Scudo Sports

İnceleme Jordanred Bisiklet Forması

Ben de indirimden bir tane forma siparişi verdim, hemen kargoladılar, hızlıca elime ulaştı.
Kesimi racing fit, bedeni L olarak aldım tam oldu.
İlk denememde fermuarı kapatınca alttan açılma yapıyordu ben de siteler üzerinden iletişime geçip durumu anlattım. Özür dileyip hemen ilgilendiler Sürat kargo anlaşmamız var onla gönderirseniz ilgileneceğiz dediler. Sürat kargo ise malumunuz olduğu üzere yok kota doldu yok saat 5’e geliyor vs. Bir türlü gönderemedim formayı geri.
Ben de mecburen alıp terzime götürdüm o da kargaburunla bir iki sıkıştırma yapıp halletti olayı.

Ben formanın kumaşı, kesimi ve renklerini beğendim. Cepler ve formanın duruşu rahat. Bence fiyatına göre güzel bir ürün, firmanın tavrını da olumlu buldum her ne kadar geri gönderememiş olsam da.

Kamu spotu: Sürat Felakettir!!

Scudo
Jordanred'e ikisi bisiklet grubumuz için ikisi kişisel 4 tasarım forma yaptırdım, üç de hazır tasarımlarından forma aldım. Tasarımları kendim yapıyorum, grafik ve görselleri vektorel formatta iletiyorum ki orantılarken sorunlar yaşanmasın. Taarımları çeşitli yönlerden mockuplayıp gönderiyorum. Yani tasarım konusunda Jordanred'e bir iş düşmüyor. Grup için tasarlayıp yaptırdığım ilk formalar gayet başarılılardı. Hem tasarım hem de kalıp olarak. Sonra bu sene değişik bir tasarım yapalım dedim. Hem kumaş bu sefer meshfit olsun hem de yakalarını gruptaki kimse sevmediği için yapabiliyorlarsa standart yaka (dik yuvarlak yaka) yaptıralım dedik. Sorduk yakaları böyle yapabilir misiniz yaparız dediler. Dedik geçen sefer racingfitdi bu sefer meshfit olacak bir beden farklılığı olur mu olmaz dediler. Tasarım aşamasında sıkıntı yaşamadık. Sipariş aşamasında formaların yarışa yetişeceğini söylediler. Yarış geçti 10 gün sonra formalar geldi. Formaları giyiyoruz bir iki beden büyük geliyor, çıkartıyoruz bakıyoruz üzerinde yazan beden doğru. Tasarımda yandaki, koltuk altına gelen yazıyı en aşağıya dayamışlar, sol koldaki ay yıldızı küçücük koymuşlar, bunlar okeylediğimiz tasarımdan farklı şeyler. Fermuarlar çok kalitesiz, kimi kendi kendine açılıyor. Kimi terzinin yolunu tuttu, kimi çöp bu forma dedi. Terziye gitsen ayrı dert. Forma etek gibi, alttan kısattırsan yandaki yazılar yarım kalacak, yanlardan darattırsan tasarımdaki oran orantı kayacak.

Bu formalardan önce bir arkadaşıma doğum günü için forma tasarlayıp yaptırdım. Onayladığım tasarıma rağmen farklı bir yaka rengi yapıp gönderdiler.

Türkiye'de böyle bir iş yaptıkları için taktir ediyorum. Uygar Bey'in müşteriye yaklaşımını beğeniyorum. Ama artık Jordanred ile çalışmayacağım. Ben forma tasarlamayı seviyorum, tasarladığım formayı giymeyi de ama böyle kötü geri dönüşler üstüne de yeni fiyatları sonrası bir daha çalışmam. Bir forma 300 küsür lira olmuş, ben Castelli, Santini formları zaten 400, 500 liraya alıyorum.

