Scudo Sports

İzmir

Selam arkadaşlar;

Ben ATIL Hatayda Askeri hastane ile beton yol arasında oturuyorum , akşam üstleri iş çıkışı sahile inip konak- incir altı yapıyorum genelde , hafta sonlarıda urla yapıyorum.

Hepinize merhaba...

• Beğen
Tepkiler: Asmirk
Scudo
Bence yasal olarak haklısın ama sanki bir bisikletli ve altında gaza basınca giden bir araç karşılaşınca hemde bisikletteki yaş olarak büyük saygı göstermemiz gereken biri ise sanki ona yol vermek gerekir gibi düşündüm yani ben olsam araba ile tüm gördüğüm bisikletlilere ve yaşlılara yol verirdim gibime geliyor ama tabi olayı yaşamadanda yorum yapmak ne kadar doğru ??

Ama sizi kibarca uyardığınız için ve fazla uzatmadığınız için tebrik ederim.

• Beğen
Tepkiler: semra çetindağ
@ATIL SAHIN

Hoş geldin aramıza ATIL kardeşim bende Hatay askeri Hastane nin orada oturuyorum. Şerif Remzinin yanında Perşembe akşamları gel görüşürüz. Kal sağlıcakla

• Beğen
Tepkiler: ATIL SAHIN
Tabiki herkes katılabilir daha detaylı bilgi almak istersen linki burada. Düşüncelerim arasında var ama ne zaman olur bilemiyecem Barancım. Evlilik kapıda valla fazla zaman yok onun için her hafta sonumu bir geziye ayarlıyorum.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
@ATIL SAHIN

İzmir Büyük Şehir Belediyesinin Hemşerim Hattı var oraya bombardıman yaparsak bir işe yarıyabilir. :)

Hoş bulduk :) Bu sıcak hoşgeldin mutlu etti :)

Perşembe akşamı gelicem ama kalabalık arasında kimseyi tanımamak düşüncesi rahatsız ediyor biraz ...

• Beğen
Tepkiler: Asmirk
grup halinde yapılan bu turlar gerçekten çok keyifli görünüyor ama merak ettiğim şey,katılanların formları, kondisyonları,güçleri aynı olmayabilir yani tempoya ayak uyduramayabilir.bunun ayarlamasını nasıl yapıyorsunuz.

@>>ErDeM<<

Arakadaşım seni direk fransa turuna yolluyorum. Masraflar benden?:D

eywallah Ferhat. salı-perşembe turlarına işim dolayısıyla katılamam maalesf, lakin pazartesi günleri müsait oluyorum.. Hatta pazartesi günü özkanlar dan sasalı ya doğru yollandım.. ilk defa gidiyordum.. Forumdan da okumuştum hakikaten Altınyoldan gitmek çok tehlikeli imiş... özellikle Ksk sapağına varmadan önceki son yokuş meğilli sağa viraj.. neyseki sahile varınca bir oh çektim:) çok yazılmıştır eminim ama bende paylaşmak istedim. Aklıma gelmişken Bornovadaki arkadaşlarla pazartesi buluşmaları yapabilirmiyiz acaba:) iyi günler iyi pedallar herkese..

Merak etme bı hafta gıdıyorum bı hafta gıdemıyorum işimden dolayı:(Altınyoldan bı kac sefer gıttıkten sonra alısıyosun yola;)Pazartesi ilk iş gününden dolayı cok kişi gelmeyebılır ama neden olmasın;)

• Beğen
Tepkiler: Serkan Doğan
Geri