Scudo Sports

İzmir

Teşekkür ederim;) Evet,bisiklet forumun gerçekten de Türkiyedeki en öne çıkan pedal sever sitesi olduğunu anladım.2 haftadır arasıra dalıyorum içeriklere,bilgiler,yardımlar,toplanmalar gerçekten de güzel:)Tek sorun az kişinin size hoş geldin demesi :D
Aslında Trek hakkında endişeliyim gerçekten.Çünkü hem ender çıkıyorum bisikletle dışarı (benim 4 yılda çıkmam sizin 1 ayda çıkmanızdan azdır belki de),hem de seneye evimde olmayacağım için (öğrenci değişim programı) hiç kullanamayacağım..İşte o yüzden kullanayım mı,yoksa direkt satayım mı emin değilim.
Neyse,çok teşekkür ederim size tekrar

Scudo
Selam Seydiköylü dedeler.Ben Gültepedeyim ama haftasonu Ahmetbeyli Urla gibi güzergahlara gitmeyi düşünürseniz size seve seve katılırım.Geçtiğimiz cumartesi Urla demirciye gittik.Eğlenceli ve yorucuydu.Hepinize iyi pedallamalar.

TAyfun bey facebook grubumuzu eklerseniz daha kolay haberleşiriz.GAziemir Bisiklet grubu.

(link)

Arkadaşım bende görece göçmen konutlarındayım. sana yakınım. ama ramazan dolayısıyla bisikleti yalnızca işten eve evden işe kullanıyorum. ramazan sonrası hafta sonu turlarda bende varım...

İsmail bey Facebook grubumuzu eklerseniz daha kolay haberleşiriz.GAziemir Bisiklet grubu.

(link)

evimde internet yok onun için facebooka giremiyorum forumada iş yerindeki bilgisayardan giriyorum burada facebook kapalı. mecburen bir süre buradan takip etmek zorundayım forumu.

Ramazandan sonra Urla,Seferihisar,Çeşmealtı gibi turlarınız olursa bende katılmak isterim Limanreis/Narlıdere de oturuyorum.

Cat ekibine katılıp Seyirtepe gezisine gelmek isteyen Gaziemirli arkadaşlar;

12.08.2011 Cuma günü 18:45 de Tansaşın önünde buluşup hep birlikte Alsancak İskeleye gidip Cat ekibine katılacağız.Daha sonra cat ekibi tarafından planlanan şekilde 20:10 vapuruyla karşıya geçip Karşıyakalı bisikletçi arkalaşların öncülüğünde Seyirtepeye gideceğiz.

korhan haftaya izmire geleceğim.1 ay kalacağım iş için.turlarına katılıcam izmirde.her yolu düşünerek içlerinden seçeceğim iki bisikletimi de alıp geliyorum.bekle beni izmir...

Tam tatil dönüşü turlara katılmayı hayal ederken bisikletimin disk frenlerini bozdum.Tercihen Bayraklı veya Bornova da olmazsa onlara yakın bölgelerde bildiğiniz güvendiğiniz bisikletçi var mı?Nereye konu açacağımı bilemedim en iyi yardımı burdan alabileceğimi düşündüğüm için burdan soruyorum.Şimdiden teşekkürler.

sayın fatih arkadaşım yazını okudum yazdım ve gönderdim ilgine teşekkürler daha güzel bir izmir için elele.

Hala çözüm bulmayan bu sorun için ben de bir mail attım konuyu açan kişiye yürekten ve sonsuz teşekkürler

Merhaba ,
malum bayram tatilinde hem formdan düşmemek , hem de İstanbul ve çevresi dışında bisiklete binebilmek için Göcek'e yol bisikletimi götürmeyi düşünüyorum. ancak asfalt kalitesi ve yol durumu nasıldır?
sabah 05:00 de çıkıp şöyle toplamda 80-100 km'lik gidip gelebileceğimiz 2-3 rota var olabilir mi?
ama öncelikle asfalt kalitesi yol bisikleti için uygun mu?

bilgi verebilirseniz sevinirim...

tşk.
Hüseyin

arkadaşlar selam bende güzelyalıdan engin. 24 yaşındayım whistle 1164d kullanıyorum. sizlerle tanışıp kısa uzun turlar düzenlemek isterim. kıyı şeridi boyunca bir çok bisikletli arkadaş görüyorum tek başına seyreden yolda. durdurup da hangi turlara katılıyorsun nerden geli nereye gidiyorsun diye sormak tuhaf kaçıyor.

düzenleme: bu arada yaşlarınızı açıklarsanız ve ne tür bisikletler kullandığınızı harika olur.

• Beğen
Tepkiler: enginbey35
müsait olursam ben de katılmayı isterim
sahil şeridinde şu tek başına gezen arkadaşlarla tanışmak lazım artık
enginy_87@hotmail.com
((link))

izmir bisiklet klübü facebook sayfasına üye olunuz arkadaşlar
(link)
buradan sizlerle turlar kısa geziler hakkında toplu olarak iletişime geçebiliriz

Ben de sizleri görüyorum sürekli ancak sabahın erken saatlerinde sürüyorsunuz sanırım ve ben koşuyor oluyorum :) Haftada 3 gün sabah 7:30- 9:00 arası oralardayım.

Geri