Arkadaşlar, aylardır aklımda olan ve yazacağım yazıyı bu sabah yazıp B.Şehir Bld. Başkanı Aziz Kocaoğlu'na gönderdim.
Sizden ricam, eğer İzmir'de kaliteli yollarda bisiklete binmeyi istiyorsanız ister bu yazıyı aynen kopyalayıp kendi isim ve mail adresinizle, isterseniz kendiniz buna paralel bir üslup ve konu çerçevesinde mail yazıp, aynı adrese göndermeniz.Tabi kendi cümleleriniz olursa daha etkili olur.Zaten alttaki metinde kişisel bilgilerim de geçiyor.Bu yüzden yeniden derlemeniz daha iyi olacaktır.
Tek kişinin sözü geçmez ama birlikten kuvvet doğar diyerek desteğinizi bekliyorum;
"İyi günler başkanım,
Her yönüyle iyi yönettiğiniz şehirde yaşamaktan mutluluk duyuyoruz.Sadece bir konu dışında.Her fırsatta Türkiye'nin en modern, medeni şehri olarak gururlandığımız İzmir'imizde bırakın beldeleri, kazaları, kasabaları, şehir merkezi ve hiçbir büyük ilçede bile asfaltın kalitesi modern şehrimize bu kadar tezat olamazdı.Ne Alman üretimi, kalitesi dünyaca tescillenmiş otomobilimi kullanırken, ne toplu taşıma araçları olan otobüslere bindiğimde, ne de profesyonel düzeyde yaptığım spor olan bisikletimi kullanırken hiçbirinde de asfalt kalitesi olarak işte bu bizim hakettiğimiz diyemiyorum.
Sadece ben değil, çevremde konuştuğum bütün insanlar bu konudan memnun değiller.Ayrıca bu sadece his olarak değil, araçlara, otobüslerin yürüyem aksamlarına zarar vermek suretiyle ülke bütçesine de zarar anlamına geliyor. Kazalar, bu asfaltın bozukluğu yüzünden de gerçekleşiyor.Sorumluluk sahanız dahilinde, en kısa zamanda geleceği de düşünerek yüksek kaliteli, 6 ay sonra yama gerektirmeyecek, çukursuz, modern ve bisiklet sporcularını düşünerek üretilmiş mazgallara sahip asfalt yollarını yaptırmanızı sizden istiyoruz.
Hizmetlerinizin en önüne bu konuyu da ekleyeceğinizi biliyorum.
İlgi ve alakanıza teşekkürler.İyi çalışmalar."
Fatih Buzğan
Göndereceğiniz adresi de aramak zorunda kalmayın, size adresi de veriyorum;
(link)
Mail gönderenler bu konuya mesaj göndererek bilgi verirlerse sevinirim.
Herkese kaliteli asfaltta binme zevki diliyorum.