Scudo Sports

İzmir

ova 7/24 esiyor siz rahat olun melekle kopar gelirim ben herzaman yaptıgım şey ;)

• Beğen
Tepkiler: bugsy
Scudo
@bugsy

beni de 2 tekere alıştırdın ya korkulur senden :) karagöl 'ün öcünü aldım,anlattırma bana burda şimdi :box2:

@aybarssurucu

Çıkaran deli biz napalım :) , bizde uyduk işte ama murat 'ın (bugsy) dediği gibi iniş harikaydı

@Sedona Lady

Arkadaşlar bunlar tatlı delilikler ama dikkatli olmakta fayda var.

Sezon bitimi bir hafta sonu bütün dağ bisikletçilerini toplayıp Karagöl'e çıkalım.

Biz eskiden her Pazar en kötü havada bile en az 3 kişi çıkardık.

Nereye kadar gittiniz?

• Beğen
Tepkiler: bugsy
dün karsıyakadan menemene giderken basıma cok kotu birşey geldi cok korktum o korkuyla yanlıs birşeyler yapabilirim diye 50 metre otede durdum. Ben sağ şeritten gidiyordum onumde bir kamyon durmus bende durdum kamyon vardı onumde ota duruyordu arkamda arabalar durmustu cok sıkısıktı trafik kamyon birden geri geri gelmeye basladı ne yapacagımı sasırdım . arkama baktım geçiş yok yanımdada geçiş yoktu en sonunde pedalladım kafamı eğdim bisikleti yan bir şekilte kamyon kasasının arka altından gecirdim kafam kasaya carptı. Allahtan kask vardı kafamda . sonra kamyon birden fren yaptı ben korkuyla ilerlemeyi dusundum durmadım hiç 50 metre ilerdeki benzinlikte durdum cidden cok kotuydu :(

@Yokuscu

Sen bu gidişle fazla yaşamazsın; şaka değil ama gerçek bu...

Trafiğin şakası yoktur,paniği kontrol edemiyorsan trafiğe çıkma.

• Beğen
Tepkiler: DarkWar
içimi cok actın Allah Razı olsun. Kontrol edemeseydm kendimi dun orda kamyonun altnda kalrdm rahat olun ;)

@Yokuscu

İç açmaktansa zihin açmayı tercih ederim. Her ne kadar kızsan da bu mesaja ; kusura bakma, bize zihni açık ve sağ arkadaşlar gerek.

Sapı sapır yollardan bisikletçi ve motorcu toplanmasından bıktım artık.

@aybarssurucu

sizin eskiden gittiginiz arkadaşlardan biri seni karagölde görmek istemiyo pompalıyla vurcakmış

Bn De Katilmak İsterİm ArkadaŞlar Ama YaŞim Aranizda Sorun Olurmu Bİlmİorum Yanİ 14-15 YaŞlarindayim Da :(

Geri