Scudo Sports

İzmir

Geçmiş olsun, çok üzüldüm umarım bulunur, polise git hemen, bisikletin değerini de söyle ki önemsesinler.
Turlarda göreceğimizi sanmıyorum ama hepimiz dikkat edelim. Umarım kısa zamanda bir haber çıkar.

Scudo
saol polis arkadaslar war zaten ıfadem hepsını bısıkletın resımlerını dagıttım ekıplerde war....ama boyarsa bısıkletı o zman işte zor bulunur:S beklemedeyım su anda....

@Ferhat Şener çok üzüldüm bostanlıda bi arkadaşımın 756( sanırım)sını çaldılar 2 gün önce bu ikisinin arka arkaya olması şaşırtıcı

@spokesman

Araçların sileceklerine bisiklet yoluna park ettiklerini belirten sonunda klup adının olduğu ufak bir yazı konulabilir.Bir a4 kağıdından 16 adet bu şekilde yazı çıkabiliyor.Hem ucuz yollu hem taşıması kolay hemde etkili olacağını düşünüyorum

yaaa ferhat dün tufan söyledi çok üzüldüm gerçekten. umarım bulursun. nerden çalındı? nasıl çalındı?

henüz bisikletçi sayılmama zira günlük 10-15 km yi geçmiyorum kaldıki popodaki ağrı da henüz geçmiş sayılmaz ama olsun kask gözlük flana bir tripler bir motivasyon varki aman tanrım yıkılıyor :D komedi dans teklisi gibi geziyorum bisiklet üzeirnde arada karşılaştığım diğer bisikletçilerle selamlaşıyoruz yolda araba ile giderken korna flaan çalıp selam kolay gelsin diyorum böyle birşey işte bnmkide :)

@İlkerGel

Klasik olacak ama aynı şeyi düşünmüştüm. Aslında ben kendinden yapışkanlı kağıt düşünmüştüm ama sizinki daha mantıklı. Tek tek yazmak gerekmez böylece. Tek tek kesmek gerekir sadece. Belli bir format olsa. Anlaşsak. Yani tek tip bir yazı olsa biraz da eğitici öğretici ikna edici.

Saygılar, sevgiler,

Şerif Çetindağ

Arkadaşlar,

30 haziran Salı turunda Kaklıç yolunda, mavişehir köprüye gelirken bisiklete yoluna parkeden araç hakkında Alper yorum yaparken bir vatandaş itiraz etmiş. Buraya da yazmış. Ben bulamadım nereye yazdığını. Yardımcı olursanız sevinirim.

Sevgiler,

Şerif Çetindağ

Ben ve 4 arkadasim ayni guzergahi 18 martta yaptik. Biz otobusle gidip Eceabat'da konakladik ve Gelibolu yarimadasini bisikletlerimizle dolastik ve oradan Izmir'e dogru bisiklet yolculugumuz basladi. Resimlerinizi seyrettikce o yollculugu yeniden yasadim. Tabi biz yolculugumuzu havanin biraz daha soguk ve islak oldugu donemde yaptigimizdan , bazen sorunlar yasadik. Ama herseye ragmen harikaydi sizinkisi gibi . Bir dahaki sefere kesinlikle bende paylasacagim yaptigim gezilerileri . Okumak da keyifli oluyor. Ilk defa seyahate cikacaklara da rehber olur.Hepimize bol pedalli gunler.

• Beğen
Tepkiler: irfancan
@güven şengönül

Balçova termal tesislerinin oradan girişi var uzun bir yokuş çıktıktan sonra manastıra ulaşabilirsiniz :)

• Beğen
Tepkiler: güven şengönül
manastır 1 manastır 2 ikiside güzel ancak narlıdere tarafında arıkent sitelerinin yukarısnda adını bilmediğim bi köy var ordan yukarı doğru dağ tırmanışı yapmak isteyenlere önerebilirim.