Kalıp olayını hala çözemediler. Ellerine bir Castelli veya Santini forma alıp baksalar çözecekler halbuki. Regularfit kalıbı anlarım ama racingfit ve meshfit alanların çoğu yol bisikleti kullanıcısı, fit insanlar. Bisiklete bindiğinde ön tarafı potluk yapıyor, formanın bel kısmı çok uzun hele cebe bir şey koy etek gibi oluyor. Yaka desen uydurmasyon. Kumaş kalitesinden dikiş tekniğinden bahsetmiyorum, bunlar maliyeti artırabilir ama kalıp olayında bunu yapmalarının savunur yanı yok.

Simdi gruptan yirmiye yakın daha forma siparişi Sora ile görüşeceğim. Yaptırdığımız formalarda resmen elde patladı. Üzerlerinde isim yazıyor, yazmasa büyük beden giyen arkadaşlara verirdik.

@Ziya On Road Bence en büyük problemleri, yaptıkları işi ciddiye almayan bir ekip ile çalışmak. Ekipte bir kaç kişi böyle olsa tolere edilir ya da anlaşılır ama ben komple ekibin bu şekilde olduğunu düşünüyorum. O yüzden neresinden tutarsanız tutun elinizde kalıyor. Yoksa yaptıkları işi ben de takdir ediyorum. Daha kaliteli bir ekibe ihtiyaçları var.

Jordanred'e ikisi bisiklet grubumuz için ikisi kişisel 4 tasarım forma yaptırdım, üç de hazır tasarımlarından forma aldım. Tasarımları kendim yapıyorum, grafik ve görselleri vektorel formatta iletiyorum ki orantılarken sorunlar yaşanmasın. Taarımları çeşitli yönlerden mockuplayıp gönderiyorum. Yani tasarım konusunda Jordanred'e bir iş düşmüyor. Grup için tasarlayıp yaptırdığım ilk formalar gayet başarılılardı. Hem tasarım hem de kalıp olarak. Sonra bu sene değişik bir tasarım yapalım dedim. Hem kumaş bu sefer meshfit olsun hem de yakalarını gruptaki kimse sevmediği için yapabiliyorlarsa standart yaka (dik yuvarlak yaka) yaptıralım dedik. Sorduk yakaları böyle yapabilir misiniz yaparız dediler. Dedik geçen sefer racingfitdi bu sefer meshfit olacak bir beden farklılığı olur mu olmaz dediler. Tasarım aşamasında sıkıntı yaşamadık. Sipariş aşamasında formaların yarışa yetişeceğini söylediler. Yarış geçti 10 gün sonra formalar geldi. Formaları giyiyoruz bir iki beden büyük geliyor, çıkartıyoruz bakıyoruz üzerinde yazan beden doğru. Tasarımda yandaki, koltuk altına gelen yazıyı en aşağıya dayamışlar, sol koldaki ay yıldızı küçücük koymuşlar, bunlar okeylediğimiz tasarımdan farklı şeyler. Fermuarlar çok kalitesiz, kimi kendi kendine açılıyor. Kimi terzinin yolunu tuttu, kimi çöp bu forma dedi. Terziye gitsen ayrı dert. Forma etek gibi, alttan kısattırsan yandaki yazılar yarım kalacak, yanlardan darattırsan tasarımdaki oran orantı kayacak.

Bu formalardan önce bir arkadaşıma doğum günü için forma tasarlayıp yaptırdım. Onayladığım tasarıma rağmen farklı bir yaka rengi yapıp gönderdiler.

Türkiye'de böyle bir iş yaptıkları için taktir ediyorum. Uygar Bey'in müşteriye yaklaşımını beğeniyorum. Ama artık Jordanred ile çalışmayacağım. Ben forma tasarlamayı seviyorum, tasarladığım formayı giymeyi de ama böyle kötü geri dönüşler üstüne de yeni fiyatları sonrası bir daha çalışmam. Bir forma 300 küsür lira olmuş, ben Castelli, Santini formları zaten 400, 500 liraya alıyorum.

