Scudo Sports

İzmir

Scudo
ben 18.45 gibi çıktım tura ama yalnızdım :) tınaztepeyi geçtikten sonra hava şartlarından dolayı dewm edemedim :) turu kısa mesafede tamamlasamda ewe döndüğümde kuru yerim yoktu ama şikayetçi değilim zevkliydi:) bigün yağmurlu havada grupça gidelim..

@Hilmi paksoy

Hilmi Bey, biz de Karşıyakalı bisikletçiler olarak her salı ve perşembe akşamı saat 20.00 da Karşıyaka İskele önünde buluşuyoruz. Cumartesi ve pazar günleri de sabahtan turlarımız var. Ege Pedal gurubumuzun iletişim sayfalarından tur güzergahlarını ve saatlerini öğrenebilirsiniz.

@Lütfü Topal

Kendim adına seni yalnız bıraktığım için üzgünüm.Ama gelemeyeceğimi belirtmiştim.Neyse bir daha ki sefere telafi ederiz.

Ben kordonda dolaşan bir grup görüyorum sürekli ama hiç biriyle konuşmaya fırsatım olmadı şuana kadar bende bisiklet almayı düşünüyorum haziran gibi yol bisikletimi alsam mtbmi aslında tandem almak istiyorum ama yer sorunum var

ben geçenlerde bayağı oldu tabi gaziemirde 15-20 kişilik grup görmüştümm gözlerimi alamadımmm onlardan :]

merhaba uzun bir aradan sonra siteye girmiş bulunuyorum ben izmir bornovadan erman herkese iyi forumlar izmir etkinliklerinde buluşmak üzere

takım olarak bende yok diye biliyorum ama eğer gezi grubu olarak bakıyorsanız ege pedal grubu, bisiklet derneği gibi gruplar mevcut. google da isim olarak aratırsanız bulabilirsiniz

• Beğen
Tepkiler: Gülgün
26 jant geniş lastikten 28 jant ince lastiğe geçiş yapalı 1 ay olmadı. Şehrin malum yol şartlarından ötürü rahatszlık verici geldi ilk başlarda ama bidiğim ilk günden beri 28 janttan beklediğim tatmini alıyorum. Buna kısa bir süre sonra ince lastiğe alışma artısını da eklerseniz bence güzelbahçe ve çevresinde yolda binmek için yol bisikletini tercih etmelisiniz. Bunu İzmir'in olumsuz yol şartlarını (mazgal, tırtıklanmış ya da bozuk asfalt, yol çalışmaları) bilerek söylüyorum çünkü bence verdiği keyif ve tasarruf ettirdiği enerjiye değecek bir muhasebe söz konusu.

Eğer sizin için jant boyu ve ince lastik bişey ifade etmiyorsa, düz yolda yavaş gitsemde bozuk mekanlarda da konforum bozulmasın diyorsanız yukarıda yazdıklarımı hiç okumamış varsayın kendinizi :)

Belirtmeyi unutmuşum. Kullandığım bisiklet yol bisikletinden farklı olarak "fixed gear" tabir edilen tek vitesli bir bisiklettir. Kısacası yol bisikleti kulanıcısı değilim ama sorduğunuz soru açısından cevap vermekte kendimce bir sakınca görmedim.

perşembe akşamları turlar oluyodu hala da var diye biliyorumm...

@tolg...
Uzun bir aradan sonra (1999-2010) geçen perşembe gecesi grup halinde bisiklet turuna katıldım. Göztepe vapur iskelesinden Bornova Büyükparka gidildi, gidiş dönüş 40km civarı tuttu. Her perşembe akşamı oluyormuş bu turlar, farklı yerlere gidiliyor.

İzmirde belki Türkiye'nin başka hiç bir ilinde olmayacak kadar çok sayıda, bisiklet sporu gönüllüsü birçok arkadaş var.Fakat İzmir'de bu spor alınında Örneğin bisiklet federasyonunun düzenlediği Türkiye Şampiyonasında ya da diğer kupalarda ya da uluslararası müsabakalarda ilimizi temsil eden bir kulüp ve sporcu malesef yok.Örneğin Konya'da var Kocaelide var, Sivasta var Bursa'da var, Antalyada var ama çok yazıkki İzmirde yok.İzmirde sadece bir kişi var ama o da İzmir adına yarışmamaktadır.

• Beğen
Tepkiler: Asmirk
Merhaba arkadaşlar.
25 Mayıs Salı saat 18.00'de Tınaztepe kampüsü karşısı Acem Market önünde toplanıyoruz.

Şu bir türlü çıkamadığımız Belenbaşı-Kaynaklar arazi yoluna girip eğer vaktimiz yeterse oradan da Gürlek kaynağına çıkacağız.

Yollar oldukça bozuk ve eğlenceli...Herkesi bekliyoruz...

@yaminkutlu

Arkadaşlar..
Ben 18:00 gibi işten çıkıyorum.15- 20 dak. bekleyebilirseniz size katılabilirim.

merhaba ben murat eşrefpaşada oturuyorum whistle miwok 1052d kullanıcam bi kaç güne her türlü tur teklifine warım

Geri