• Beğen
Adil DERİCİ izmirin ayrancılar beldesinde oturuyorum.yaş 27.epey bi aradan sonra bugün yeni bir bisiklet aldım kendime ve artık kendimi yollara atabilirim(= hafta sonlarıda dahil haftanın 7 günü ort.60km yol giderdim bikaç yıl öncesine kadar ancak biraz hamlamışım malum.biraz sabır ve zorlamayla kendimi açarım inş tekrar ve kafileye kabul edilir isem seve seve sizlerle pedal çeviririm(=

• Beğen
Tepkiler: Asmirk
vallaha içeriye hayvan görme amaçlı giricekseniz hiç zahmet etmeyin derim.oranın şelale ve su göletlerini yapan bi arkadaşım.her seferinde söler bana.boşuna gitme sendeki kadar çeşit yok diye.ama gidip görmek istedim ve geçen günlerde arkadaşlarımla gittim.gittim ama onca yolu boşuna çekmişim.hayvanlar açısından fuardakine nazaran çok daha iyi olmuş ancak oraya hayvan görücem diye giden hüsrana urayabilir.çünkü hayvan türü kısıtlı ve 3-4 hayvana 2-3 dönüm yer ayırmışlar siz nerde bu hayvanlar diye bakınıyonuz.su kuşları bölümünde 3-5 çeşit ördek 2-3 tür kaz koymuşlar 1er çift bol bol yeşillik nerde bu havanlar diye aranıyon içerde.krizden belediyede etkilenmiş heraldeki 3-4 çift koyamamışlar.kuğuların göletindede bikaç kuğu yanında karışık bikaç tane kırma kaz koymuşlar al sana sasalı.ayrıca içeride dolaşıcak arkadaşlara tavsiyem yanlarında su sebili taşımaları(= çünkü içerideki çeşmelerden akan suyun kokusu ve iğrenç tadı mataralarınıza işliyo resmen.eldeki suda ziyan oluyo.

• Beğen
Tepkiler: Asmirk
@gecekusu333

İster 60 ister 160 ya da daha fazlası hiç önemli değil kafileye kabul edilme diye bir şey yok her gelen kafileden dir Yeni bisikletiniz hayırlı olsun sizi de aramızda görmekten mutluluk duyarız. PErşembe ve Salı turlarıyla kendinizi daha da geliştirebilirsiniz :)
İyi pedallamalar

• Beğen
Merhaba Arkadaşlar Yarın saat 08:00'de Karşıyaka iskeleden vapurla Konak'a hareket. 08:30 'da Konakt'a geleceklerle buluşulup tura başlanacak. Turumuz Urla-Çeşmealtı turu, arkadaşlar isteyenler Çeşmealtı'nın güzel denizinde serinleyebilecekler onun için Lütfen mayolarınızı yanınızda getiriniz. Herkesi bekliyoruz.

• Beğen
Tepkiler: Şerif Çetindağ
@Deniz Ser

teşekkür ederim:) bu yokuşlşar gözümü korkutuyor ama merak ediyorum böyle gizli köşe yerleri yıllardır izmirdeyiz bak haberimiz bile yok

çok memnun olurum arkadaşım.ifadelerim mütevaziliğimdendir bakma sen bana anlamı : BENİDE ARANIZA ALIN demek oluyo (= yalnız ben göstepe ve k.yakaya çok uzağım.birde merak ettiğim toplanıp gecemi sürüyonuz? toplanma saatlerine baktımda 20:00.yani sabah turları var ise ben araçla izmire geliyim ordan bisikletle size katılayım diyorum ama..

2,5 saatlik tırmanıştan sonra yarısı toprak yarısı asvalt sürekli yokuş aşağı ve uçurum kenarı aşağıya 7dk da inişin adrenalini yaşamak istersen ben sana arıkent sitelerinin bulunduğu dağı öneririm.bisikletim ön lastiklerinden gelen ses bile insanı uçup gidicekmiş havasına sokuyo..

Geri