Scudo Sports

İzmir

Scudo
yazıların üstünden biraz geçmiş ancak tanışalım istedim.bende torbalı ilçesinin ayrancılar beldesinde oturuyorum.guide kardeşim mevki olarak çok uzak sayılmayız.yaşımızda aynı.benim bisikletle izmire gidip tura katılmam çok zor malum 35km uzaktayım merkezdenve dönüşe sorun olur.ancak bu taraflara doru gelicek olursanız yada topluca gezi yapılıcak olursa hbrleşmek isterim.15 yıl balçovada oturdum ordan kolaydı ama bukadar uzakta kalınca merkezdeki etkinliklere katılmak problem oluyo..slmlar..

Herkese selam. Fabio konu başlığı ilgimi çekti. Balçova'da oturuyorum. Bir İzmir'li olarak Yalı benim için vazgeçilmez. Bu aralar Balçova-Konak İskele arası bisiklet biniyorum. Bu işi biraz daha profesyonel olarak yapmaya karar verince bu sitelere ulaştım bugün. Fakat bir Bianchi Ares sahibi olarak suan bütün hevesim kaçtı. Ares hakkında okuduklarım tamamen olumsuz. Şuan ismini bilmediğim eski bir Bianchi'm vardı, fakat arasında ciddi bir kilo varkı olduğunu suan anlıyorum. Ares'i alalı yaklaşık 3 sene oluyor ve aldıktan sonra bisiklet sürmekten soğudum. İlk zamanlar bunun nedenini Araba kullanmaya başlamış olmamla bağdaştırırken şimdi anlıyorum ki bi metal yığınına biniyormuşum. tek tesellim yokuş aşağıya ağırlığımla gitmem :) ama amatör bir arkadaş ararsan beraber sürebiliriz.2 yıl spor yapmamış olmakla birlikte bu metal yığınınla sadece düz yollara cıkabiliyorum henüz.

adresim: u.kadir@msn.com

Herkese selam. Balçova'da oturuyorum. Bir İzmir'li olarak Yalı benim için vazgeçilmez. Bu aralar Balçova-Konak İskele arası bisiklet biniyorum. Bu işi biraz daha profesyonel olarak yapmaya karar verince bu sitelere ulaştım bugün. Fakat bir Bianchi Ares sahibi olarak suan bütün hevesim kaçtı. Ares hakkında okuduklarım tamamen olumsuz. Şuan ismini bilmediğim eski bir Bianchi'm vardı, fakat arasında ciddi bir kilo varkı olduğunu suan anlıyorum. Ares'i alalı yaklaşık 3 sene oluyor ve aldıktan sonra bisiklet sürmekten soğudum. İlk zamanlar bunun nedenini Araba kullanmaya başlamış olmamla bağdaştırırken şimdi anlıyorum ki bi metal yığınına biniyormuşum. tek tesellim yokuş aşağıya ağırlığımla gitmem =)Yalı'nın güzel havasını koklamak için bir arkadaş arayan varsa beraber sürebiliriz. 2 yıl spor yapmamış olmakla birlikte bu metal yığınınla sadece düz yollara cıkabiliyrum henüz =) Bu arada herkes kiminle süreceğini bilmek ister sanırım, 22 yaşında öğrenci bay'ım. iyi sürüşler..

her perşembe saat 20 de göztepe vapur iskelesinde toplanan bisiklet severlere katılabilirsin çok güzel oluyor...

Adım Mustafa Tufan. 1992 doğumluyum. Narlıdere'de staj yapıyorum, Gaziemir'de oturuyorum. Hergün bisikletle gidip geliyorum. Sanırım toplam 20+20=40 km oluyor. Bianchi Thomisus kullanıyorum. Msn: mustafatufan92@hotmail.com
Gidiş: (07:30) Gaziemir Meydan - Narlıdere Şehitlik Camii
Dönüş: (18:30) Nalıdere Şehitlik Camii - Gaziemir Meydan
Eşlik etmek isteyen arkadaşlar olursa beklerim.
Gaziemir - Karabağlar - Üçyol - Hatay - Üçkuyular - Balçova - Narlıdere

@İlkerGel

Konak iskele - Göztepe iskele 5km. taş çatlasın 15 dk.

