Scudo Sports

İzmir

arkadaslar izmirde bu hafta birşeyler yapalım boş boş durmayalım. Önerisi olan varmı?

Scudo
ya ben bisiklet almayı planlıyorum bmx.bisanın bmx var en uygun o gibi geldi.beni bilgilendiriseniz çok sevinirim

1992 yılından beri yaşadığım İstanbul maceram 14/07/2008 de bitecek inşallah.
Daha ev falan bakmadım ama İzmirde nerede nasıl ve kim olursa onunla bisiklete binmekten büyük zevk duyarım. Bu nedenle İzmirdeki organizasyonlar hakkında lütfen beni bilgilendirin.

@simplonmurat

Bende 14/07/2008 den sonra İzmirdeyim artık :)

Arakdaslar yarın biz onder kardeşimle bir narlıdere turu yapcaz. bana bisiklet almaya gidiyoruz Hayırlısıyla. ama narlıdere epey bi uzak bostanlı sahilde bulusup karsıya gecicez. Bize katılmak isteyen varmı Yarın dedigim Perşembe günü sabah erkenden ? Varmı katılmak isteyen? izmirdeki arkadaslardan haber bekliyorum :) freezenstyle@hotmail.com

ben ankaralıyım. deu öğrencisiyim. bucada oturuyorum. ismim Bünyamin KUTLU 23 yaşındayım tanışmak isterim herkesle. sedona borla'm var bitane. son 2 ayda 290 km yol yaptım

ben deu öğrencisiyim. tanışıp turlamak ve bilgi paylaşımı yapmak isterim. ilginizi bekliyorum

arkadaşlar bornovada mustafa abim var tek geçerim:))reklam gibi olacak ama hem yıllardır bu işi yapıyor (para önemli değil:)) hemde resimde gördüğünüz mossoyu kendi elleriyle topladı..tavsiye ederim:))

arkadaşlar merhaba..bende mosso kullanıcısıyım ve çok memnunum:))bucada oturuyorum..turlarda görüşmek üzere

aytaç abiyle tanıştık. ilgisine teşekkür ediyorum.iki olduk. yok mu arttıran?

Merhaba Arkadaşlar,

En sonunda kararımı verdim iyi bir başlangıç bisikleti aldım. Hızımı alamayıp forma da üye oldum.:) Şimdi semtimizde turlucak arkadaşlarımızı tanıyalım istedim.

Ben bahar,

bisikletim Sedona Lady.

Valla giresunluyum karşıyakada olsam turlardık:D:D tek başına cekılmıo yollar:(:(

Selam,

Benim Adım Umut
Mtb Merida kullanıyorum ve Karşıyaka' da oturuyorum.

Hafta sonu aktiviteleri olursa bende katılmak isterim :)

selam hos geldın alsancaktayım ama turlamak ıstedıgınde ksk tarafına gelebılırım ozelden ıletısıme gecersen sevınırım

@Sedona Lady

Mrb. Bahar. Hoşgeldin.
Hayırlı olsun, güle güle kullan yeni bisikletini. Girne caddesinden Nail ben.
Görüşmek üzere.

Geri