@BMX_rider07
aslında bende vermiycektimde ata bisikleti zaten tanıyan herkez nasıl bi kişilikte olduğunu biliyor. kişiye ancak kendi gibi karakterdekiler iyi gelir. ben ata bisikletin karakterinde biri değilim. öncelerden beri anlaşamıyordum ama hep alttan alıyordum. aradı ve kadroyu istedi tahmin ettim parayı geri vericeğini ama yinede gittim kadroyu arka tarafa götürdü sonrada elime parayı tutuşturdu ve bu olayın izmirde kalması gerekiyordu yaptığın çok büyük bi yanlıştı dedi. biz size en kısa sürede getirmek istiyoruz diyor ancak 1 ay geçmiş hala tık yok. parayı geri verdi sesimi çıkartmadım fotoğrafları koymamda bi sakınca görmedim ve koyduğumu söyledim. bu versileyle atabisikletten kurtulduğum için aslında hiç te kötü olmadı. benim açımdan iyi olma durumu yaklaşık 1 ay binemiycem. ve gelicek kadronun fiyatı en az 600ytl civarı olucaktı yani ata bisiklet karlı çıkmış gibi gözüküyor. herneyse olan oldu bisiklet az kaldı marin gibi gözüküyo ama her an değişebilir. en geç 2 haftaya foruma yayınlıycam.