğüs ölçümü tabloda üst sınır olarak belirtilen 108 cm olarak ölçmüştük. Bu da ceketin vücudumu tam olarak sarması gerektiği anlamına geliyordu. Sabah kalktım ve montun altına 1 adet uzun kollu termal bir adet yine jordanred firmasının şardonlu kışlık uzun kollu formasını giyerek aynanın karşısına geçtim ürün bir tık bol duruyor hatta L beden alsam daha iyi olacağını düşünüyorum.

217842 dosyayı görüntüle217844 dosyayı görüntüle217845 dosyayı görüntüle
XL103-108cm

Neyse yola koyuldum hava 2 derece rüzgarlıydı, bir hayli soğuk ve sertti. Ceketi denemek için güzel bir gündü ceket kesinlikle rüzgar geçirmiyor 5 derece altında üşütmüyor. Mola verip bir çeşmede su içerken de su itici özelliğini test ettim ürün kolay kolay su geçirmiyor su itiş başarılı. Ancak hava ve su geçirmemesi beraberinde nefes almama sıkıntısını da yanında getiriyor. Ön ve arka fermuarların içindeki cep kısmı hava alan geçirgen bir malzemeden üretilmiş, ceplere bir şey koymayıp fermuarları açarsanız bir de tırmanışlarda ceketin ön fermuarlarını açarsanız içeriden çıkan su buharını dışarıya tahliye edebilirsiniz. Yoksa su buharı içeride kalıyor ve içinizdeki 2 katman da ıslanıyor.

Bence ürün doğru beden ile sert kış şartlarında günlük kullanım için bisiklet ile ulaşım veya gezi amaçlı biniyorsanız yeterli olacaktır.Performanslı sürerim, antrenman yapacağım derseniz içinizdeki forma ve iki katman terden ıslanır bu da 3-5 dk dan fazla mola verdiğinizde üşüme olarak size geri dönecektir. Son olarak bir kumaşa hem nefes alabilme, hem yağmur hem de rüzgar geçirmeme özelliği yükleme ne kadar başarılı olur ve fiyatı ne kadar olur onu da sizin takdirinize yorumlarınıza bırakıyorum.
Kesim olarak regular fit gibi duruyor. Slim fit olsa tam istediğiniz gibi olurdu diye tahmin ediyorum. Yinede kazasız belasız iyi sürüşlerde kullanmamız dileğiyle hayırlı olsun. :)

• Beğen
Tepkiler: sadi imren
@Bigpatron aynen dediğiniz gibi biraz bol kesim bir beden küçük alırsak tam olacağını düşünüyorum teşekkürler.

@Cycoholic göğüs ölçünüz nedir benim 108 bol oldu XL.

Dün öğleden sonra Jordanred'in web sayfasını gezerken fırsat ürünleri arasında yazlık bir forma gördüm. Kargo dahil 75 lira. Tasarımını ve renklerini çok beğendim. Fiyatı da uygun olunca bir adet sipariş verdim. Hemen kargolamışlar; bugün teslim aldım.

Kumaş kalitesi iyi. Kesimi de bedenime uygun fakat formayı genel anlamda çok beğendiğimi söyleyemem çünkü web sitesinde gösterimi yapılan forma çift renkliydi. Bana tek renklisini göndermişler.

Bu fiyata daha iyisini bulmak pek mümkün değil tabii ki.

@sadi imren hayırlı olsun güzel durmuş üzerinde

• Beğen
Tepkiler: sadi imren
İyi günler herkese,
Bisiklette konforu arttırmak için Jordanred'in fırsatlar bölümünde görerek beğendiğim düz siyah, jelli taytından sipariş verdim. 23 martta verdiğim sipariş ertesi gün kargoya teslim edildi ve 27 martta bana ulaştı.Ürün kumaş kalitesi olarak güzel. Ped yeterince geniş ve yumuşak, bu beni mutlu etti. Bacak kısmında ise kaymayı önlemesi için yapışkanlı bir bölüm var. Pedin konforu için deneme şansım olmadı, evden çıkmıyoruz malumunuz. Ama yarı yolda bırakacağını sanmıyorum, güzel bir izlenim bıraktı. Beğenmediğim bir şey var mı derseniz, iki şey hakkında eleştirim var.

1) Ürünün bel kısmındaki lastik rengi beyaz ve iç kısımda dikişlerin arasından kendini belli ediyor. Esnediği zaman dışarıdan belli olur mu test edemediğim için yorumum yok. Bu ürünlerde bence siyah lastik kullanılmalı. Lastik aralardan kısmen görünse de dikişler sık ve kaliteli bu konuda bir güvensizliğim yok açıkçası.
2) Ürünü alırken sitedeki resimlerde gayet kibar görünüyordu. Sade ve hoş duruyordu ancak ürünü elime alınca biraz hayal kırıklığı yaşadım. Çünkü gerçekten göze batan dikiş detayları ile doluydu. Elma ile armut kadar fark hissettim neredeyse. Ped kısmında doğal olarak dikiş var ancak ön ve yan taraflar fazlaca dikişlerle süslenmiş. Ben şort ve eşofman ile taytı kullanacağım için bu durumu pek önemsemedim. Ancak, sadece tayt ile sürecek olan kişiler fotoğrafa bakarak alırlarsa estetik olarak yanılabilirler. Ürünü alırken bu dikişleri fotoğrafta görseydim yine alırdım ancak alırken bunları bilmediğim için evde kargoyu açınca biraz şaşırdım.. Site yönetimi ürünlerin tanıtımında daha detaylı fotoğraflar kullanırlarsa insanlar ne aldıklarını bilirler ve sonrasında memnuniyetsizlik yaşamazlar diye düşünüyorum. Benim hoşuma gitmeyen belki başkasının gider bunu bilemeyiz ancak ürünler tanıtılırken her detayı açıkça belirtilmeli diye düşünüyorum.

Dosyalar

• 20200328_210359 (2).jpg
    20200328_210359 (2).jpg
    1,3 MB · Okunma: 72
  • 20200328_212207 (2).jpg
    20200328_212207 (2).jpg
    1,9 MB · Okunma: 73
  • 20200328_213518 (2).jpg
    20200328_213518 (2).jpg
    1,1 MB · Okunma: 71
  • Beğen
Tepkiler: Nis ve Hami Bulut
yaklaşık 3 aydır jordanred forması kullanıyorum tek şikayetim boyuna toplanıyor olması , kaymaz silikonlar olmasına rağmen yukarı toplanması hoşuma gitmiyor.

• Beğen
Tepkiler: OgulcanGuven
Walla ben fit kesimden ve kumaşından taytın peşlerinden son derece memnunum..

Geri