Scudo Sports

İzmir

Scudo
keşke Ankarada da bu tür performans yada parkur antrenmanları yapılsa haftada bir gün ne güzel olurdu giysek yaz kış demeden kıyafetleri home trainerde rahat etse:)

@deniz öztürk
Kaldı ki Eymir gibi doğal bir bisiklet parkurumuz var arazisi ayrı çevresi ayrı güzel .

• Beğen
Tepkiler: Fatih Ertörün
Cumartesi turlamanız benim için iyi oldu.Haftasonu bazen cumartesi bazen pazar müsait oluyorum.Turlar da genelde pazar günü oluyor ve kaçırıyorum.Alternatif olmanız güzel :) Ayrıca uzun turlarımızdan tanıdığım Mehmet Değirmenci ile turlamayı da özledim :) Ali Aktuyun ve Serpil Cangür de katılıyordur sanırım.. :)

@Ozan Yılmaz

Birkaç haftadır hava muhalefeti nedeniyle Cumartesi turlarını gerçekleştiremiyoruz.
Ama önümüzde güzel havalar var, sizi de aramızda görmekten çok mutlu oluruz.

• Beğen
Tepkiler: Ozan Yılmaz
Uzun yıllar motosiklet kullandiktan sonra sağlık sorunlarimdan dolayi ara vermistim motosiklete. sağlığımızı cok şükür duzelttik. doktoruma motosiklete binebilirmiyim? dedigimde "tabi binersin ancak düşersen bir daha ayağa kalkamayabilirsin" diyince cok sevdigim hobimden vazgeçmek zorunda kaldım.bir arkadasim boşver bisiklete binersin dediginde kafamda birseyler canlandi ..evet ben 4yasimdan beri zaten 2 teker uzerindeydim. gençlik yillarimda arkadaslarimla birlikte antalyanin altini ustune getirirdik.simdi ne degisti de ben binmeyeyim tekrar? O heyecanla hemen gidip bir mtb ve ekipmanlarini aldim ..simdi 4 gozle havalarin biraz duzelmesini ve yeni arkadaslarla tanisip bu guzel SPOR u beraber yapacagimiz gunleri sabırsızlıkla bekliyorum. .izmirden sevgiler.bu arada 38 yasinda evli 2 tane yakisikli delikanli babasiyim...

• Beğen
Tepkiler: Özgür BOZKURT
Hayırlı olsun tolga bey bisikletiniz sağlıklı ve kazasız günlerde kullanın. Bende Bayraklıdanım birlikte pedallarız

Arkadaşlar,

Bu pazar ( 27 ocak 2013) eğer çok şiddetli bir hava muhalefeti olmaz ise saat 11.00de sasalı piknik alanı giriş kapısının önünde buluşacağız.Gelmek isteyenler ama burayı bilmeyenler bana 0533 659 17 56 ve 0232 369 0 963 nolu tellerden ulaşabilirler.

Saygılarımla
Fatih Ertörün
Kadans Bisiklet

Merhaba, ben Burak, öğrenciyim denizcilik okuyorum.Uzun zamandır bu spora ve hobiye başlamak istiyordum.Bisikletim Specialized Allez.Artık arkadaşımla beraber turlara katılmaya karar verdik ve kendimize uygun bir tur bulunca katılacağız. Herkese iyi sürüşler.

Bana kalırsa havaların düzelmesini fazla beklemeyin. Sağlık problemi olmayacaksa çıkın pedallayın. Şahsen ben Aydın'da bu sene yağmurda çok yola çıktım yada dönüş yolunda çok yağmura yakalandım onun zevki bir ayrı oluyor. Yağmuru bilerek çıktığımda yağmurluğum su geçirmez pantolon ayakkabı oluyor ama bilmeden yağmura yakalandığımda yüksek tempoda eve dönüyorum ne kadar ıslansamda üşüme pek olmuyor. Tabi yağışlı havalarda lastik problem oluyor dikkatli olmakta fayda var. Birde çok soğuk havalarda termal içilik tavsiyemdir. Sağlığınıza dikkat edin. Rüzgar hep arkanızda olsun.

:) Tolga Kardeşim,aramıza hoşgeldin.Doğru seçim yapmışsın.Şahsen Bisikletle motosikleti kıyaslayacak olursak,motosiklet yerine arabaya binmeyi tercih ederim.Bisiklet kendi gücünüzle olduğu için bu tamamen farklı olup aynı zamanda spor,özgürlük,sağlık açısından da yararlı derim.Çocuklarınızı ve sizleri Allah Bağışlasın!.

Ayrıca bir sloganımız vardır:Bisiklet yağları yakar,paranızı korur.Araba paranızı yakar,yağlarınızı korur.

selam, ben haşim. pınarbaşında oturuyorum. şu an mtb kullanıyorum. ama düşüncem bir tane de yol bisikleti edinmek. herkese iyi sürüşler.

Herkese mrb ben İsmail Bornova da oturuyorum bisiklet binmeye yeni başladım sayılır sedona 711v kullanıyorum şu aralar şehir içi kısa turlar yaparak kondisyon yapmaya çalışıyorum herkese kazasız sürüşler dilerim

Geri