Scudo Sports

İzmir

Her defasında başka bir sorun olup gelemiyorum ya :S atıcam artık bu kaskı çöpe:boese157::( Kasksız katılsam bir sorun olur mu diyerek dikkatleri üzerime çekmiyeyim sakın :p :rolleyes:

Scudo
Arkadaşlar tura katılmak için belli şartlar var mı?Kılık kıyafet olarak neler gerekiyor.Bisikletim,kaskım,eldivenim ve ben varım. Yeterli olur mu?

• Beğen
Tepkiler: OzzYMKL
@İSMAİL POLAT

Hocam yüreğiniz yeter gerisi yalan bir şeye gerek yok eldivenle kaskınız varmış zaten ama hava soğuk oluyo dönüşte baya üşüdüm ben son gezide ona göre birşeyler alırsanız rahat edersiniz.

• Beğen
Tepkiler: İSMAİL POLAT
arkadaşlar ben büyük bir ihtimalle gelemiyorum.Bu akşam mesaideyim.İyice eğlenmeye bakın,erken bir saatte giderseniz parkura girin.Dağın,taşın zevkini çıkarın.Ozanında dediği gibi dönüş biraz soğuk olabiliyor onun için sırt çantanızda uzun kollu bir şeyler taşıyın.Ve kesinlikle farınız olsun.

İyi eğlenceler

Aytaç'cım mesajını aldım teşekkür ederim..

Özel mesaj kutun dolmuş, buradan sesleniyorum..

Evrim, cidden benim için özel ve güzel bir insan.. bu garip yasaklamanın karşısında olmak ta..

Olay sonrasındaki desteğinizden bahsetti.. tanıdığım İzmir'li sağlam adamların ;) bu görüş içinde olmasından ayrıca memnuniyet duydum belirtmeliyim..

Gelelim bisiklete.. :)

Biliyorsun biz Kaynaklar'ı çok sevdik.. (en az siz kadar.:p ) hazır siz yeni keşiflerle rotayı zenginleştirmişken.. ve güneşli haftasonu sayımız azalıyor iken..(hafta içi kıyamet kopacak gibi ama hafta sonu özellikle pazar temiz..) bu PAZAR bir tur organize etseniz de biz de gelsek diyoruz.. ne dersiniz...

• Beğen
Tepkiler: aytacaksoy
Cumartesi günü DEBİT ile tanışma turumuz var ama pazar için plan yapmamıştık.

Benim için sizlere yeni gürergahı göstermek bir keyif olacak.

O zaman plan şöyle...

Geçen gittiğimiz güzergahtan Buca-Belenbaşı-Belenbaşı/Kaynaklar arası MTB parkur-Kaynaklar-MTB parkur-Kaynaklar-Buca

Gördüğün gibi iki şahane parkurumuz var.Parkurun birincisini zaten biliyorsunuz.İkincisinde ise daha fazla tırmanış mevcut.İniş çok zevkli:)

İki parkurdanda rahat bir şekilde geçebilmek için kalın lastik olması şart.

Yiyecek içecek işini geçen gün ki gibi doğaçlama hallederiz diye düşünüyorum.Ancak bu kez Buca ekibi olarak heybeleri alacağımızdan emin olabilirsin.Yoksa kavun karpuz yeri boyluyor biliyorsun:rolleyes:

Benim söyleyeceklerim şimdilik bu kadar.Gelebilecek ne kadar dostumuz varsa herkesi bekleriz.

Herkes bilir ki bu turlar paylaştıkça güzel,paylaştıkça anlamlı.

O zaman pazar sabahı saat 09:00'da Çevikbir meydanına bekleriz.

@aytacaksoy

vauuv.. bu ne hız.. :) :) :)
ordayız..

• Beğen
Tepkiler: aytacaksoy
@Sencer KAN

Dosttan ve yürekten çağrıya kim kulak vermez ki Sencer...Hele gündem bu kadar yoğunken,yüreklerimiz kırılmış inadımız yeşermişken...

Genel çağrıyı sen yaparsın artık forum sayfalarından.

bekliyoruz.

• Beğen
Tepkiler: Ercüment Özyurt
bak heleee(=
biz SPY diye şirkete isim bile bulmuştuk ama meğer fikir alıntıymış(=
sadece Sencer ile birlikte 4 kişi biz olduğumuza göre,turu asıl düzenleyen arkadaşlarla bir epey zengin bir tur olucak heralde.ne mutlu bize.haydi pazar gel hele.seni bekliyoruz 4 gözle(=

• Beğen
Tepkiler: Sencer Kan
@gecekusu333

Yok yok fikir yine benden çıktı.. daha doğrusu geçen turda.. ben Kaynaklar'ı çok sevdiğimden bahsederken.. Buca'lı arkadaşlar yapalım o halde bir tur dediler..

Aytaç ve arkadaşlarıyla katıldığımız bol sucuklu bir turdan :D sonra.. Aytaç, dağdan yeni bağlantı noktaları bulduklarını, bir kaç kez gidip gelerek tescillediklerini :) söylemişti..

Ben de hazır tescillisi varken, bileni varken yeni bir rota arayışına girmedim ve yukarıdaki mesajlarla gelişen kızımız 18 Ekim 2009 Pazar Buca Belenbaşı Kaynaklar Buca MTB Parkuru başlığı doğdu.. :)

eee ozaman bu tura şapka değil pedal çıkar.hadi pazar gelde gönlümüz açılsın(=
bu arada Gökova turundan hasta olup geldim umarım pazar gününe yetişirim ve hava düzdün olur..

bu arada 18 Ekim 2009 Pazar Buca Belenbaşı Kaynaklar Buca MTB Parkuru başlıklı konuya neden erişimim kısıtlandı merak ediyorum.adminlerl ilgili bi sıkıntım varda haberimmi yok...
Sencer ben konuyu takip edemiyorum gelişmelerden sen haberdar edersin beni ok..

@gecekusu333

Gecekuşu, pedalsesi.com'da devam ediyor tur başlığı. Burayı terk ettik artık.
ne halleri varsa görsünler, herkesi yasaklıyorlar.

yahu anlamadım gitti zaten bu nasıl bi saçmalıktır.
daha dün cevap yazdığım başlıklara bugün ulaşamıyorum.böle saçmalık görmedim.

Mtb ve yol bisikleti antremanlarınıza katılmak isterim.Sabah saatleri bana uygun.

Geri