Scudo Sports

İzmir

Scudo
gectiğimiz hafta sonu ahmetbeyli yerine ürkmez e gittik kadir ve sedat arkadaşlarımla bu hafta yol yapmak isteyen olursa haber etsin

ben gelirim
rampasız biyerlere gitsek daha iyi olur istersen sabah erken çıkalım menemende kahvaltıya gidelim ben sasalıdan menemene kadar ana yola çıkmadan gigilecek yolu biliyorum

Değerli arkadaşlar,
Konuyla tam alakalı olmayabilir ancak,
Sasalı güzergahına gitmek niyetim var, ancak Bornova'dan o hatta en güvenli çıkış nasıl yapılır?Altınyol güvenli olur mu?

@Bülent Günerli

altınyolun hiç güvenli olmadığını düşünüyorum çok saygısız sürücüler var

@BÜLENT GÜNERLİ

Bu yolu hangi saatte kullanacağınız çok önemli. Karanlık'ta bu yolu almak bence doğru değil. Güniçinde ise görünür, renkli bir t-shirt ile sağa dayalı ve kontollü gidersen hiçbir sorun yaşamazsın. Bu yolun dönüşünde ise Bayraklı'daki bisiklet yolunu kullanarak Bornova'ya dönebilirsin.

@caki

Dünyanın neresine giderseniz gidin çok saygısız sürücüler olacaktır. Siz maksimum dikkatli olup önlemlerinizi alırsanız riski minimum seviye çekip yolunuza devam edersiniz.

@Orkun Tulu

Var. Feribot :)

@Agamemnon

Öneri için teşekkürler...
Altınyol'un dönüşündeki Bayraklı'daki bisiklet yolu nerededir?Ayrıca sözkonusu olan bu yol, gidiş içinde kullanılabiliyor mu?
Saygılarımla.

@orkun tulu

bilinen yoldan ahmetbeyliye gidelim yada senin bildiğin farklı bir yol varsa ordan gidelim hic fark etmez :)

bende bugün gittiniz zannediyordum dün hiç internete giremedim
napıcaz maksat bisiklete binmek mi deniza gitmekmi
bana kalırsa sabah erken çıkalım gümüldüre ordan seferihisar güzelbahçe bir daire çizip gelelim

@orkun tulu

keşke dediğin kadar kolay olsa daire cizmek bu mevsim şartlarında baya bi yıpratır bizi bu yol
yine sabah fikir değiştirebiliriz nerde kacta buluşalım

herkese selam
ben aliağa'dan oguzhan
bu spora yeni merak sardım ve inanılmaz seviyorum.
butarafa yolu düşen arkadaşları beklerim

Geri