Scudo Sports

İzmir

Scudo
izmir - bornova whistle miwok 614 istanbul da okuyorum yazları ordayım duyurulur

Ankarada da böyle faaliyet sürdürebilecek olan arkadaşlar olduğunu umuyorum. Neden olmasın:)

• Beğen
Tepkiler: Bulunmaz
Selamlar
İsmim Cavid Mehmetoglu
Bisikletim Peugeot 12 Yildir Bisiklet kosturuyorum:D
Bornovada Oturuyorum
İzmiri Coook seviyorum

• Beğen
Tepkiler: Asmirk
Güzel gezi olmuş ama anlamadığım bisiklet yolunu yapanlar park ve güvenlik sorunu için ne düşünmüşler?Buraya bisikletle gelmeyin mi demek istiyorlar,yoksa proje eksikliğimi?

• Beğen
Hoşgeldin.

Ben bir bildirimde bulunacağım. Ben bisikletimle şuana kadar yalnızca İnciraltı-Konak arası sürüş yapabildim. Ve tabii şehiriçinde. Düzenli bir toplanma zamanı ve günü varsa öğrenmek istiyorum. İlgili arkadaşlardan yanıt bekliyorum.

perşembe gurubu her hafta perşembe geceleri saat 20.00 de güzelyalı vapur iskelesinde buluşup çeşitli yerlere gezen çok eğlenceli bir grup var

• Beğen
@serhan erdoğrucular

Evet Perşembe günü turları çok güzel oluyor katılmanızı tavsiye ederim.

@İrfan Can

Yaşanan park sorunun ardından İzmir büyükşehir Belediyesinin internet üzerinden kurmuş olduğu Hemşerim hattına durumu izah ettim ve benim gibi bir çok arkadaşta aynı şeyi yaptı sanıyorum. Yaptığımız başvurular sonuç verdi gibi.
Aşağıdaki linkte İrfan Abi (büyüğüm olduğunuz için İrfan abi diyorum :) )

https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=39378&page=5

İlk haftası pazar günü gittiğimizde görüntüdeki gibi herhangi bir araç park etmemişti. Tabiki bu sorunun başlıca nedeni yetersiz park alanının olmaması, maalesef bunu düşünememişler gibi, güvenlik için ise bisiklet ile gidince içeri bisiklet ile sizi almıyorlar, biskletinizi uzak bir noktaya bağlamanızı istiyorlar.Sizinde bildiğiniz gibi bisikletlerimizi uzak bir noktaya öyle başı boş bir şekilde bağlamamıza gönlümüz el verir mi acaba ;) ? bu da bisikletlerimiz acısından güvenlik sorunu teşkil ediyor. En azından güvenlik açısından girişte güvenliklerin yoğun olduğu noktada bisikletlerimizi uygun bir şekilde koyabileceğimiz bir sistem yapabilirler. 19'undan itibaren gitmedim ama önümüzdeki günlerde daha uzak olan fakat Sasalı'nın da düzergah üzerinde olan İzmir Kuş Cenneti'ne tur yapacam gene o zaman duruma bakıp buradan size fotoğraflarla paylaşırım. Bu arada Kuşadas'ında ki geziniz çok güzeldi mesajımda ilettiğim gibi Davutlar'da yazlığım mevcut, yazın hafta sonları genelde orada oluyorum size uygun bir zamanda bu yaptığınız turu beraber yapmayı isterim müsayit olursanız.

Saygılarımla ..

• Beğen
Tepkiler: Şerif Çetindağ
@Ali Kındık

Tabiki evet orda tanışıyorusunuz zaten ;)

Slm Adım Erkan Can,

31 yaşındayım, evli bir kız çocuğu babasıyım. Bostanlı'da oturuyorum. Kron Xaos modeli bir bisikletim var. Herkese başarılar. Tanışmak görüşmek dileğiyle...:)

Slm Adım Erkan Can,

31 yaşındayım, evli bir kız çocuğu babasıyım. Bostanlı'da oturuyorum. Kron Xaos modeli bir bisikletim var. Herkese başarılar. Tanışmak görüşmek dileğiyle...:)

slm Erkan CAN senin bisikletin aynısından ikinci el aldım konya da ikamet ediyorum fakat arasır izmir e geliyorum şirinyer ve karşıyakada akrabalarım var

Geri