Scudo Sports

İzmir

Herkeze yeniden Selamlar,

İlk günkü yapılan yol dan sonra mecburi (ağrılı bölge :) )verilen 1 günlük ara, ve dün aksam kaldığımız yerden devam.

Aksam 20:30 gibi karşıyaka da biraz turladıktan sonra bostanlı iskeleden karşıya geçmeye karar verdim.

İskele'ye yaklaşırken önümde 4 kişilik bir grup belirdi.İskele de vapurun yanaşmasını beklerken bisiklet dostlugu adına sohbete basladık.

Onlar da benim gibi uzun yıllar dan sonra geri dönüş yapanlar dan,vapurumuza binip karşıya geçerken koyu bir sohbette basladı bu arada.

Vapur dan inmeden önce güzergahımızı belirledik Üçkuyular-Özdilek, Özdilek-Alsancak,bu arada 5 kişilik mini bir grubumuz olunca gaza gelip öncü ve artçı bile belirledik:)

Ama şöyle bir hata vardıki öncü ben olmustum ve pek arkamı kontrol etme alıskanlıgı edinmemiştim.Yola cıktıktan 5 dakika sonra öncü grubu kaybetmişti:)

Aslında tercih nedeniyle diyelim buna ; yolu bilen bilir, dış yol çakıl toprak yoldur,içteki yol asfalt olandır (üçkuyular-özdilek arası) ben asfaltı tercih ederken ,grubun kalanı diğer yolu tercih etmiş.

Ama sonuç olarak her birimiz doğru istikamette ilerliyomuşuz :) Sonra ben onları buldum ve yolumuza devam ettik.

Özdilekte bi 15 dakika ara,geri dönüş üçk. iskelede bi 10 dak. mola (gruptaki bayanlar da kondisyon zayıf o yüzden )

Ve üçk. iskele - konak arasına da karataş civarında bi molayla da devam ettik:)
(acelemiz yok sonucta bi grup gezisi)

Bu arada sizlere yazdıgım ilk günkü maceramdaki kötü ağrıdan eser yok hatta bi ara selem o kadar rahattı ki hiç ayakta yol almadım (çook ilginç ,insan zamanla her acıya alışıyo lafı bunun içinde geçerliymiş demekki:) )

Pasaport ve alsancak geçişlerinden sonra (buralarda mola yok artık) alsancak iskelede 00:15 vapurunu bekliyoruz,

Yapılan bu keyifli yolculuktan sonra tek hayalim evime gidip güzel bir duş almak ve huzur içinde uyumak, ama bu hayalim çalan telefonumla tam bir kabusa dönüşüyor.(Karşıyaka da sular kesik ,sabah 10 da geliceği rivayet ediliyor)

Bu haber üzerine Karşıyaka daki süs havuzlarındaki suların ne derece temiz oldugunu gruba tartışma konusu olarak açtım.(ki çıkan sonuca göre orda dusu alıp eve geçeyim:)

Çıkan sonuc ,tuzlu bir şekilde yatıp uyumanın daha sağlıklı olacağı yönündeydi,:)

bi ara grupla ne yesek, ne içsek muhabbetti yaparken kendimizi Kıbrıs Şehitlerin deki İstanbul Kokoreçte bulduk:)

Benim dışımda herkez çeyrekleri götürürken,(aksam yemeginden sonra yeme olayım çok nadirdir,ki gece 12' de asla) bende bu gecenin anısına onları görüntülemeye çalıştım. (net çekimler olmadı ama)

Vapuru kaçırma dan alsancak iskeleye attık tekrar kendimizi,ve dönüş yolculugu basladı.(Vapurda sigara yasagı sebebiyle şekilden şekle giren ben bi ara makinamın yanına çöküp,sırt sırta vererek bu durumu da aştık:) )

Karşıyaka İskele den çarşıdan devam seçeneği çarşıda yapılan kazı çalışmaları nedeniyle ara sokaklardan devam etti,

Güzergahta ilk ev öncünün (bendeniz) oldugundan beni bırakan grubum benden yoksun yollarına devam ettiler.

2.yol tecrübem adına güzel bir geceydi,(ama şunu öğrendim ki gece sürüşleri için acilen ışıklanma olayına geçmem lazım,makina siyah bende öle giyinmiş sayılırım tam ölü nokta oluyor)

Yeni maceralar da görüşmek üzere, Sevgiyle Kalın.

