Scudo Sports

İzmir

aytaç abi gelebilirim dedin ya kesin bi aksilik çıkcak yine :D :D
Bu arada arkadaşım bi tane site biliyormuş,balıkçılar için, ordan saat başı hava durumuna bakılabiliyormuş.İsterseniz buraya linkini koyabilirim.

Scudo
00:05 te bornovada gordugum arkadas foruma uyemi acaba bişi sorcaktım seslendim duymadı galiba :D ben arabadaydım 4luleri yaktım camı actım seslendim ama uzaklastı iice....

bornovada yollar kotude duz masa kullanıodu arkadas acep rahat ediomu die sorcaktım :D bisiklet toplıcam bende hazır yakalamısken bi soruverem dedimdi :D

bugün okuldayken sormayı unuttum ama ona benzer bi siteyi kendim buldum.Gelince bakmıştım 1.5 saat sonra baktığımda güncellenmişti.Sanırım bu sitede o tarz bişey.1-2 saatte bir güncelleniyor.
(link)

merhaba bende bisiklet tutkunu olan milyonlarca kişiden biriyim. bu siteyi yakın abim tavsiye etti :) Bu forum tüm bisikletseverlerin buluşma ve paylasma noktası olduğu için çok faydalı ve eğlenceli.. Bende aranıza katılmaktan mutluluk duyarım ancak yaşımın ilerlerdiği zamanlarda katılmayı düşünüyorum. şuanda yaşım 16 olduğundan sizi sadece yaptığınız turların fotoğraflarını inceliyerek takip edeceğim

Güvenli Sürüşler

Arkadaşlar Sasalı'ya biliğim kadarıyla Aziz Kocaoğlu da gelecek. Kalabalık bir grup olursak dikkat çekeriz ve isteklerimizi daha net dile getirebiliriz diye düşünüyorum. Bence bu kaçırılmayacak bir fırsat.

Sasalıya gidecek arkadaşlara iyi pedallar dilerim ;)

Ben biraz kırıldım açıkçası turların iptal olmasına , bunu belirtmeden geçemeyeceğim ;)

@perfect22

Aile ile ilgili bir sorun yoksa seni de bekleriz turlara. Senden küçük arkadaşlarımız da var birlikte bisiklete bindiğimiz, 60 yaşında büyüklerimiz de:)

ebitte düz maşalı trek kullanan birisini görmüştüm, sorarım :)

Adım Burak üçkuyular'da Oturuyorum 30 Kasım 2008'e Kadar Hafta Sonları Eşimin Bisan çift Amortisörlü Mtb'kını Kullanıyordum.30 Kasım'da Kendime Bir Trek 4500 Aldım 2 Gündür Işe üçkuyular-çankaya Arası Onunla Gidip Geliyorum Bisan'dan Sonra çok Iyi Geldi.izmir'deki Bisiklet Tutkunlarıyla Tanışmak Isterim.herkeze Selamlar

@yalginburak

Bunun en güzel yolu perşembe turlarına katılmak:) perşembe 20:00 de göztepe vapur iskelesinde.

Geri