Scudo Sports

İzmir

manastıra gitmedim.
Funq ın söylediği yerlere bu haftasonu gitmeyi planlıyoryum.ama nasıl gidebilirim biraz bilgi verebilir misin acaba :)

Scudo
manastır balçovada princess termal otel bahçesinden giriş yaptığımız bir dağ yolu. radar ve manastır hedefli geziler çok yapılıyor, ilgili konular forumda var hatta bakabilirsin oralara :)

sasalı'ya bostanlı iskele yanından başlayan 16 km'lik bisiklet yoluyla gidiyorsun, yol boyu sahil şeridi.

urla'yı tarif etmeme gerek yok sanırım. urla'yı geçince özbek girişi var, özbek yolundan girip özbek'ten urla'ya geri dönen bir dağ yolu var dağı manzarası pek bol. buraya bakabilirsin: https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=33038

Evet Manastıra git derim,daha da tırmanabilirim dersen yoldan devam et. 18 km toprak yoldan tırmanıyorsun.Arkada dağların arasında ovacık tarzı yerler var.Nisan'ın başında bile İzmir'de ayak bileğinin üstünde kar görebileceğin tek yer diyebilirim.

• Beğen
Tepkiler: ilkerturker
Tırmanmadan, uzun yol yapmadan günbatımı çekilebilecek yerler;
Kordon, Sahil Bulvarı'nın Göztepe mevkii ve İnciraltı Gençlik Parkıdır (ben cam kırıklarından dolayı ayyaş parkı diyorum)

Tırmanmayı severseniz, Radar Tepesi (Güzelbahçe'den tırmanılıyor)
Çatalkaya tepesi ( Narlıdere şehitlik sağınızdayken sola dönün, tırmanın)
Manastır tepesi ( Balçova Termal otelden girip Prenses otelin arka tarafından araziden devam edin)

Ben de çekim yapmaya kaldığım yerden devam edeceğim.Eskiden açtığım haftanın fotoğrafı konusuna fotolarınızı koyup paylaşabilirsiniz.Mümkün mertebe içinde bisiklet öğeleri de olursa daha güzel olur.

• Beğen
Tepkiler: ilkerturker
önemli olan bisiklet değil senin ayaklarının gücü ben ne trek bisiklet binenler gördüm ama kağnı arabası hızında gidiyorlar

ama oraya çıkınca bisiklet gidebilir yani orada hırsız çok normal araba ile çıkmayı göze alamıyor ınsan bisikletle nasıl çıkılsın

Şimdiye kadar zaten oruç tutmak isteyen içinde o hevesi olan tutmuştur !

Şimdiye kadar oruç tutup ne kazandıysa bırde düşünsün bu tura gidince ne kazanacak :) O zaman fikri değişir ve tura gelır ;)

Ramazan olabılır ama turun oldugu gunde sızın bayramınız olmalı bence ;)

Sevgıler...

Walla bize hergün bayram, e bayramda da oruç tutulmaz ki, mekruhtur :)

Şaka bi yana herkes özgürdür, isteyen tutar istemeyen tutmaz, isteyen tura katılır istemeyen katılmaz. Herkesin keyfi bilir. Herkes kendinden sorumlu. O yüzden herkes kendi işine bakmalı bence ;)

kadifekale manzarası benim de çok ilgimi çekiyor ama söylediğiniz doğru oraya gidersem ne bisiklet kalır ne de makinam :D
daha az risk unsuru içeren bir yer olması daha iyi olur...

manastır tepesi.fotoğraflara da bakıyorum şimdi.ilk tercihim orası olacak sanırım Cumartesi günü oralarda tek başına gezen hussarlı birini görürseniz işte o benim :)
Teşekkürler

Peki antik tarihi yada terkedilmiş mekanlar var mıdır bildiğiniz gene bisikletle gidebileceğim ?

sabah 6 da karşıyakadan pedala basmış oluyorum. bornovadan gelmek pek mantıklı olmayabilir. fakat yine de sen bilirsin. saat 730 da iskelenin önünde olacak şekilde sürüyorum. yaklaşık 40 km. ısındıktan sonra tempo 28- 30 arasında değişiyor artık. fakat ısınana kadar takribi 25 ortalamam. ara sıra bu taraftan arkadaşlar geliyor. aybars, turgay, tolga, ahmet. hepsi bir arada hiç olmadı ama. dediğim gibi; sasalı yolundayım, herkesi beklerim

@daniska

İşte yüksek performans göstermemden dolayı gelebildim ve mucize bir şekilde de yetiştim:D

Biz Claros'a gitmiştik.Büyük bir yer değil ama mandalin bahçelerinin arasında güzel bir antik şehir.Ahmetbeyli'yi geçince sol tarafta,google earth'den bakabilirsiniz.

@Ercüment Özyurt

güzel diyorsun da, arkada bırakmak bisikletçiye yakışmaz, tur sekteye uğrarsa nasıl olacak? :)

• Beğen
Tepkiler: Asmirk
Geri