Scudo Sports

İzmir

@Haşim Okyay

İnşallah bakalım emektarı ayağa kaldırabilirsek bakalım ayağımızı yerden keseceğiz.İki yıldır satmadımda kömürlükte duruyordu öyle allahtan hurdacıya falan satmamışım.Eğer tamiri yaptırabilirsem... fotoları burada yayınlarım. Evka civarında oturan arkadaşlarımız varsa iyi olur aslında bir bildikleri yer vardır belki.

Scudo
yeni bisikletiniz hayırlı olsun kazasız belasız kullanın inşallah, ancak bir daha yanımızdan geçip gitmeyin öyle, yanılmıyorsam sizi gördüm ancak tur başlayıncaya kadar dolşıyorsunuz sandım bi daha ki sefere tanışmak üzere

• Beğen
Tepkiler: Berke ÖZTÜRKMEN
konu bisiklet camiyasından konuya ilgi gösterilmemesi ve çok farklı kişilerin raslantı eseri forumda gördükleri konuya ilgi göstermesi. bu kişilerde motorsikletciler...yani organizasyon fikirlerini hayata gecirmek için uğraş verenler..konu bu sevgiler saygılar

Arkadaşlar biraz konu dışı olacak ama;

Kendini 50 km. bisiklete binmekle 50 yıllık bisikletçi sanan 16-17 yaşlarında klavye delikanlısı arkadaşlar hala var içimizde. Yıllardır camianın içinde olan birisine saygısızlık etmekten hiç çekinmiyorlar. Ben de bundan sonra bu şekilde davranan arkadaşlara hiç kibar olmayacağım.

Benim foruma ilk kez gelmiş, anadili Türkçe olmayan ama öğrenmeye çabalayan birisine jest olsun diye İngilizce yazmam zoruna gitmiş,tutmuş olumsuz yorum vermiş.

Madem bu kadar diline düşkünsün be adam;mesajlarını doğru düzgün bir Türkçe ile ve imla kurallarına uyarak yazsana.

@aybarssurucu
Artık zor gibi Aybars. İş hayatına iyice dalmış durumdayım. bırak bisiklet binmeyi sosyal hayat bile kalmadı. Birde burada araba aldım.:) şimdi hepten salmış durumdayım. Bir aksilik olmazsa 4 ay sonra izne geldiğimde görüşürüz...

@aybarssurucu

Arkadaşlar biraz sert yazdığımın farkındaydım ama bu arkadaşımızdan bana öyle güzel ve saygı duyulacak bir mesaj geldi ki, isim vermeden bütün forum nezdinde kendisine teşekkürlerimi sunuyorum.

Özellikle genç arkadaşlarım lütfen dilinize sahip çıkın, saçma sapan kısaltmalarla, alakasız kelimelerle, imla yanlışlarıyla ne kendinizi ne duygularınızı ne de meramınızı anlatabilirsiniz.

biraz önce eve geldiğimdem dolayı bugünkü tura katılamıyorum.Giden arkadaşlara iyi eğlenceler...

biraz önce mail geldi. sana gelmemiş olabilir diye burdan yazayım

Degerli Bisiklet Dostlari Merhaba,

Persembe aksaminda sizlerle birlikte olmanin keyfini keyifle yasamak isterdik. Ama bu gün Izmir de haince patlatilan bir bomba sadece keyfimizi kaçirmistir. Bisiklete binmemize engel degildir.
Göztepe Iskelede 20.00 de bulustuktan sonra Kemeraltindaki meshur "Antalya Börekçisi Osman Usta" ya ugrayip bizler için hazirladigi nefis börekleri alarak fuar alanindaki "Izmir Bisiklet Dernegi" Standina gidecegiz. Eslik etmek isterseniz bekliyoruz.
Bekliyoruz, Lütfen aydinlatmacihazlarinizi getirmeyi unutmayiniz.
Saygilarimla
Muhlis Dilmaç

akşam görüşmek üzere

merhaba. ben de üçkuyularda oturuyorum ve her akşam sahilde bisiklete biniyorum. gerçekten düzenli binince kilo verme konusunda çok faydalı oluyor. tecrübeyle sabit benim de:) hatta discocox ile b.ö - b.s hallerimizi konuşuruz hep:)
bu akşam gelin de bir de topluluk olarak bisiklete binmenin zevkini yaşayın. kask aydınlatma çok önemli ama yoksa da aydınlatması olan insanların yanında durarak idare edebilirsiniz. ama allah korusun düşerseniz kaskı olan birinin size hiç bir faydası olmayacaktır:)
akşam görüşmek üzere...

Selam arkadaşlar bisikleti azda olsa toplatırdım frenlerini değiştirtim,ön arka lastiklerin içi dışı değişti.. vitezlerde sorun yokmuş.. Zincirde değişte ama göbek kısmı yani pedaların olduğu yerdeki dişliler hasar görmüş tamirci düzeltmeye çalıştı ama yenisini almak gerekebilir zira 2 kere zincirkoptu dişliler yüzünden..Bu arada bisikletin markasını öğrenebildim abime sordum cowaniymiş zamanında 70 ytlye alınmış.. 9-10 yıl önce.

Görüşlerinizi ve fikirlerinizi bekliyorum arkadaşlar.. Bu zincir kopmalarının sebebi gerçekten dişlilermidir?

@discocox

Elbette dostum bundan sonra turlarda hep beraberiz seninle tanıştığıma çok memnun oldum. tekrar görüşmek üzere

@semdekor

Senemcim yıllar sonra seninle tekrar görüşmek çok güzeldi. Umuyorum bundan sonra da görüşmeye devam edeceğiz. Teşekkürler bisiklet forum

Yaşımız gereği demek daha doğru olacak sanıyorum şu fazla kilolarımızla çoğumuzun başı dertte. Umuyorum vücut ritme alışınca kilo vermeye de başlayacaktır. Bunun için seninle elimizden geleni yapalım ;)

Dediğin gibi ışık ve kask gerçekten önemli, ışık konusunu bugünlerde hemen hallediyorum ;) Kaskı da halledicem bakma öyle :D

Görüşmek üzere...

Berkecim senin kilo ile falan başın dertte değil ya neyse :)yine de tam fit hale gelmen için birlikte turlarız:)
Bence kask konusunu ışıktan önce halletmelisin. Yani mümkünse ikisi bir arada olsa en iyisi tabii:)
Görüşmek üzere;)

Buca ve civarında bisiklet süren varmı acaba? Forumda bucalı kişiler göremedim ben hiç.Turlara çıkılıyormu buca ve civarında.

tolga öncelikle aramıza hoş geldin.bucada 8-10 kişi varız.hafta sonları aramızda tur düzenledik bir kaç defa.ama onun dışında bisiklet derneğinin düzenlediği turlara düzenli olarak "buca grubu" olarak katılıyoruz.senide aramızda görmek isteriz..eğer iletişime geçmek istersen..anerchest@hotmail.com msn adresim..görüşmek üzere hoşçakal...

• Beğen
Tepkiler: evrimyigit
@aytacaksoy

Peki nerleri dolaşıyorsunuz abi? Daha tam antremanlı değilim uzun yollara veya trafiğin bol olduğu yerlere şuan alışık değilim. Derneğin düzenlediği turlara katılabilmek için üye olmak falan gerekiyormu? Sanırım en baş kuraları kasktır oda bende yok zamanla olur inşallah yeni yeni toparlamaya başladım zaten düldülü.

Geri