Scudo Sports

İzmir

Ben 6. Sınıfta İzmir Bisiklet Derneği üyesiydim babamla tabi o zamanlar küçüktüm :D 18 Yasından küçüksen izin belgesi gerekiyor sanırım

• Beğen
Tepkiler: N.Erdem TUGRAHAN
Scudo
grupta kimseyi tanımadan gitmiştim ilk perşembe turuma. ama grup o kadar güzel ki hiç gerek yok önceden birilerini tanımaya:) merak etmeyin.

@>>ErDeM<<

ne alakası var allah aşkına. isteyen herkes üye olabilir derneğe.

Bende dernekte kimseyi tanımıyordum Fuarda İzmir BSD standını görünce üye oldum :)

Pardon mesaj sayım yetersiz olduğu için özelden mesaj atamıyorum Üçkuyular ın neresinde oturuyorsunuz ? bende üçkuyulardayım

aslında esentepe:) ama bucada da esentepe olduğundan üçkuyular yazdım ki zaten çocukluğum hep oralarda geçti:)

Bizim burası da esentepe ama adreslerde hep üçkuyular yazıyoruz. Mimkent sitesinde misiniz

merhaba
Ben izmir ödemiş'ten Emre Yılmaz
doğum:26/08/1993 en kısa zamanda değiştirmeye uğraştığım bir ümti bisikletim var
hepinize iyi forumlar

yaz okuluna buyuk ihtimalle kalmiyorum, atala bir mtb`m var,buyuk bir yanlis anlama(kaziklanma kisacasi) sonucu geldi, elden cikartip bir marin ya da giant almayi dusunuyorum,bucadanim..
Canturk Sabaner

• Beğen
Tepkiler: Asmirk
merhaba arkadaşlar, bende Serkan. Bornova'da(artık Bayraklı) oturuyorum. yaklaşık 3 hafta önce bisiklet aldım. şimdilik tur programlarına çok istememe rağmen katılamıyorum. inşallah ilerde katılabilirim. görüşmek dileğiyle...

• Beğen
14 haziran pazar günü,saat 18 civarında,karşıyaka bostanlı sahilyolundaki
bisiklet parkurunda bisikletimle dolaşırken,karşıyaka-emiralem turundan dönen ve karşılaştığımızda"arkadaşım yalnız gezeceğine,arzu edersen bizim grubumuzun yaptığı turlara katılabilirsin"diyerek konu
hakkında önbilgi ve tur programı verip akabinde bu form'a katılmama vesile olan
oradaki tüm arkadaşlara içten teşekkür ederim.
hayatımın büyük kısmı muğla-dalyanda geçiyor.ama karşıyakada olduğum zamanlarda turlarınıza katılmaktan büyük zevk duyacağım.sevgiler

bizde defalarca kapısına kadar gittik ama içeri giremedik çünki bisiklet park alanı çok dengesiz bir yere kurulmuş ve hiç güven verici değil ayrıca yiyecek ve içeceklerde çok yüksek fiyatlara satılıyor gidecek olan bisikletci dostlarım bunu göz ardı etmesinler

• Beğen
Geri