Scudo Sports

İzmir

Valla Ankaralardan İzmir'e gelip de bi Efes'i görmeden gitmek büyük kayıp olur.Gümüldürden Selçuk'a doğru sahilden giden güzel bi yol var.Selçuk'a varmadan Efes'e dönüp burayı da görmüş olursunuz.İşte sizin için rota bile çizdim :) (Başka yol bilen arkadaşlarında tavsiyelerini bekliyorum.)
http://img76.imageshack.us/img76/4848/gmldrefesuk6.png
(link)

• Beğen
Tepkiler: sercangedik
Scudo
Yine konu hortlamış ya :) Başka başlıklar da var bak biz Salı ve Perşembe toplanıyoruz. Katıl tanışırsın, ha o da olmadı çık sahile saat 6.30dan sonra elbet bulursun insan.

ikramlar da güzeldi yine :) başka yerlere de gidilir de hazır belli bir düzen oturmuşken şimdilik böyle devam etsin bence... zaten orada tanışanlar ayrıca başka eyrlere gidiyorlar ;)

@ondert

Kurallar dediği şey ürkütücü duruyor. hemen açıklayalım;
araç durumuna göre bilgili olanlar tek sıra tek sıra diye bağırabilir siz de insanları riske atmadan yol verirsiniz. kimsenin tekerine frenine şaka yapmaz, tehlikeli olabilecek hareketlerden grup içinde kaçınırsanız yeterli. Ha bi de kişisel güvelik için kask ve eldiven tavsiye edilir. Kullanmayanları dövmüyoruz ama :)

• Beğen
Tepkiler: ZekiAlper
@Sedona Lady

lady dün neredeydin gezi vardı gözlerimiz seni aradı :) yoksa gerçekten sen yokmusun :)

valla yazdıklarından çok bişey anlaşılmıo özellikle son mesajında.Gündüz vakti ne arası serinlik oluyo da çıkcaklar.Bir de şu yazdıklarını düzeltsen."gündüz" mesela.

tamam şimdi oldu :D ben akşamüstü çıkıyorum. 6 dan sonra. Bugün de bi arkadaşıma bisiklet alcaz o da sabahtan çıkalım diyo.Artık bi sabah bi de akşam çıkabilirim.

gercekten cok tesekkur ederım onder bu yolun kac km oldugunu bıde eger 100km uzerıyse ordan gerı gumuldure gıdecek araba bulup bulamayacagımı yazarsanız cok sevınırım tekrar cok tesekkur edeırm

önder gelmeyi çok istiyordum da zincir parasal sıkıntı falan. kusura bakma:(

Geri