Scudo Sports

İzmir

Scudo
@Sencer KAN

yukarıda hoca sormuş sencer abi forumada yeni girmiş ona söyledim istiyorsan bi özelden bilgilendir ben yarın gelemeyeceğim hoca için yazdım.

• Beğen
Tepkiler: İSMAİL POLAT
@OzzYMKL

Tedbiri elden bırakmamak lazım diyorsun..
Hay hay.. ;)

Bir de özel mesaj atalım piki :p

@Yetkin Sal

Ben de Bostanlı'da oturuyorum, maalesef şehir içindeki bisiklet yollarında bisiklet sürmek mümkün değil,geçenlerde arkadaşımla hizli bir şekilde bisiklet yolundan giderken ne tarafa gideceği önceden kestirilemeyen yaşlı amcama çarpmamak için sıkı bir fren yaptık, sonra yavaş yavaş yanından geçerken elini havaya kaldırıp "Hay Allahım yarabbim" şeklinde bir hareket yaptı. Kızamadım, burası bisiklet yolu dedim,geçtik.
Bunun maalesef sticker veya graffiti ile çözülmesi mümkün değil tabii göze hoş gözükeceği aşikar.
Hepimizin "kendi özgürlüğümüzün sınırlarının bir başkasının esaretinin başlangıçı olup olmadığını" sorgulaması gerekiyor.
3G'li cep telefonu, Lcd tv gibi ileri teknoloji elektronik aletler,pahalı ve marka giysiler,son model arabalar ile çağdaş(?) görünüme kavuşurken, bunları uygun kullanabilmek için gerekli kültürel birikime maalesef henüz sahip değiliz.
O yüzden bisiklet yolunu yayalar da kullanır, kırmızı ışıkta arabalar durmaz, kuyruğa girilmez,cep telefonları gerektiğinde kapatılmaz vs vs..
İyimser bir tahminle 20-30 sene içinde daha iyi olabileceğimizi düşünüyorum !

Slm ArkadaŞlar Ben Buca Da Çok AmatÖr Bİr BİsİkletÇİyİm.bende BİsİkletÇİlerle TaniŞip Turlara Katilmak İstİyorum.bİlgİlendİrİrsenİz Sevİnİrİm.

@İSMAİL POLAT

Hocam dün size mesaj atmıştım hatta sencer abi özel mesaj attı ama okumadınız herhalde bir önceki sayfada cevabım var.

• Beğen
Tepkiler: İSMAİL POLAT
@aytacaksoy

teşekkürler:) fakat cuma günü uygun olmayan arkadaşlar varsa cuma cumartesi olarak herhangi başka gün de olabilir. (cuma-cumartesi-pazar günlerinden herhangi biri).

Pardon yanlış yazmışım sizin yazdığınız lisede okumuyorum olacaktı :D Alsancakta okuyorum Alsancak Nevvar Salih İşgören Anadolu Otelcilik Turizm Meslek Lisesin de okuyorum . Hemen Hemen her gün bisiklet sürüyorum.

• Beğen
Tepkiler: Mustafa Tufan
@ugur_eleanor

Bilmiyorum fakat bisiklet geldiğinde haber ver bana onu ayağa kaldıralım.

@ugur_eleanor

güle güle kullan kardeşim.Birlikte nice pedaalllı eylemler umarım

Bisikletin kanatlı olsun,yolların açık olsun:)

@ugur_eleanor

Tur işine gelince dizimdeki ağrılar geçmek bilmedi bir türlü.Cumaya kadar ağrılarımı dindirmeyi umuyorum.Eğer dindirebilirsem ağrılarımı;

Cuma günü saat 19:00'da Çevikbir meydanında Belenbaşı istikametine gitmek için buluşalım.

Dilerim bu kez tanışamadığımız Buca'lı Bisiklet sever arkadaşlarımızda gelir de tanışırız artık.Dün saat 18 gibi yeşildere yolunda yine bir bisikletçi gördüm.Uzun boylu babayiğit bir arkadaşımızdı:)ve büyük ihtimalle Buca'dan doğru pedal basıyordu.

Uzun lafın kısası Cuma günü görüşmek üzere.

@ugur_eleanor

uğur numaramı attım özelden mesajı görünce ararsın en kısa zamanda dizeriz.

Geri