Kalıp olayını hala çözemediler. Ellerine bir Castelli veya Santini forma alıp baksalar çözecekler halbuki. Regularfit kalıbı anlarım ama racingfit ve meshfit alanların çoğu yol bisikleti kullanıcısı, fit insanlar. Bisiklete bindiğinde ön tarafı potluk yapıyor, formanın bel kısmı çok uzun hele cebe bir şey koy etek gibi oluyor. Yaka desen uydurmasyon. Kumaş kalitesinden dikiş tekniğinden bahsetmiyorum, bunlar maliyeti artırabilir ama kalıp olayında bunu yapmalarının savunur yanı yok.

Simdi gruptan yirmiye yakın daha forma siparişi Sora ile görüşeceğim. Yaptırdığımız formalarda resmen elde patladı. Üzerlerinde isim yazıyor, yazmasa büyük beden giyen arkadaşlara verirdik.
Daralttırıp giyin en iyisi.

Üstadım Sora tasarım formayı artık azalttı iyice. Bu pazar biraz jordanred'e kaldı. Umarım çözüm önerisiyle gelirler. Lakin Sora'da italyan kumaşa geçtiler bu da haliyle fiyatlarına yansıdı. Geçen hafta sportful forma aldım indirimden 22€ya. Gayet memnunum. Ne potluk ne kalıp sorunu. Sora'da 225₺ fiyat vardı. Tamam bende desteklemek istiyorum yerel markalar ama aldığım formaların arka ceplerinde açılma oluyor 3 cep bir süre sonra 2 oluyor birleşip. Kalıplar değişik, arka cebe telefon koyuyorum sırtımda boşta duruyor adeta. Yine fermuar konusunda YKK kullanıyorlar çok iyi ama bir akış sorunu var fermuarda. Umarım yeni sezonla bu sorunları düzeltirler.

Valla arkadaşlar para kolay kazanılmıyor, yerli firmaların kendileri bilir. Hiç kusura bakmasınlar, verdiğim paranın karşılığını alamıyorsam ki şu an öyle, hiç kasmaz direk santini, castelli, dhb gibi artık bu işi çözmüş firmalardan alırım. Kimsenin gözünün yaşına bakmam. Bir iş yapıyorsan ya en iyisini yapacaksın ya da yapmayacaksın.

Üstadım Sora tasarım formayı artık azalttı iyice. Bu pazar biraz jordanred'e kaldı. Umarım çözüm önerisiyle gelirler. Lakin Sora'da italyan kumaşa geçtiler bu da haliyle fiyatlarına yansıdı. Geçen hafta sportful forma aldım indirimden 22€ya. Gayet memnunum. Ne potluk ne kalıp sorunu. Sora'da 225₺ fiyat vardı. Tamam bende desteklemek istiyorum yerel markalar ama aldığım formaların arka ceplerinde açılma oluyor 3 cep bir süre sonra 2 oluyor birleşip. Kalıplar değişik, arka cebe telefon koyuyorum sırtımda boşta duruyor adeta. Yine fermuar konusunda YKK kullanıyorlar çok iyi ama bir akış sorunu var fermuarda. Umarım yeni sezonla bu sorunları düzeltirler.

Kargo dahil mi 22 euro özelden link atabilir misiniz bedeni varsa bende bi bakmak isterim vergisi ne kadar tuttu ? İndirimsiz fiyatı neydi ?

Kargo dahil mi 22 euro özelden link atabilir misiniz bedeni varsa bende bi bakmak isterim vergisi ne kadar tuttu ? İndirimsiz fiyatı neydi ?
Hocam indirim chain reaction cycles daydı. Tour de France öncesi olduğu için fiyat 92€dan 22€ inmişti. (Kontrol ettim fiyat şu anda 95$'dan 33$a inmiş olarak gözükmekte, link aşağıda) Tek onu almadım yaklaşık 220€ bir paketin içerisinde olduğu için kargo bedavaya geldi.

