Scudo Sports

İzmir

Scudo
Merhaba arkadaşlar ...
Ben daha önce bahsettiğim mevzulardan ötürü Ahmetbeyli'ye gelemeyecem.
Size ii yolculuklar...
İyi eğlenceler...

Merhaba arkadaşlar ismim Mesut, 1973 yılının sıcak bir ağustos akşamı İzmir Konak Doğum Hastanesinde dünyaya, daha doğrusu İzmir'e geldim ve bir kaç küçük ara dışında halen İzmir'deyim ve İzmir'liyim, bütün İzmir'li bisiklet sevenleri selamlarım....

Merhaba, ben de İzmir Şirinyer'de ikamet ediyorum, sizlerle tanışmak, fırsat buldukça aktivitilerinize katılmak istiyorum...

@mrmess

Her salı ve cuma 18:50 de çevikbirde toplanıp belenbaşı yada kaynaklar yapıyrz.Bu salı da (20.07.2010 ) muhtemelen toplanırız.Bu sayfadan haberleşiyoruz.Buyurun sizi de bekleriz....

merhaba arkadaşlar bende izmirliyim aranıza yeni katıldım bundan sonra organizasyonlara katılıcam inş...bütün izmirlilere selamlarrr

Cumartesi gecesi serinde bisiklete binmek istedim 9:30 civarı evden çıktım genelde gece sürdüğüm için ön ve arka ışıklandırmalarım tamdır Özkanlar'dan Manavkuyu'ya kadar indim ordan Bulvar'dan Bornova Merkeze kadar çıktım . Forumbornovaya uğradım bir soda aldım biraz dinlendim tekrar eve doğru yola çıktım ne olduysa o zaman oldu Hastanenin içinden geçtim ordan Özkanlar'a giderken bir İNSAN arka tekerlekten çarptı kendimi aniden kaldırımda yerde buldum Allah'tan kask var kafamı sağ omzumu ve sağ kolumu kötü çarptım.Sonra baktım çarpan kaçtı beyaz bir araba (doblo,combo,kangoo tipi bişi) sonrası Ege Ün. acil servis ve sağ kolda 2 kırık .Çarpıp kaçan İNSAN'a ve bu İNSAN'ı yetiştiren, eğiten, büyüten, ehliyeti veren herkese saygılarımı sunarım.

(link)

Aman Allah ım çok geçmiş olsun abi. Etrafta mobese vb güvenlik kamerası tarzı şeyler varsa mutlaka tespit eder polis. En kısa zamanda iyileşirsiniz umarım. İzmir şehir içi trafiği gerçekten riskli özellikle geceleri.

• Beğen
Tepkiler: Korhan Nas
Geçmiş olsun, Allah şifa versin.
Bu İzmir trafiği beni korkutmaya başladı...

geçmiş olsun abi şu trafikten fazla kenara çekmiş içinde insan oturan arabalardan çoook korkuyorum birisi kapıyı bigün arkasına bakmadan açacak diye sonra ben tabi en sağdan giden araç olarak küt diye çarpıp uçucam çok yapıyorlar bunu sanki biz 5 km hızla gidiyoruz nasıl olsa durur bu bisiklet değilmi diyorlar

@Korhan Nas

:eek: Korhan bey çok geçmiş olsun..

Ben de dün gece saat 03:30 itibariyle İzmir'e hiç istemediğim bir şekilde gelmiş bulunuyorum.. İstanbul'dan başlayan İzmir maceramızı Susurlukta hiç ama hiç istemeden elimizde olmayan kötü koşullar nedeniyle yarıda bırakmak zorunda kaldık..

İzmir'e gelir gelmez böyle bir kaza yaşadığınızı öğrenmek bende şok etkisi yarattı..

Hastanede mi yoksa evinizde misiniz bilmiyorum ama ziyaret edip geçmiş olsun demek isterim.. Eğer gerek yok derseniz de Allahtan acil şifalar diliyorum..

Umarım bir an önce iyileşirsiniz..

Sizlerle pedallamak ve İzmir'i keşfetmek için sabırsızlanıyorum..

@orkun tulu

Evet bu akşam ( 20/07/2010 ) kaynaklara gider çay içer döneriz...
Toplanma yeri 18:50 Çevikbir meydanı...
Herkesi bekleriz...

Geri