Scudo Sports

İzmir

Estağfurullah ... Üstadların Yanında Bizim Kilometrelerimizin Lafı Bile Olmaz Bizimkisi Kendi Çapında Eğlenmek :D

Scudo
ben de fati, yamaç paraşütünden hiking'e, hikingden bisiklete geçtim bakalım n'olacak

@Mustafa Sahin

Büyük memnuniyet duyarım yalnız turlar sıkıcı oluyor bornova da mısınız Mustafa bey

Merhaba bende Bornova'da oturuyorum. Bir süredir ev arkadaşımla 30-40 km'lik turlar yapıyoruz. Bu sıralar hava koşullarından dolayı çıkamıyoruz ama haftasonu güzel havalarda turlamak için can atıyorum. Havalar ısınmaya başlayınca seferihisar, kuşadası gibi turlara başlamayı planlıyorum. BElki çok daha uzun turlarda olabilir. Muhtemelen yalnız olacağım. Katılmak ve birlikte turlamak isteyen olursa iletişime geçebiliriz. Şimdilik MTB kullanıyorum ama ileriye dönük şehir-yol yada hybrid'e geçmek gibi bir planım da var.

Bir süredir konuda hareketlilik yok. Antrenmanların devamı oluyor mu, yarın olacak mı?

@Evren Uyanık
:
Biz Ege Pedal Yıldız takımıyla takılıyoruz . İstersen saat 9:30 -10:00 civarı Sasalı Piknik Alanına gelebilirsin . Orda 8-10 tur atılıyor . Ondan sonra isteyen kendi programına göre antremanına devam ediyor . Yağmurda olsa çamurda olsa antreman var . Facebook'tan Ege Pedal ekle . Antremanları takip edersin

• Beğen
Tepkiler: Evren Uyanık
Yarın Bende Geliyorum Bir Aksilik Olmazsa Saat 10.00 Gibi Parkurda Görüşürüz

@ReşitÇağırgan

Ben yükleme yapamayacam , bilginiz olsun . Hafif tempo çevirecem

Merhaba adım Sinan, Yeşilyurt'ta oturuyorum. Manisa'da okuyorum servisle gidip geldiğim ve okulum fazla sürmediği için erken saatlerde İzmir'de oluyorum. Salcano NG650 mekanik disk 26'' kullanıyorum şimdilik ve arkadaşlarla günde 60 - 70 km'lik turlar yapıyoruz, fakat son zamanlarda fırsatımız olmuyor. yalnız turlamaktan pek tat alamıyorum, bu civardan topluluklar gruplar varsa katılabilirim mesafe veya rota farketmez

merhaba adın sema karşıyakada oturuyorum aranıza yeni katıldım yavaş yavaş turlara başladım.fi'yaka ve izmir bisiklet gruplarına üyeyim.
merida crossway 20-md disk 28 '' bisikletim.alaybey karşıyaka bostanlı mavişehir civarında oturanlar antreman yapanlar varsa bende katılmak isterim :)

Sezer merhaba mustafayada ulasmaya calistim ben de bornovada oturuyorum ctesi uygunsa sizler icinde birlikte pedallayabiliriz..organizasyonu netlestirelim....

Merhaba arkadaşlar ben Erdal. Aranıza Bornova'dan katılıyorum, öğretmenim. Henüz bisikletim yok ama bu ay içerisinde alacağım.

Hepinize iyi forumlar.

Merhaba arkadaşlar,

Öncelikle kişisel bilgilerim ile başlamalıyım diye düşünüyorum;

Erdem UYLAŞ - 1984, İzmir Bornova doğumluyum. Muğla Üniversitesi'nde Elektronik ve Bilgisayar Öğretmenliği Bölümünde okuduktan sonra şimdi küçüklüğümden beri hayalini kurduğum işi yapıyorum. Reklamcı ve Grafikerim... Doğduğum gibi İzmir, Bornova'da yaşıyorum.

Bir süredir forumu takip ediyorum. Küçükken bisiklet üzerinde geçirdiğim zamanları bir kenara ayırıyorum, onları saymazsak bisiklet merakım yeni başlamış durumda. Geç mi kaldım bilmiyorum ama, en yakın arkadaşım (üniversiteden ev arkadaşım, şimdi ise ortağım :) ) Serhat ÇOLAKOĞLU vesilesi ile bisiklete 28 yaşımda merak sarmış durumdayım :). Bir süredir ofisimizde Serhat'ın MTB si en uygun yer benim odam olduğu için tam benim masamın karşısında duruyordu (kış koşullarından dolayı). İlk başta Serhat bisikleti getirip bu ofiste dursun dediğinde kendi kendime "ofise biz zor sığıyoruz bunu nereye koyarız" desem de, zamanla, hergün karşımda duran bisiklet bana nasıl bir enerji verdiyse ben inceden inceden Serhat'a sürekli, "o nasıl oluyor?, buna ne deniyor?, MTB nedir? Yol bisikleti, Şehir bisikleti nedir?" diye sorarken, bir gün kendimi bisiklet fotoğraflarına bakarken yakaladım :) Sonra bir gün Serhat bana "hacı sana da alalım bir tane bisiklet kış biterken, beraber turlarız" dedi ve farkında olmadan ilk adımı atmış oldum. Biraz araştırma v.s. derken, iş "Nisan gelmeden bir bisiklet alabilsem ne güzel olur" a döndü :) Sonra bir şekilde denk geldi ve aşağıda fotoğrafını göreceğiniz ilk göz ağrımı almak nasip oldu :) Nedense MTB'den ziyade şehir bisiikletleri her zaman bana daha cazip göründü ve ilgimi daha çok çekti ve tam da istediğim gibi bir bisikletle başlama imkanım oldu. Maddi olarak ilk etapta çok yüklenmek istemediğim için ikinci el bir bisiklet ile başlamak mantıklı geldi. Üzerinde aksesuar olarak hiçbirşey bulunmuyor ve şimdi önce kask, eldiven, ön ve arka aydınlatmalardan başlayarak sonrasında yavaş yavaş tüm ekipmanlarımı almayı düşünüyorum. Yardımlarınız ve önerilerinizi beklerim :)
Şu an içimdeki bisikletle ilgili heyecanla, sayfalarca yazı yazabilirim herhalde ama daha uzun yazıp yazıyı okunmaz hale getirip sizi sıkmak istemiyorum. İlk göz ağrımın fotoğrafını aşağıda paylaşıyorum, hepinize selamı var :) Yakınlardaki arkadaşlarla tanışmak, bilgilenmek ve bu eşsiz olacağını düşündüğüm zevki paylaşmak isterim ;) Ama sanırım önce biraz antrenman yapmam gerekiyor ki, sizleri turun yarısında beni çekmek zorunda bırakmayayım değil mi :)

Herkese selamlar ve saygılar...

http://img543.imageshack.us/img543/191/dsc0174fn.jpg

Merhaba Erdal Hocam. Ben de forumda da bisiklette de yeniyim sizin gibi :) Ben de Bornova'dayım. Siz de hoşgeldiniz. Saygılar...

Bisikletiniz çok hoş şehir bisikleti alarak iyi yapmışsınız güle güle kazasız pedallamanız dileğiyle..

Geri