Scudo Sports

İzmir

Scudo
Dün Akşamki Tur harikaydı hakkaten bi dahaki turu iple çekiyorum çok zevkliymiş grupla gezmek :) aslında haftada iki ye de çıkartılabilir bence göztepe iskelesinden kalkan tur

ewet tur güzeldi genel olarak da ben kötü kapattım:)kaza yaptım. dönüşte buca köprüsüne gelirken rampa aşağı yolda yaklaşık 65-70 km hızla giderken sağımdaki araç aceleci davrandığı için bana çarptı. düştük dolayısıyla bi 6-7 takla felan atmışımdır. hemen arkamdaki aracın altında kalırım diye korktumda ama bişey olmadı allahtan. bikaç önemsiz sıyrıkla kurtulduk.
takla atarken kafam baya bi yere vurdu iyiki kafamda KASK vardı. kask olmasaydı çok eminim ciddi bişey olurdu. kimileri diyo ya kask mı kurtarcak beni çok saçma bişey felan diyo ya onlara dua ediyorum onların kaskın işlevini anlamaları için inşallah böyle bişey başlarına gelmez.
SAYGILAR...

evet gökhan arkadaşımız geceyi kötü kapattı.ama ufuk sıyrıklar dışında birşeyi yoktu.tabi burda kaskın önemi ortaya çıkıyor.kask takın arkadaşlar!!!gökhan arkadaş tekrar geçmiş olsun.umarım bir şeyin yoktur.o gece sıyrıklar dışında pek bir şey gözükmüyordu ama belli olmaz bu işler..

• Beğen
Tepkiler: unlu
Arkadaşlar bu arada bisikleti değiştirdim. MozoUSA M9 kadro bir bisiklet aldım. Şu anda çok memnunum. Bu hafta perşembe günü çok yorgun olduğum için saat 8'deki göztepe toplantısına katılamadım sadece yanınızdan geçmekle yetindim. Umarım bu hafta katılabilirim.

slm bisiklet sporuna gönül vermiş arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım adım kadir izmir menemenden katılıyorum aranıza küçüklükten beri bisiklet tutkum var ve bu tutkumu sizin gibi tutkulu insanlarla yaşamak ve paylaşmak istiyorum bu yüzden siteye üye oldum :) "italyan malı SARDA model" yol bisikletim var ama uzun zamandan beri kullanmıyordum şuanda onu tekrar diriltmeye toplamaya karar verdim ve revizyona soktum komple söktüm pazartesi günü zımpara yapmaya başlıcam boya olarak mat siyah atmayı düşünüyorum jantları ve ayaklıkları nikelaj alıcam inş güzel bi görünüm olucak :) sizinde görüşlerinizi ve fikirleriniz almaya açığım yalnız malzeme parçaları olarak ne çok adi ne çok pahallı olsun istiyorum bütce bakımından tuzlu olmucak yönden parçalar takmayı düşünüyorum bu konuda siz bu işi yapan profesional arkadaşlardan yardım bekliyorum aranızda olmaktan çok mutluyum :)

• Beğen
Tepkiler: simplonmurat
sevgili arkadaşlar güzel bişeyler olsun istedim ve bu konuda fırsat yaratmak için imkan sundum fakat sadece 6 arkadşımız konu hakkında fikir beyan etti...bu arkadaşlara çok teşekkür ederim..fakat bisiklet forumda açtığım konuyu. gören izmir merkezli büyük bir motorsiklet gurubu toplu şekilde benle görüşmek istediler ve sağ olsunlar 58 motorla beni alaçatıda ziyarete geldiler kısaca şu: bisikletci arkadaşların çoğu bilgisayar başında klavye bisikletciliğimi yapıyorlar....pek anlamadım açıkcası sevgiler. bu arada evi motorclub yapma kararı aldık böylece bisikletle ilgili konu kapanmış oldu. sevgiler saygılar erdinç34

erdinç arkadaşım herşeyden önce hayırlısı olsun diyeyim aldığınız karara saygımız sonsuz, neticede sizin eviniz sizin tasarrufunuzda tabiki , ancak sadece merak ettiğim bir konu var siz bisiklet tutkunu bir arkadaşımızmısınız yoksa motorsiklet tutkunu mu netice itibarıyla ikisi farklı kategoriler belki ikisinede tutkuyla bağlısınızdır oda olabilir ancak burayı bisikletçilere açma fikri sizden geldi birden bire bu motorclub işine girişmeniz ani bir dönüşüm olmuş . Yinede hayırlısı olsun diyelim , yapacağımız sucuk ekmek partilerimizi burdan duyururuz senide aramıza bekleriz, saygılar

Merhabalar arkadaşlar forumu yeni farkettim ve hemen üye olayım dedim..Bende bitane bianki veya bisan bir marka bisklet var iki yıldır ölü bir şekilde yatmakta bol hasarlı şuan kendisi. Vitezler,frenler,ön arka lastiklerin içi dışı,koltuk selesi,atırıcı,iskeletin boyları dökülmüş durumda .. Bakalım civarda bir biskletçi bulabilirsem fiyat almaya çalışcam

Öncelikle hoş geldiniz. İzmir`li arkadaşlarımız var, size bisikletçi tavsiyelerinde bulunacaklardır ;)

Bu arada, bahsettiğiniz bisikleti yeniden mi yapılandıracaksınız? Yoksa yeni bir tane mi almayı düşünüyorsunuz?

Kullanım alanınıza ve size göre en uygun bisiklet hangisi olmalı, bunu öğrenmeniz için forumu bir dolaşın derim ;)

Kolay gelsin..

@Haşim Okyay

Haşim Bey;

Bahsetiğim biskleti yaptırmak istiyorum uzun yılardır kulanıyorduk ama 2 yıl kulanamadık son kulandığımdada iyice dağılmıştı.. Bir tamirci bulabilirsem fiyat almayı düşünüyorum cüzi bir miktar olursa yaptırırım ama 100-200 gibi fiyatlar çıkartırlarsa yaptırmam sanırım en fazla verebileceğim 50-60 ytl herşeyi bozuk çünki nerdeyse.. İki gündür forumu dolaşmaktayım zaten baya kapsamlı bir forumuş.

@Tolga..

Söylediklerinize bakılacak olursa, yenilenmesi gereken epeğice bir parça var.
Yine de bir gösteriniz, ama zannetmiyorum 50-60 YTL gibi bir fiyatla ayağa kalkabilsin.

Belli de olmaz, elden geçirilip bir güzel bakımı yapıldıktan sonra işlevine devam edecek parçalar da olabilir.

@Haşim Okyay

Bende fiyatan ötürü endişeliyim doğrusu açıkçası sıfır bir bisiklet alacak durumumda şuan yok.Kısacası bisikletimde toplu bir değişim lazım :D Civarda bir bisiklet tamiricisi bulursam hemen gideceğim fiyat alacağım bakalım. Baya bir hasarı var çünki atırıcılar vitezler frenler,fren papuçları falanda falan.. Uğraştıracak sanırım biraz.

@Tolga..

Allah kolaylık versin size şimdiden :) Umarın en kısa zamanda ayağınızı yerden kesecek bir bisiklete kavuşursunuz..

Geri