• Beğen
Tepkiler: Petite ve @ R D @
Scudo
arkadaşlar bende bucada oturuyorum ve kaynaklar tarafına gidiyorum.ama bazen inciraltı,göztepe sahilinede indiğim oluyor.bir dahaki gittiğimde urla taraflarına geçmeyi düşünüyorum.bu güzergahı bilen arkadaşlar irtibat kurabilirmi beraber tura çıkmak açısından..msn anerchest@hotmail.com..görüşmek üzere...

bende karşıyaka dayım. onder_tarim@hotmail.com msn adresim bu. Bu derneğin turlarında tempo nasıl? Öss den sonra yeni başladım bisiklete katılmayı istiyorum,nasıl olur?

Urla Zeytinelikoyu taraflari,ve varsa babayigit Uc kuyulardan Karaburun Mordagan :)

slmlar.............

ben izmirde oturuyorum bisiklet hastasıyımdır. epeydir eski olan bisikletimi geçenlerde tamire soktum viteslerini tekerleklerini frenleri falan degistirdim shimano taktırdım. Bisikletçideki en iyisi buydu. Bindim bisiklete Menemenden ksk ye gittim ordan alsancağa gittim. 1 gün konakladıktan sonra foçadaki teyzeme gittim gene bisikletimle. Hiç bir zaman temizligini es geçmem. Ama sorunum var kaskım yok okadar yol kat ediyorum. Birde bisikletimin güvenli bir bisiklet olup olmadıgını ölçmek istiyorum suana kadar iyi ama insan kendi malını hep iyi gorur diye bir laf var. Birde bu kıyafetlerin nerede satıldıgını ogrenmek istiyorum. Yollarda tek dolasmaktan sıkıldım bir grup yada arkadaş arıyorum kendime. İzmirde çiğli tarafında oturuyorum 17 yasındayım. Yardımcı olursanız sevinirim... tşekkurler

@Yokuscu

Selam genç kardeşim,

Bisikletle uzun yol sevdanı takdirle karşılıyorum, ama bir an önce can güvenliğin için ilk başta kaskını daha sonra da bütçene göre güvenlik ekipmanlarını tamamlamanı öneririm. Çiğli de oturduğunu düşünerek ten sana karşıyaka da seda bisikleti önerebilirim.

# 1698 Sokak No. 16 Karşıyaka - İzmir
# Tel. (232) 369 49 79 - 381 40 38

(link)

Bize katılmak istersen hafta içi 20:00 ile 21:00 arası Bostanlı İskele de toplanıp programa göre ya karşıya geçiyoruz yada karşıyaka çevresinde oluyoruz.

Kazasız sürüşler dilerim.

çok teşekkur ederim ilginiz için ben bi akşam size katılmak istiyorum büyük bir memnuniyetle

Merhaba, hoşgeldin.

bugsy arkadaşımızın belirttiği gibi, bisikletinin özellikleri, güvenlik, v.b konularda Seda Bisiklet size yardımcı olacaktır. Bostanlıdaki Sundu Bisiklet ve Ata Bisiklet firmalarını belirtmekte fayda var.
Bisiklet seçimi, güvenlik, teknik bilgiler v.s gibi her türlü konuda forumu inceleyebilirsin. Çok detaylı bilgiler var.

Gezi-tur konusunda, www.izmirbisiklet.org faydalı olacaktır. Ayrıca bizlerde buradan sana yardımcı olmaya çalışırız.
Görüşmek üzere hoşçakal.:)

• Beğen
Tepkiler: Yokuscu
tskr ederim ama bisikletimi gostermek istiyorum sizlere okadar prof değil ama idare ediyorum 1999 model bakımını ihmal etmiyorum ama kadrosu cok zayıf

• Beğen
Tepkiler: Nail USANMAZ
Ewt Timur digital adlı üyemizin söylemiş olduğu gibi ferhun abimiz çok iyidir bisiklette numberone ben Yeşilyurtun üstünde koop.evlerinde oturuyorum paso ona gidiyorum yaklaşık 15 km filan war evimden orası :D

ben Serkan Egekent 2 de oturuyorum Ama prof bi bisikletim yok elimde olanı geliştirmeye calısıyorum son 1 ayda 100 km yaptım bu bisikletle ama zor oluyor ya:S

ee ne oldu bu olay boyadınız mı ses seda yok üzerinden uzun bir süre geçmiş ama

Geri