Bornova'dan Konak'a geldikten sonra ne kalıyor ki geriye

@gecekusu333

Önümüzdeki pazar Menderes - Develi - Tekeli - Pancar turu var... Ayrancılar'a en yakın ve en yakın gelecekteki tur bu :) Belki katılabilirsiniz...
Ya da arabayla Gaziemir tarafına gelip oradan katılabilirsiniz (Bir mesajınızda okumuştup böyle bir imkanınız olduğunu da :rolleyes: )
Tur hakkında bilgi için egepedal.com sitesine göz atabilirsiniz

• Beğen
Tepkiler: Asmirk
tskkrler orhan özen. kalabalığın içinde yanlızlık acaip bir his olsa gerek, yasamak istemiorum :) :)

Merhaba, ben Timukan Karaca 5 yildir bisiklete biniyorum ve bu benim icin bir yasam bicimi oldu.Ben daha ziyade uzun yol yapmasini seviyorum. Bisikletimle Dogu Anadolu , butun Ege kiyilari ,GPA, Yunanistan ,Midilli turlarini yaptim ve yapmaya da devam edecegim.Butun bisikletcilere bol pedalli gunler .

Merhaba,
Ben Dr.Gülsim Dolgun.
İzmir Bisiklet Derneği'nden. Kentiçi Bisiklet Kullanıcısıyım. (28 jant Ventura)
Alsancakta çalışıyorum ve burada oturuyorum. Vapurla gidip gelebileceğim için yakında Mavişehir'e taşınmayı düşünüyoruz.
Bisikleti yalnızca ulaşımda kullandığım için gezi ve turlara katılamıyorum.
Kentlerimizde eksik olan bisiklet altyapısı için derneğimiz yönetiminde çalışıyorum. izmirbisiklet.org'dan yaptığımız çalışmaları görebilirsiniz.
Ulaşımla ilgili etkinliklerimize sizleri de bekliyoruz. Ben de sizin çok kısa
turunuz olursa belki katılabilirim.
Sevgiler.

dün akşam da pzt akşamı da cuma akşamı da sürekli orada araçalr park ediyor ne üzücü ki silecekleri kaldırıp anlatsak bile hep farklı araçlar hep farklı insanlar aslında o bisiklet yolu tabelasının üzerine yanında park yapılmaz işareti konsa ya da ne bileyim taksi duraklarındaki gibi tam o noktaya boya ile işaret konsa tabi bunlar hep belediyenin yapabileceği önlemler ben 30 adet çıktı alıyorum haftaya salı günü araçların camlarına koyacağım sadece metin olarak ne yazssam diye düşünüyorum önerilere açığım
kısa öze biraz esprili biraz sempatik ama uyarıcı bir metin düşünelim sizlerin katkıasını bekliyorum

sürücüler kağıdı ellerine aldıkalrında buruştuırup atmadan önce 15 sn de okusun hatta hafif bir tebessüm etsinler durumu anlasınlar

@Kadir Uysal

yalnız hissetmeyeceksiniz emin olun. biz kalabalık bir aileyiz ve her gelen direkt ailenin bir ferdi oluyor. Ayrıca perşembe turları performans turu olmadığı için zorlanmazsınız. Bisikletiniz ne olursa olsun gelmelisiniz. Bu kadar kalabalık bir ekiple bisiklet sürmenin tadını her bisikletsever yaşamalı ;) Biz sayımız arttıkça mutlu oluyoruz.

bisikleti sevmek altındaki bisikletin şeklini kilolarını sevmek değildir.bisiklet özgürlüktür.ben 6-7 yıl kadar kullandım.ilk başladığımda pazar malı bir bisikletle başladımki bu bisiklet bahsettiğinden çok daha ağır vasıta idi(= ve balçovada oturup balçova-konak-basmane-fuar içi-alsancak oradan k.yaka vapur iskele-bostanlı-çiğli-org.sanayi ve bunun dönüşü güzergahı çok rahat biniyodum.şuan altımda corratec motion var ancak neye bindiğin önemli değil nereye gittiğinde önemli değil önemli olan İNDİKTEN SONRA TEKRAR BİNMEYİ ARZULAMAK..

Geri