Sportful Sagan Gold BF Team Jersey 2019 - (link)

• Beğen
Tepkiler: seko35.50
Hocam indirim chain reaction cycles daydı. Tour de France öncesi olduğu için fiyat 92€dan 22€ inmişti. (Kontrol ettim fiyat şu anda 95$'dan 33$a inmiş olarak gözükmekte, link aşağıda) Tek onu almadım yaklaşık 220€ bir paketin içerisinde olduğu için kargo bedavaya geldi.

Sportful Sagan Gold BF Team Jersey 2019 - (link)
Kocaman sagan yazmasa güzelmiş aslında bunu giyecek kadar sevmiyorum saganı 😅

Kocaman sagan yazmasa güzelmiş aslında bunu giyecek kadar sevmiyorum saganı 😅
zaten fiyat ondan düşüktü bence de 😅 ve o kadar seven de yoktur muhtemelen. Ben sportful olunca yazıya bakmadan aldım siyah tayt ile güzel oluyor. zaten bisiklete binmeyenler tanımıyor o nedenle marka gibi ahahaha.

Son düzenleme:
Jordanred ve satış fiyatları. :hihi:

Sitede 14 gün içinde üretileceği yazmış siparişi vereli 23 gün oldu hala üretiliyor yazıyor.
19. gün aradım pedlerin gümrükte takıldığını söylediler bu gün yarın yollayacaklarını söylediler, 4 gün sona gene aradım dikildiğini bu gün kargoya verileceğini söylediler. Az önce baktım hala dikim aşamasında gözüküyor. Umarım kendilerini affettirecek bir şey yaparlar.

@Clal ne yazıkki yapmıyorlar, geçiştiriyorlar. benimde formamın yapılması 1 ayı buldu. aynı zamanda aliexpressten verdiğim sipariş daha erken geldi. aradığımda yoğunluk var sıranız gelince başlaacak gibi konuşmuşlardı.

Beklemesi uzun sürüyor ama gelen ürünün kalitesi beklediğime hep değdi şimdiye kadar.

Beklemesi uzun sürüyor ama gelen ürünün kalitesi beklediğime hep değdi şimdiye kadar.
Yanlış anlamayın ama bu cümleden daha önce Sora kullanmadığınız sonucunu çıkartıyorum.

• Beğen
Tepkiler: ikemath
@Akınlasınn aliexpressten aldığım üründen daha memnun kaldım. Tabi bu kişiden kişiye değişiklik gösterebilir.

Jordanredin üretim aşaması deyince aklıma hep merdiven altında üretim yapan bir kişi geliyor. Türkiye içerisinde 30 gün üretim süresi nedir Allah aşkına. Aliexpresten bişey alınca bile daha hızlı geliyor. Jordanred diğer firmalar gibi elinde neden ürün bulundurmuyor çok merak ediyorum. Bedenler standart zaten, S, M, L, XL... Sipariş verince üretmeye başlamak çok saçma. Düşük vizyon göstergesi. Üstelik fiyatlarının gereksiz yüksek olduğunu düşünüyorum. Bir sonraki tercihim sora olacak gibi.

Garip bir kişisel deneyim paylaşayım. Sora nın da Jordanred in de formalarını giyiyorum. Hissiyat olarak Sora daha kaliteli duruyor. Kumaş, dikiş, fermuar vs daha üst segment hissiyatı veriyor. Ama gel gör ki Sora formam ter tutuyor Jordanred ler tutmuyor. Jordanredleri giydiğimde ıslak hissiyatı yaşamıyorum, Sora da teri dışarı atamıyor. Belki bu yıl yeni modellerde farklı olabilir ama her iki firmadan da 2019 da aldığım formalarda yaşadığım durum bu şekilde.
Öte yandan tayt konusunda Jordanred den çok memnun olmadığımı Sora yı ise denemediğimi belirteyim yeri gelmişken.

Uzun zamandır Jordanred'den alışveriş yapmadım ama bence çok iyi iş çıkarıyorlar. Türkiye'de üretim yapmak zor, cesaretleri bile takdire değer bence. Umuyorum ki zamanla ürünleri daha iyi olacak, kendilerini geliştirecekler. Sonuçta yeni bir işletme.

Geri