Scudo Sports

İzmir

Merhaba Murat Can ben Hatay nokta durağında oturuyorum.Size komik gelecek lakin henüz bir bisikletim yok lakin ilk fırsatta alacağım 10 yıl önceki anılarım ve bisiklete olan sevgim tekrar su yüzüne çıkınca heleki bisiklet hastalığı ülkemizde bu kadar yaygınlaşınca dayanamadım hemen saldırdım forumlara. Daha çok yeniyim ve bunun heyecanı okadar güzelki dilerim siz izmirlilerle ilerde eğlenceli turlara çıkarız hepinize saygılarımı iletirim sürç-ü lisan ettiysem affola

Scudo
herkese merhaba adım oğuzhan karataş samsunluyum, uzun zamandır forumu takip ediyordum ve sonunda kayıt olma fırsatım oldu. İzmirde yaşıyorum ege üniversitesi su ürünleri mühendisliği 1. sınıf öğrencisiyim. eski model bir yarış bisikletim var şuanda :) ve bisikletimi toplama aşamasındayım bu konuda sizlerinde yardımlarınızı ve tavsiyelerinizi bekliyorum. görüşmek üzere sağlıcakla kalın....

@sercan_pa
merhaba bisikletimi güzel bir şekilde toplayıp sizlerin aranıza katılmayı inanın çok isterim. Buarada bisikletimi toplamam da yardımlarınızıda eksik etmezseniz sevinirim.:D

Geçenlerde babaanneme ilk ne zaman bisiklet gördün diye sordum. İşte anlattığı;

"Biz İbrahimağa Köyü'ndeykene (Manisa'da) Kula'dan biri gelmiş. Köyde curcuna çıktı. Herkes şeytan gelmiş, şeytan gelmiş diye adamın yanına gitmişler. Biz tabi genç kızlar gittik hemen meraklı meraklı. Sonra velespiti gördük. Acaba konuşur mu diye hemen kaçıverdik yanından. Zaten o adamda bunlardan satıyormuş. Göstermeye gelmiş."

slm ben ali güneş ksk de tersanedeyim. full mtb carbon lx im var. görüşmek üzere

• Beğen
Tepkiler: Asmirk
ben varım : D

ödemişe yakın yerlerdeki arkadaşlarımızı da bekleriz...

0554 283 88 21 numaradan ve sweet--93@hotmail.com dan bize ulaşabilirsiniz. Ağustos ortası gibi haftalık turlara geçmeyi düşünüyoruz...

Bn İzmir/Bornovadan 18 yıllık Melih Bisiklet Dünyasına daha yeni Adım attım yaklaşık 1 ay oldu WhisTle Dağ BisiKleti KullanıoRm.. Eğer Bana yakın olan arkadaşlar Varsa Birlikte TakılaBiLirzz... sasar-92.hur@hotmail.com Burdan bana ulaşabilirSinz ArkadaŞlar ... ;))

• Beğen
Tepkiler: Ferhat Şener
Değerli arkadaşlarımız ağustos ayında genel anlamda alınan istekler ve ricalar sonucunda ağustos ayında yapacağımızı belirttiğimiz turlarımızı iptal edip ; onun yerine denize girebileceğimiz yerlere turlar düzenledik. Buna bağlı olarak arkadaşlarımızla yaptığımız görüşmeler sonucunda bu ayki tur programı aşağıdaki gibi oluşmuştur :

Tarih : 2 ağustos 2009
Toplanma yeri : Konak iskelesi
Toplanma saati : 08:30
Güzergah : Konak - güzelbahçe - urla iskele - çeşmealtı TDDY kampı

Tarih : 9 ağustos 2009
Toplanma yeri : Karşıyaka iskelesi
Güzergah : Karşıyaka - kaklıç - seyrek - maltepe köyü - gerenköy - yeni foça - çakmaklı

Tarih : 16 ağustos 2009
Güzergah : Karşıyaka - menemen - foça yolu - aliağa

Tarih : 23 ağustos 2009
Toplanma yeri : Konak iskelesi
Güzergah : Konak - güzelbahçe - urla - urla sanayi - demirci

Tarih : 30 ağustos 2009
Güzergah : Karşıyaka - kaklıç - seyrek - maltepe köyü - gerenköy - eski foça

NOT: Bazı turlarımızı cumartesi turumuzla birleştirerek bir gece kalmalı şekilde yapacağız. Bununla ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Bu turların hangileri olacağı bir hafta önceden bildirilecektir.

EGE PEDAL

@Melih35

Mrb sana en yakın ben varım 1-2 kişi daha var tanıdıgım ama malum iş yuzunden pek denk gelemıyorus yarın aksam KSK'de akşam 20'de turumuz var istersen gelebılırsın? bırlıkte gıdebılırıs....

Geri