Merhaba arkadaşlar,
Öncelikle kişisel bilgilerim ile başlamalıyım diye düşünüyorum;
Erdem UYLAŞ - 1984, İzmir Bornova doğumluyum. Muğla Üniversitesi'nde Elektronik ve Bilgisayar Öğretmenliği Bölümünde okuduktan sonra şimdi küçüklüğümden beri hayalini kurduğum işi yapıyorum. Reklamcı ve Grafikerim... Doğduğum gibi İzmir, Bornova'da yaşıyorum.
Bir süredir forumu takip ediyorum. Küçükken bisiklet üzerinde geçirdiğim zamanları bir kenara ayırıyorum, onları saymazsak bisiklet merakım yeni başlamış durumda. Geç mi kaldım bilmiyorum ama, en yakın arkadaşım (üniversiteden ev arkadaşım, şimdi ise ortağım

) Serhat ÇOLAKOĞLU vesilesi ile bisiklete 28 yaşımda merak sarmış durumdayım

. Bir süredir ofisimizde Serhat'ın MTB si en uygun yer benim odam olduğu için tam benim masamın karşısında duruyordu (kış koşullarından dolayı). İlk başta Serhat bisikleti getirip bu ofiste dursun dediğinde kendi kendime "ofise biz zor sığıyoruz bunu nereye koyarız" desem de, zamanla, hergün karşımda duran bisiklet bana nasıl bir enerji verdiyse ben inceden inceden Serhat'a sürekli, "o nasıl oluyor?, buna ne deniyor?, MTB nedir? Yol bisikleti, Şehir bisikleti nedir?" diye sorarken, bir gün kendimi bisiklet fotoğraflarına bakarken yakaladım

Sonra bir gün Serhat bana "hacı sana da alalım bir tane bisiklet kış biterken, beraber turlarız" dedi ve farkında olmadan ilk adımı atmış oldum. Biraz araştırma v.s. derken, iş "Nisan gelmeden bir bisiklet alabilsem ne güzel olur" a döndü

Sonra bir şekilde denk geldi ve aşağıda fotoğrafını göreceğiniz ilk göz ağrımı almak nasip oldu

Nedense MTB'den ziyade şehir bisiikletleri her zaman bana daha cazip göründü ve ilgimi daha çok çekti ve tam da istediğim gibi bir bisikletle başlama imkanım oldu. Maddi olarak ilk etapta çok yüklenmek istemediğim için ikinci el bir bisiklet ile başlamak mantıklı geldi. Üzerinde aksesuar olarak hiçbirşey bulunmuyor ve şimdi önce kask, eldiven, ön ve arka aydınlatmalardan başlayarak sonrasında yavaş yavaş tüm ekipmanlarımı almayı düşünüyorum. Yardımlarınız ve önerilerinizi beklerim

Şu an içimdeki bisikletle ilgili heyecanla, sayfalarca yazı yazabilirim herhalde ama daha uzun yazıp yazıyı okunmaz hale getirip sizi sıkmak istemiyorum. İlk göz ağrımın fotoğrafını aşağıda paylaşıyorum, hepinize selamı var

Yakınlardaki arkadaşlarla tanışmak, bilgilenmek ve bu eşsiz olacağını düşündüğüm zevki paylaşmak isterim

Ama sanırım önce biraz antrenman yapmam gerekiyor ki, sizleri turun yarısında beni çekmek zorunda bırakmayayım değil mi
Herkese selamlar ve saygılar...
http://img543.imageshack.us/img543/191/dsc0174fn.jpg