Scudo Sports

İzmir

Scudo
@Tolga..

salı karşıyaka perşembe de göztepe turlarına gidiliyor bucadan.ayrıca arada bir de kaynaklara gidiliyor.derneğin düzenlediği turlara katılmak için üye olmak gerekmiyor,katılabilirsin.kask konusu önemli benim de kaskım yok ama alıyorum bu hafta sen de bir an önce edinmeye bak.
karşıyaka ve göztepe dışında tur olursa forumdan konu açılır takip edersin,aramıza hoşgeldin

Kaskı en kısa zamanda almaya çalışacağım.Birde kendime güvenim gelirse katılacağım turlara.

sushinin de dediği gibi derneğin düzenlediği turlara katılman için üye olmak gerekmiyor.ancak orada kask zorunluluğu var ve aydınlatma zorunluluğu..bu senin güvenliğin için tabi.bucada ki turlarda da aynı zorunluluk var ancak katılmak için bucada oturman gerekmiyor:)ancak antremen olsun diye şimdilik kısa turlar yapıyoruz.kaynaklara kadar mesela..ancak ileriki haftalarda uzun turlar düşünülmüyor değil..bekliyoruz..

• Beğen
Tepkiler: Yokuscu
Arkadaşlar herkeze merhaba ben İzmir'den, bianchi aspit bisikletim var ama 2008 İzmir uluslar arası fuarında gezinirken seda bisikletin açmış olduğu standa bir bisiklet gördüm merida fts 100 D markalı bisiklet çook hoşuma gitti. Fren sistemi vites sistemi. özelliklede hidrolik frenler mükemmel ve kafama takıldı bisikleti almam gerektiğini anladım:D :D :D bu bisikleti kullanan ve diğer arkadaşlardan olumlu olumsuz yorumları bekliyorum...

• Beğen
Tepkiler: ZekiAlper
o gördügün merida bisikletten izmirde bir kaç tane var :) Bu arada hoşgeldin :)Serkan ben. Hayırlı forumlar iyi pedallamalar...

salı ve perşembe akşam turlarına mutlaka katıl.Tempo yüksek olmuyor ve herkese uygun.

@Yokuscu

ne bi kaç tane Serkan :) bu ara en popüler model meride tfs100v diyebilirim.Sen disk frenli modelini görmüşsün.Gayet güzel bir bisiklet,fiyat/performans olarak da iyi alırsan pişman kalmazsın.

@Serdar Belkıran

aramıza hoşgeldin.Ben Önder,Karşıyaka'dayım.görüşmek üzere

selam arkadaşlar ben bugün kordon da bisiklet yolunda bisikletimle 20 km civarında hızla giderken bisiklet yoluna konan masalar yüzünden düştüm bende hasar yok çizikler dışında ama biaikletimde hasar var bu olay yarın sizinde başınıza gelebilir çocuğunuzunda başına gelebilir o yüzden burası için bi çalışma başlatmalıyız diye düşünüyorum ama ne tür bi çalışma olmalı desteklerinizi bekliyorum eğer biz tepkimizi göstermessek yarın bir bisiklet yolunda hiç bisiklet süremiyeceğiz...

slm berke abı aramıza hos geldın asla kendını kucumseme bızım tur latımıza katıla bılırsın ben gerıde kalırım yok ben o kadar yol bısıklet suremem dıe asla dusun me bız dıelım tura cıkıyoruzuzunturlar ıcın 10 km gıdıyorum mola werıyoruz ıhtıyazclarımızı gıderıyoruz cayımızı ıcıyoruz sonra yoluymuza dewam edıoruz senı de aramızda gorursek ıstersen senı dernegımöıze uye de yapabılırız.. www.izmirbisiklet.org adresınden bılgı alabılırsın ıyı gunler

Bu akşam aynı yolu ben de yaptım. Ancak hızın o civar için bence biraz fazla imiş. Doğrudur bisiklet yolunun civarında masalar olmamalı. Ancak varsa da bizim biraz daha dikkatli olmamız gerekiyor değil mi? Geçmiş olsun tekrar

• Beğen
Tepkiler: Ali Hekimoğlu
@nail35

Nail ilgin için teşekkür ederim. Bundan sonra her perşembe aksatmadan turlara katılıyorum. Eksikleri de tamamladık zaten. Dernek konusunda da gerekli girişimi yapıyorum. Perşembe görüşmek üzere sevgilerimle...

öncelikle geçmiş olsun.ancak bisiklet yolundaki ısrarlarımızı sürdürmezsek o yolu esnaf işgal etmeye devam edecek.bence her akşam gruplar halinde o yoldan geçmeli ve oradaki esnafı "rahatsız" etmeliyiz.aksi taktirde bisiklet yolunun boş olmasını bahane edip bu tip işgaller sürecektir diye düşünüyorum.izmir bisiklet deneğinin bisiklet yoları ile ilgili bir çalışması zaten var diye biliyorum.hatta bu konu ile ilgili belediyeye dosyada sundular.ve izmir fuarındaki stantlarında "bisiklet yolu istiyoruz" diye bir imza kampanyasıda açtılar.eğer bu standa uğrayıp imza verirsek faydalı olacağını düşünüyorum.

Geri