Scudo Sports

İzmir

akşam 20:00 de ksk iskelede toplanıyoruz. gideceğimiz yer kaklıçtır. bilginize.

Scudo
cok sevındım bu habere baska nereye gıdebılırım aceba gumuldurden baska ne tarafa dogru yol almıstınız ?

Gümüldür denilen yer upuzun bir sahil şeridine yayılmış. bir tarafı seferihisara cıkar, diğer tarafı da menderes kavşağından sonra kuşadasına. Seferihisar yönü de güzel, oradan izmir/Çeşme yol ayrımı var. Urla 'ya felan gidebilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: sercangedik
geliyorum da sadece toplanmaya maalesef zincirimde sorun var biliyorsun. o sorunu ortadan kaldırdığım zaman tüm turlarda varım zaten :D

Konu bana kalmış sohbet odasına dönmüş ama katılım yüksek olacak sanırım. Sokakta, MSN'de, bisikletçilerde falan konuşuluyor...

bu akşam saat 8 de karsıyaka iskelede bulusuyoruz arkadasım

bende bayraklı karsıyaka 5 dk gelirim biskletim yarıs lacam suan elimde jaugar mtb var

bende yeni geldim İZMİRİ deki gezilerde aranısda olmakla grul duyarım:? tanısalım

tesekkur edıyorum urla kusadası bır yer daha bulursam goturuyorum bısıkletı yokmu gumuldurden tavsıye edecegınız baska rota ? ?

ilk yorumu yapayım. Deniz gelseydin sende keşke gezi baya zevkliydi.Bi de şu sivrisinekler olmasa. Bi dahakine Off!! gibi bişey alcam da gelcem.Köy halkıda alışmış duruma.Giderken herkes selamladı.

Her salı saat akşam 8'de Karşıyaka iskelede ve her perşembe yine saat akşam 8'de Göztepe iskelede buluşup yola çıkıyoruz.

Valla kapımız herkese açık. Değil mi arkadaşlar :) , kurallara uyduğunuz takdirde bi sorun olmaz.Salı günleride saat 20:00'de Karşıyaka iskelede buluşuyoruz.Bu arada Aytaç abi tanıştığımıza memnun oldum.

Geri